kupkuru

elnuray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
132
13
13
Kızlar ben polikistikover hastasıyım gecen adetim letu sdında çatlatma ilacı kullandım ama doktor kontrolune gidemedim.adetin 8. Günü 10.gunu 12 ve 15 inci günler ilişki oldu.şuan adet olmama 8 gün var ve hiç akıntım yok sadece adet bitiminde sağ tarafında 5 kez içimde kanat çırptı gibi yumurtan çatladımı bilmiyorum.tes yaptım ikinci çizgi beyaz pempe çıkmış.hiç akıntım yok ve belim gece rahatsızlanıo adet olcak gibi

Telden yazdım bi çok kelime yanlış.ikinci çizgi silikte çıkmıyor sadece beyaz çizgi var oda ikinçi çizgi yeri olduğunu bildiriyo galiba

Benim gibi olup gebe kalan oldumu yada adetine çok olup hamile olduğunu öğrenen oldumu

Ne kupkuru?

Arkadaşım testin üstünde bile yazıyor adet gecikmesinde sonuç verdiği. Hadi erken diyelim 1 2 gün önce öğrenebilirsin belki ama 8 gün nedir arkadaş?
Neredeyse diğer adetin bitmemiş :D
Az sabredin. Telaş yapacaksın stresten adet olacaksın bak

Nasıl yani bu yumurta çatlaması aynı yumurtadan çıkan civcivler gibi mi oluyor ki kanat çırpıp pırpır etsin? :KK57:

Bilmiyorum bir şeyler olfu canım yandı az.yumurta nasıl çatlar bilmiyorum

Son düzenleme:
Ne kupkuru?

Arkadaşım testin üstünde bile yazıyor adet gecikmesinde sonuç verdiği. Hadi erken diyelim 1 2 gün önce öğrenebilirsin belki ama 8 gün nedir arkadaş?
Neredeyse diğer adetin bitmemiş :D
Az sabredin. Telaş yapacaksın stresten adet olacaksın bak
Kupkuru dediğim şey vajina akıntım hiç yok yani

Nasıl yani bu yumurta çatlaması aynı yumurtadan çıkan civcivler gibi mi oluyor ki kanat çırpıp pırpır etsin? :KK57:
Ahahah çok iyiymiş bu. Ben de hamileyim yumurtalarım çatlarken kabuk döktüm ben bi de :kahve: yumurtaların kabukları değişikti böyle sarı desem değil beyaz desem değil
Sende olmadı mı konu sahibi

Ahahah çok iyiymiş bu. Ben de hamileyim yumurtalarım çatlarken kabuk döktüm ben bi de :kahve: yumurtaların kabukları değişikti böyle sarı desem değil beyaz desem değil

Belliki canın sıkılmış bide bende yorum yapiyim de kendimi gosterim demişsin ama bak ciddiyim espri yeteneğin sıfır yani sen sakın toplumda şaka yapma rezil olursun.benden söylemesi ergencik

Belli ki konu sahibi bu testle ilgili pek bilgi sahibi değil , neden birşeyler biliyorsanız yardımcı olmak yerine saçma sapan yorumlar yapıp adamın asabını bozuyorsunuz? Çokmu komik geldiki ahahha diyerek gülüyorsunuz.???

Konu sahibi az daha büyüyün çocuk için çok erken..o testlerin üstünde yazar nasıl kullanıldığı okuma bilmiyorsan da okula falan git:KK30:

Konu sahibi az daha büyüyün çocuk için çok erken..o testlerin üstünde yazar nasıl kullanıldığı okuma bilmiyorsan da okula falan git:KK30:
Sen soylemesen ben zaten bilmezdim o testte neler yazdığını.bir konuda bilgi sahibi değilsen fikir sahibi olmamanı tavsiye ederim ben ilk gebeliğimi adetime tam 6 gün kala oğrenmiştim ikinci çizgi silikti erken dollenme diye bir kavram var boş konuşacağına aç interneti yada kitapları bişeyler öğren aslında cahillere cevap vermemek lazım ama duramıyorum karşımda bir cahil gordunmu hemen bilgilendirmek isterim.kahrolmasın bu huyum

WP_20160816_001.webp

Adetime bir hafta var ve test boyle çıktı yaptığım ikinci çizgiyi gorebiliyonuzmu bilmiyom ama gölge gibi bir çizgi

Back
X