Kundak

İşte biz de İzmir'deyiz, Adana kadar sıcak olmaz ama yine de insanın cildini pişirecek kadar yakıyor. Belki pervane taktırırım, o daha zararsız gibime geliyor.

Bebeğim 2 buçuk aylık... Sımsıkı kundak değil de, kalça kemiklerine zarar vermeyecek, sadece kollarını saran, bacaklarını serbest bırakan kundak yapıyorum ben. Yoksa elleriyle kendini uyandırıyor. Şimdi penye bebek battaniyesiyle yapıyorum. Yazın da tülbentle falan yapacağım. İlk 10 gün mışıl mışıl uyuyacak zaten. Ne oluyorsa 10 gün sonra, gaz sancısı, uykusuzluk sağlı sollu ataklarla geliyorlar.

İşte biz de İzmir'deyiz, Adana kadar sıcak olmaz ama yine de insanın cildini pişirecek kadar yakıyor. Belki pervane taktırırım, o daha zararsız gibime geliyor.

Pervane kullanmadım ama tanıdıklarımda vardı. Şahsen sesi rahatsız ediyor beni.. Vantilatör de çarpıyor ama gündüz iyi en azından akşam yetmiyor vantilatör

Canim doktor bunu bile onermiyor. Bende siki kundak yapmadim ama yinede cocugun bacaklarini engelliyor diyor. Bebeklerin bacagi tamamen serbet kalmali diyorlar.
Benim doktorumda kundağı önermişti bacakları sıkmamak kaydıyla ve bnm yağtığım kundakta bacakları tamamen serbest kollar da sıkı değil ki zaten uykuya gecerken işe yarıyor. yaptığım kundak sıkı olmadığı için de kolları hemencik cıkarıyor sere serpe uyuyor daha bu zaman kadar kollarını cıkarmadığını gördüğüm bir ya da ikidir. Yoksa öyle bize bebekken yaptıkları gibi mumya gibi kundak aslaaa. Zaten suan ki söylenenlere göre hep diyorum bizler iyi yasamısız :)

Sanırım farketmediniź yorumumda belirttim benim cocuklarıma bisey olmadi diye kimseye sende koy birşey olmaz diyemem Allah korusun doktora danışilmalı benim cocuklarım buyudu gercekten en azından şuana kadar diyeyim bir sorun yaşamadık 12 ve 5 yaşinda iki yavrum en kucuk 10 aylik

Hepsinde doktora danistim asla icim rahat etmezdi onay alinca yurutece koydum kundaktan anlamam zaten uyusun diye bir careydi

Sizde haklisiniz yurutec tehlikeli asla tek birakilmamali bizimki yurutecte bile durmuyor icinden cikmaya calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…