Herkese merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açsam bilemedim ama benim de bir derdim var..Biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor..Ben sevgilime sevgililer gününde hediye almadım uzun zamandır..Ve bu sene farklılık yaratmak istedim.Aklımda hep kurabiye yapmak vardı.Ama nasıl yapacağımı hiç bir şekilde bilmiyorum :) yemekle aram iyidir.Tarif konsun önüme yaparım..Ama hiç kurabiye yapmadım şu zamana kadar..Şimdi yapmak istediğim kurabiye bu şekilde olacak süsleyeceğim paketleyeceğim falan..Sizlere sormak istediğim bildiğiniz güzel kolay bir kurabiye tarifi varsa benimle paylaşırmısınız?
ve ayrıca şeker hamuru hakkında hiç bir bilgim yok..Nereden alabilirim? aldıktan sonra nasıl kullanacağım..Yani hiç bir bilgim yok bu konu hakkında..Yardımcı olursanız sevinirim..Bu arada kurabiyem görüntüsü gibi tatlı olsun istiyorum tuzlu yapmak istemiyorum :)
Eki Görüntüle 335395
baktım verdiğiniz linke güzel tarifler var hepsini denemek istiyorumm :))
zeboss nasıl yaptın banada anlatırmısın
canım Libyana her şeyi anlatmışş. çay bardağıyla 4-5 halka çıkar, yan yana diz rulo yap. ortadan kestin mi al sana gül
donlum bunlar harika
Evde yapılan şeker hamurunun tadını bilmiyorum ama hazır şeker hamurlarının tadı pek hoş değil. Daha doğrusu marsmallowdan denedim ama toparlayamadım hamuru o yüzden hazır aldım ben. Hazırlar insanın içini bayacak derecede tatlı. Kullanmadan iyi düşün derim. İlla kullanacaksan da ve istanbuldaysan eminönünde bulabilirsin.
evet bebisim harika bunlarbizde mi yapsak
kurabiye yerine alternatif kek de olabilir diye arkadasa yardimci olayim dedim
hatta hazir keki al parcapincik et icine kremsantiyi ekle yuvarla yuvarla, cuklata batir süsle oldu bitti :86: anam böyle anlatinca cok kolaymis gibi göründü birden
hadi gidip yapalım
hazır pandispanyalar var,puding döküpte yapabilr
ya da cheess kek kremasıyla da yapabilirhakkat basitmiş lan
ben sevgilime madensuylu cevizli,kabarık kek yapmıştım çok sevinmişti
hünerlibayanlar.bllogspot ta süper tarifler var
hadi gidip yapalım
hazır pandispanyalar var,puding döküpte yapabilr
ya da cheess kek kremasıyla da yapabilirhakkat basitmiş lan
ben sevgilime madensuylu cevizli,kabarık kek yapmıştım çok sevinmişti
hünerlibayanlar.bllogspot ta süper tarifler var
hadii
pudding :44: ivet yaa olabilir hakket
basit tabi
cevizli kek oyyyy
beyaz cukulataya ne koysak kirmizi olur acep:26:
gecen vintage isimli üye yazmisti dogal yollarla nasi boyanir diye ama cukalataya olurmu
bilemicem simdi
ama insan sevdigine kendi elleriyle yapmasi bi baska tabi, hazir biraz kolaya kacmak gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?