Yöresel Tarif Künefe-Hatay Mutfağından - Torku Şeker Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Teşekkür ederim canım nevrestem senin yarışmalarını seviyorum sonumu bilsem dahi katılıyorum Yok yok öğrenemeyeceğim sunumu ama olsundu Tadı müthişti
Bu sefer talihin dönebilir hiç belli olmaz
Bence sunumda gayet başarılı olmuşKesin öyledir
Özellikle şu sunumu çok beğendim

Bu kadar et yemeğinin ,hamurişinin arasına bir tatlı iyi giderdi.Tatlı demişken Nevreste de Antep baklavası yapmasın?
Antep baklavası yapamam ama baklava isterseniz olurAntep baklavası fıstıktan yapılır..Hem biz cevizli seviyoruz hem de yarım kilo fıstığı baklavaya gömemem

Ellerinize sağlık buda muhteşem olmuş
Oy veremicez anlaşıldı Başarılar...
Teşekkür ederim :) Hiç sorun değil ben oylarınızı alıp kabul ederim kimse görmez

Dilim kaldımıııı huuuuuu yoksa dağıtırım buraları ona göreeee
Nefiz olmuş ellerine sağlık hele o minnak parmakları varya ısırırım
Abla sana tepsiyle ayırdım,keleşin hatrına

Ben yerim o tombik elleri:)
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor
Başarılar dilerim:)
Teşekkür ederim vuslat

Bu sefer talihin dönebilir hiç belli olmaz
Bence sunumda gayet başarılı olmuşKesin öyledir
Özellikle şu sunumu çok beğendim

ellerine sağlık bayılırım künefeye :) başarılar
teşekkür ederim

Ohh çok şükür ilk 8 de değilim onlar 1 dilimden yesin sen bana yeniden yap
Ellerine sağlık tatlım, yarışmada başarılar dilerim

tepsiler künefe ye özel sanırım dimi tuzsuz peynir bulamıyorum ben malesef yoksa çok istiyorum yapmak severim de çok güzel olmuş ellerine sağlık

tepsiler künefe ye özel sanırım dimi tuzsuz peynir bulamıyorum ben malesef yoksa çok istiyorum yapmak severim de çok güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim evet künefe için tepsiler. Dil peyniri de olur aslında tuzsuz olanından.

Ellerine sağlık canım ya enfes görünüyor; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…