Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saçlar için paylaşım alanı

yeşillik yapmayan bi kumral boya var mı ??:26::26:

yeşillik yapmayan bi kumral boya var mı ??:26::26:

bende bunu merak ediyorum arkadaşlar çok yapay bi görüntü bıktım bu durumdan insan saçlarının parlamamasını ister mi ben artık istiyorum :KK43:
birde yardımcı olabilirseniz :KK43: ;

Son düzenleyen: Moderatör:
benim sacımda röfle vardı.kolestonun 7 kumralına boyamıştım.yeşil falan olmamıştı.

sarı saçlarımın üzerine garneir kumral boyadım yeşilimsi oldu zamanla akıyo ama o zaman süresinde de yeşil yeşil gezmek zorunda kalıyorum lütfen kumral boyayanlar ve memnun olanlar boyalarının isimlerini yazabilirler mi???

mrb arkadaşlar benimde saçlarımın kendi rengi koyu kumraldı. açık kumral birazda küllü bişyler istiyordum. kuaföre para vermiyim dedim ama istediğim olmadı tabi doğal

olarak. ilk boyamada bakır-açık kahveli bişyler oldu. 7.1 ve 8.1 karıştırıp yapmıştım. 1 ay sonra tekrar boyadım yine olmadı. 2ay sonra sadece 7.1 ile boyadım yine

kapatmadı bakırlıklar hala var. artık vazgeçtim kendi rengime dönmek istiyorum. koyu kumral.. internetten igora 0.22 turuncu azaltıcı, 6.0 ve 6.1 no lu boyaları aldım. eski

rengime dönebilir miyim deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. 4.foto ilk boyama, 2.foto 2.boyama, 3. foto en son boyama gündüz evde görünüşü, 1.de en son ve dışarıdaki görünüşü.

$fotograf.webp

$425078_4101074292624_1386079300_n.webp

$564074_4101075332650_745705512_n.webp

$fotograf.webp

Son düzenleme:
sonunda başardım:) biri flashlı diğeri flashsız
Bata zaman olmuş cevap verirmisin bilmem ama inşallah verirsin şu an sitede yeniyimm neye nerden bakilcaginida pek bilmiyorum ama saç rengine bittim :KK43: bende böyle istiyorum hangi renge boyadjn ve alt tabanın ne renkti yardım edersen çok memnun olurum teşekkürler

sonunda başardım:) biri flashlı diğeri flashsız
Saç rengine bittim bende böyle istiyorum hangi renkle elde ettin bunu ve alt tabanın hangi renkti yardım edersen çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden

Back
X