- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Ben kaptim bir dilimimi bile
Ellerinize saglik cok severim
Ben iki kisiyim iki dilim kaptim
Nasıl bana yok ya
Teşekkür ederimBen kaptim bir dilimimi bile
Ellerinize saglik cok severim
Tabiki hemen ayırdımBen iki kisiyim iki dilim kaptim
Pinkcim kız evlat başka cidden ahh ahhBetül'ün parmaklarını yerimBüyümüş annesine yardım edermiş, ah ah kız evlat işte
Eline sağlık tatlım çok güzel olmuş ( oradaki tatlı sen değilsin benim tatlım anlamında)
Teşekkür ederim canım nevrestemBen o kızının pambuk parmaklarını yerim
Ellerine,emeğine sağlık canım harika görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim.Ellerine saglık. Başarilar dilerim
Ne tatlı tombik eller onlar öyle
Sizin eliniz sandım
Ben de istiyorum bir dilimmm
Hemen göndereyimO ellerin değdigi her şeyi yerimki misss missss
Gönderin bize onu. Baş şeker olsun ogluma
Teşekkür ederim deynepYorum yapmadan önce dilim kalıyor mu bana diye saydım ,kalıyormuş
Ellerine sağlık canım.Özellikle peynirin uzadığı görseli çok beğendim .Yanına da bol köpüklü kahvemi rica edeyim.Başarılar dilerim.
Çok çok beğendim ellerine sağlık... kızının ellerine ayrıca bayıldım.Betül'ün parmaklarını yerimBüyümüş annesine yardım edermiş, ah ah kız evlat işte
Eline sağlık tatlım çok güzel olmuş ( oradaki tatlı sen değilsin benim tatlım anlamında)
Maşallah... Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor sanırımÇok çok beğendim ellerine sağlık... kızının ellerine ayrıca bayıldım.
Beni niye alıntıladın dersen benim oğlum var vs saolsun mutfakta bana yardım etmeyi çok sever. En son beraber pizza yaptık. O malzemeleri doğradı ben pişirdimayy cnm oğlum okulda şimdi özledim..
Maalesef ilk 8 kişiye ayırmış ,sen geç kalmışsınDilim kaldımıııı huuuuuu yoksa dağıtırım buraları ona göreeee
Nefiz olmuş ellerine sağlık hele o minnak parmakları varya ısırırım
Maalesef ilk 8 kişiye ayırmış ,sen geç kalmışsınBiz yedik ,söylemesi ayıp olmasın tadı çok güzeldi.
Yorum yapmadan önce dilim kalıyor mu bana diye saydım ,kalıyormuş
Ellerine sağlık canım.Özellikle peynirin uzadığı görseli çok beğendim .Yanına da bol köpüklü kahvemi rica edeyim.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?