Kupkuru dediğim şey vajina akıntım hiç yok yaniNe kupkuru?
Arkadaşım testin üstünde bile yazıyor adet gecikmesinde sonuç verdiği. Hadi erken diyelim 1 2 gün önce öğrenebilirsin belki ama 8 gün nedir arkadaş?
Neredeyse diğer adetin bitmemiş
Az sabredin. Telaş yapacaksın stresten adet olacaksın bak
Nasıl yani bu yumurta çatlaması aynı yumurtadan çıkan civcivler gibi mi oluyor ki kanat çırpıp pırpır etsin?[/biraz konu üzerinde latife yapmasanız iyi olur
Ahahah çok iyiymiş bu. Ben de hamileyim yumurtalarım çatlarken kabuk döktüm ben bi deNasıl yani bu yumurta çatlaması aynı yumurtadan çıkan civcivler gibi mi oluyor ki kanat çırpıp pırpır etsin?
Ahahah çok iyiymiş bu. Ben de hamileyim yumurtalarım çatlarken kabuk döktüm ben bi deyumurtaların kabukları değişikti böyle sarı desem değil beyaz desem değil
Sende olmadı mı konu sahibi
Ahahah çok iyiymiş bu. Ben de hamileyim yumurtalarım çatlarken kabuk döktüm ben bi deyumurtaların kabukları değişikti böyle sarı desem değil beyaz desem değil
Sende olmadı mı konu sahibi
Sen soylemesen ben zaten bilmezdim o testte neler yazdığını.bir konuda bilgi sahibi değilsen fikir sahibi olmamanı tavsiye ederim ben ilk gebeliğimi adetime tam 6 gün kala oğrenmiştim ikinci çizgi silikti erken dollenme diye bir kavram var boş konuşacağına aç interneti yada kitapları bişeyler öğren aslında cahillere cevap vermemek lazım ama duramıyorum karşımda bir cahil gordunmu hemen bilgilendirmek isterim.kahrolmasın bu huyumKonu sahibi az daha büyüyün çocuk için çok erken..o testlerin üstünde yazar nasıl kullanıldığı okuma bilmiyorsan da okula falan git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?