- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Semipermeable
-
aynenArkadaşlar lösevde bildiğim kadarı ile kurban sistemi biraz farklı.geçen sene web sitesinde okuduğum kadarıyla kesilecek kurban adedi eğer ihtiyaçtan fazla ise kurban kesilmesi için bağışlanan paralarla başka diğer ihtiyaçlar giderilir yazıyordu.bu durum bana biraz ters geldi kurban ibadetinin dışına çıkılmış oluyor.
canım çünkü kurban ibadetinin geçerli olabilmesi için bazı geçerli yerlere verilmesi gerekiyor bu yüzden kimse bahsetmemiş. Ama tabi bundan harici olarak barınaklar vs her zaman ilgi göstermeliyiz. Yani en azından ben gösteriyorumKimse de çıkıp demiyor...
Hayvan Barınakları, Greenpeace veya Haytap gibi Hayvanlara yardımcı olan kurumlara bağış yapayım...
Artık şu gerçeği görün :
Bu Dünya sadece insanlara ait değil, Hayvanlar da var ve onların doğal yaşam alanlarını mahf ediyoruz zaten hiç değilse yiyecek bulmaları için yardımcı olalım veya para bağışında bulunalım da hayvan barınakları düzelsin biraz...
canım çünkü kurban ibadetinin geçerli olabilmesi için bazı geçerli yerlere verilmesi gerekiyor bu yüzden kimse bahsetmemiş. Ama tabi bundan harici olarak barınaklar vs her zaman ilgi göstermeliyiz. Yani en azından ben gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?