• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaştan anlayan hanımlar acil yardıma ihtiyacım var :)

justrust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
123
19
98
Eskişehir
Hanımlar gelin başörtüsü için moda evinin bana verdiği saten kumaş çok itici geldi gözüme ben böyle bir şey hayal etmemiştim,
şu resimdeki gelinin başındaki kumaş hakkında bir fikriniz varmı 2 gün içerisinde bulmam lazım da :10:
Mat ve dökümlü bir kumaş istiyorum parlamasın yeter önerilere açığım:31:

$Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
kumaşlardan pek anlamam. geçen mayıs evlendiğim için biraz araştırmıştım, neler kullanılıyor gelinliklerde diye hem nette araştırdım hem gelinlikçilerde baktım. bu koyduğunuz fotoda kullanılan fransız güpürüne benziyor. buna benzer bir çeşidi bir gelinlik üzerinde görüp sormuştum. fiyatı da oldukça yüksekti..

kumaşlardan pek anlamam. geçen mayıs evlendiğim için biraz araştırmıştım, neler kullanılıyor gelinliklerde diye hem nette araştırdım hem gelinlikçilerde baktım. bu koyduğunuz fotoda kullanılan fransız güpürüne benziyor. buna benzer bir çeşidi bir gelinlik üzerinde görüp sormuştum. fiyatı da oldukça yüksekti..

yok ben fransız güpüründen bahsetmiyorum onun altındaki başörtüsünden bahsediyorum, genelde saten kullanılıyor gelin başlarında bense bu resimdeki gibi mat bir kumaştan yapmak istiyorum

Hanımlar gelin başörtüsü için moda evinin bana verdiği saten kumaş çok itici geldi gözüme ben böyle bir şey hayal etmemiştim,
şu resimdeki gelinin başındaki kumaş hakkında bir fikriniz varmı 2 gün içerisinde bulmam lazım da :10:
Mat ve dökümlü bir kumaş istiyorum parlamasın yeter önerilere açığım:31:

Eki Görüntüle 588732

Mat kalın saten kumas

yok ben fransız güpüründen bahsetmiyorum onun altındaki başörtüsünden bahsediyorum, genelde saten kullanılıyor gelin başlarında bense bu resimdeki gibi mat bir kumaştan yapmak istiyorum
eşarpçılarda bulabirsiniz. Mat saten beyaz veya krem derseniz verirler.
Telaşlanmayın bu kadar. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey :)

eşarpçılarda bulabirsiniz. Mat saten beyaz veya krem derseniz verirler.
Telaşlanmayın bu kadar. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey :)

Çok teşekkür ederim inşAllah bulabilirim. birkaç eşarpçıya sordum hepsi parlak şeyler verdiler bulmazsam diye içim içimi yiyor:( vaktimde kalmadı kumaşçıları gezmeye eğer ismini bulabilirsem nişanlıma aldıracağım

Ankara daysanız Moda çarşısına bakın . Kesin bulursunuz .Ben ordan almıştım.
Gelinlikçinin verdiği kumaş gelinliğin artan kumaşından olması lazım sanırım. Uyumlu olması gerekiyor gerçi .

gelinliğim tül ve dantelden oluşuyor yani kullandığı kumaşla pek alakası yok:)
dün bi başörtü provası yapayım dedim fenalık geldi başörtümün kesinlikle parlamaması lazım:31:
olmadı verdikleri kumaşı ters çevirir kullanırım:14:

Son düzenleme:
Söylediğiniz kumaşı internette arattım fakat o kumaşta parlamıyor mu, bu resimdeki kumaş bana hiç parlamıyor gibi geldi de

Mat saten kumas zaten parlamaz yasadıgınız sehırde gelınlıkcıler carsısı pasaj fılan varsa cok rahat bulursunuz

canım daha bugün gördüm.Hemen aker satan bir eşarpçıya gidiyosun orda var .AKER SPORT yazıyor ama aynen dediğin gibi mat kırık beyazını ve kremini gördüm bugün .

canim gelinligini merak ettim,

model var mi paylasabilecegim benim icinde bir örnek olmus olur:)

Ben gelinliğimde parlak saten istememiştim. Amerikan sateninden yapıldı. Mat bir kumaştı. Baş örtüsü olur mu bilemiyorum. Bence de eşarp dükkanlarını gezip araştırın.

canım daha bugün gördüm.Hemen aker satan bir eşarpçıya gidiyosun orda var .AKER SPORT yazıyor ama aynen dediğin gibi mat kırık beyazını ve kremini gördüm bugün .

çook teşekürler hemen yarın bi eşarpçıdan sorayım inşAllah bulurum:)

canim gelinligini merak ettim,

model var mi paylasabilecegim benim icinde bir örnek olmus olur:)

üzerimde çekilmiş bir hali yok böylede çok güzel durmasa da paylaşayım:31:
$resm.webp$IMG_20121226_232649.webp
Sırtında da büyük bir kurdelesi var:)

Ben gelinliğimde parlak saten istememiştim. Amerikan sateninden yapıldı. Mat bir kumaştı. Baş örtüsü olur mu bilemiyorum. Bence de eşarp dükkanlarını gezip araştırın.
Başörtüsü için sanırım biraz kalın olur ama dediğiniz gibi eşarp dükkanından bulabilirim sanırım.:31:

Eklentiler

• $IMG_20121226_232712.webp
    $IMG_20121226_232712.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
minenes diye bir arkadaş var o gelinlik kumaşları çeşitleri her bir şeyle ilgileniyor seni iyi yönlendirebilir. Ben olsam direk mineyle irtibata geçerim.

Back
X