kunye meselesi

Kayınvalidem bebeğime yani ilk torununa gidip o 8 ayar künyelerden almış geçen sene doğum yaptığımda şimdi 250 lira ise demekki bir sene önce Allah bilir kaça aldı. Benimde beğendiğim bi model vardı onu istiyordum eşim onu bozdurup üstüne para koyup aldı. Künyeyi 90 lira saymış kuyumcu bi de bunu kim taktı abi arkadaşınız fln mı takan çok cimriymiş teneke bu demiş. Eşim çok bozulmuştu. Bizim babaanne ilk torununa bunu taktıysa siz arkadaşınıza taksanoz yeter heralde ki o sizin bebeğinize bir şey takmamış bile.

Bence hicte ayip olmaz yazdirin yanina da bi takim giysi yada bir paket bez ekleyin ki ben olsam bez eklerdim malum en lazim olan sey. Yada internetten bakin bebek bezinden pasta, motorsiklet gibi sekiller veriliyor gayet de şık duruyor evde kendiniz ondan yapabilirsiniz. Bir baska altarnatif de yine yanina ufak bir nazar boncuklu yada ugur bocekli kolye ucu alip cengelli igneyle verirsiniz.

8 ayar künye aldığında size ayıp edildiğini mi düşündünüz?
Gücünüz neye yetiyorsa onu yapın. Ancak aynı künye olması karşı tarafın dikkatini çekebilir. Onu 250 TL karşılığında bozdurun onun yerine mukabil bir künye ya da farklı bişey alabilirsiniz
Kayınvalidem bebeğime yani ilk torununa gidip o 8 ayar künyelerden almış geçen sene doğum yaptığımda şimdi 250 lira ise demekki bir sene önce Allah bilir kaça aldı. Benimde beğendiğim bi model vardı onu istiyordum eşim onu bozdurup üstüne para koyup aldı. Künyeyi 90 lira saymış kuyumcu bi de bunu kim taktı abi arkadaşınız fln mı takan çok cimriymiş teneke bu demiş. Eşim çok bozulmuştu. Bizim babaanne ilk torununa bunu taktıysa siz arkadaşınıza taksanoz yeter heralde ki o sizin bebeğinize bir şey takmamış bile.
Arkadaşınız size ne taktı

bana takan arkadaşın ayıp ettigini dusunmedim hiç hatta sasirmistim bilr
benim doğumum da burda değildi birkaç sene sonra geldi
kaynananızda 8 ayar takmadı bencede çok ayip😏

bana takan arkadaşın ayıp ettigini dusunmedim hiç hatta sasirmistim bilr
benim doğumum da burda değildi birkaç sene sonra geldi
kaynananızda 8 ayar takmadı bencede çok ayip😏
Ayıp mayıp ama getirdi taktı sanki milyarlık bilezik takıyormuş edasıyla. Hayır ilk torun olmasa dicem ki bi sürü torun hangisine yapsın. Ama daha ilk torun ve oğlunun hem de 6 sene sonra çocuğumuz oldu. Lafa gelince ooo ölürler ama.

Back
X