Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saçlar için paylaşım alanı

boncuk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
263
1
0
İstanbul
:74:arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım bir çok arkadaşın paylaşımlarını okuyarak saç rengi saç bakımı gibi konularda sizlerden çok şey öğrendim öncelikle herkese çokk teşekkürler..kumral saçlarla ilgili başlık açtım öncelikle bu konu da çok dağınık bilgiler ama benim gibi gördümki birçok kişi bu konuda soruları var öncelikle koyu renkli arkadaşlar saçlarını açtırdığına sarıya veya kumral renk yapmak istediğine saçlarındaki kızıllık ve turunculuktan yakınanlar bunlardan kurtulmak isteyenler kurtulayım derken saçlarındaki yeşillenmelerden şikayet edenler v.b konularda deneyimleri olan istediği kumral renkleri elde eden hatta kumraldan sarı renklere döndüren arkadaşlar bu tecrübeleri bizlerle paylaşırsa çok sevineceğim çok teşekkürler

evet bende bu konuda fikirleri merak ediyorum önceden saçta kızıllık vardı küllü kumral boyadım şimdi sinem kobalın saç rengini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

şu anda saç renginiz nasıl oldu acaba resim eklemeniz mümkünmü sinemin saç rengiyle ilgilide birşey bulursam paylaşırım teşekkürler:71:

resim ekleme konusunda buralara bir bakın isterseniz henüz bende inceliyorum belki faydası olur:KK69:

Son düzenleyen: Moderatör:
sonunda başardım:) biri flashlı diğeri flashsız

teşekkür ederim ancak bu tondan sinem kobalın saç rengine geçmek istiyorum nasıl başarabilirim?
ec268ee60b1c20e5545ed8a23ac10881_1281255915.jpg

[ımg]http://img269.imageshack.us/img269/298/balksz1gw.jpg[/ımg] [ımg]http://img508.imageshack.us/img508/5008/balksz2pl.jpg[/ımg]
sonunda başardım:) biri flashlı diğeri flashsız

kumralın hangi tonu bu canım neyle boyadın yani

çokk güzell saçlarınızz siz bu rengi hangi boyayla elde etmiştiniz süperrrrrr:46:

canım bir önceki mesajdada söylediğim gibi boyatırkende amacım kızıllıklarımın kapanmasıydı küllü kumrala boyadı ama katologtan bakarken natural colour diye geçiyodu katologun ismide wellaydı umarım yardımcı olmuşumdur. sen hangi tonu istiyodun küllü kumral saç renginde??

ben soruyu sorarken sizin yazdığınızı daha görmemiştim bende küllü renklere boyuyorum ama sizin saçınızı görünce doğru yolda olduğumu daha iyi anladım gerçekten çok güzel bu renk biraz yaklaşsam yeter kafamda çok güzel renkler var ama bende nasıl durur oda önemli esmer tenliyim fazlada açık olmayan bir renk birazda önlere yada uçlara balyaj düşünüyorum şimdilik tabi zaman içinde değişebilirde fikrim burda arkadaşların tecrübeleri bana çok yardımcı oluyor hepiniz çok sağolun:16:

Iyi olmus bu baslik canim sagol. :KK71:

Kolestonun küllü kumrallarini deneyen var mi aranizda? Turunculugu iyi kapatiyor mu?

ben koleston 8.1 kullandım 7.1 küllü için çok koyu oluyo diyolar memnunum ilk boyamada bile fark etti ama bir ay içinde iki üç kere tekrar etmemiz gerekiyormuş tabi saçın kendi rengide önemli benim karemel gibi bişeydi şimdi daha sarımsı duruyo kızıllıklar azaldı ama asıl sonuca daha varmadım bugünlerde ikinci boyamayı yapmam lazım bakalım genede araştırıyorum 8.1 yapayım yoksa başkamı ama kesin küllü renklere devam yoksa başka türlü kapanmıyo kızıllıklar ama boyamadan önce saçımın bir tutamında deneme yaptım boyayı yarım saat tuttum baktım fena değil sonra komple boyayıp 40 dakka tuttum deneme yapmadan genede komple boyamıyorum çünkü herkesin rengi saç yapısı değişik sonuçlarda farklı olabiliyor:69:

Back
X