Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumaşlardan pek anlamam. geçen mayıs evlendiğim için biraz araştırmıştım, neler kullanılıyor gelinliklerde diye hem nette araştırdım hem gelinlikçilerde baktım. bu koyduğunuz fotoda kullanılan fransız güpürüne benziyor. buna benzer bir çeşidi bir gelinlik üzerinde görüp sormuştum. fiyatı da oldukça yüksekti..
Hanımlar gelin başörtüsü için moda evinin bana verdiği saten kumaş çok itici geldi gözüme ben böyle bir şey hayal etmemiştim,
şu resimdeki gelinin başındaki kumaş hakkında bir fikriniz varmı 2 gün içerisinde bulmam lazım da
Mat ve dökümlü bir kumaş istiyorum parlamasın yeter önerilere açığım
Eki Görüntüle 588732
Mat kalın saten kumas
eşarpçılarda bulabirsiniz. Mat saten beyaz veya krem derseniz verirler.yok ben fransız güpüründen bahsetmiyorum onun altındaki başörtüsünden bahsediyorum, genelde saten kullanılıyor gelin başlarında bense bu resimdeki gibi mat bir kumaştan yapmak istiyorum
eşarpçılarda bulabirsiniz. Mat saten beyaz veya krem derseniz verirler.
Telaşlanmayın bu kadar. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey :)
Söylediğiniz kumaşı internette arattım fakat o kumaşta parlamıyor mu, bu resimdeki kumaş bana hiç parlamıyor gibi geldi de
Mat saten kumas zaten parlamaz yasadıgınız sehırde gelınlıkcıler carsısı pasaj fılan varsa cok rahat bulursunuz
canım daha bugün gördüm.Hemen aker satan bir eşarpçıya gidiyosun orda var .AKER SPORT yazıyor ama aynen dediğin gibi mat kırık beyazını ve kremini gördüm bugün .
canim gelinligini merak ettim,
model var mi paylasabilecegim benim icinde bir örnek olmus olur:)
Başörtüsü için sanırım biraz kalın olur ama dediğiniz gibi eşarp dükkanından bulabilirim sanırım.Ben gelinliğimde parlak saten istememiştim. Amerikan sateninden yapıldı. Mat bir kumaştı. Baş örtüsü olur mu bilemiyorum. Bence de eşarp dükkanlarını gezip araştırın.
hayirli olsun canim,Allah mutlu mesut etsin,agzinizin tadini bozmasin
Allah razı olsun, siz de nişanlıydınız sanırım Rabbim tamamına erdirsin...![]()