Kurban Bayramı tatili uzatılıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kurban Bayramı tatili uzatılıyor

11/09/2015 10:43
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Vahdet gazetesine verdiği röportajda önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda Kurban Bayramıresmi tatilininin pazartesi, salı ve arifeye gelen çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacağı ifade etti.
TATİL 9 GÜNE ÇIKACAK

Yalçın Topçu, "Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda resmi bayramın pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacak" dedi. Böylelikle hafta sonu tatili de dahil edildiğinde Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

Resmi karar çıkana kadar ise Kurban Bayramı tatili günleri şöyle:23 Eylül'de yarım gün çalışacak olan resmi kuruluşlar, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 24 Eylül Perşembe, ikinci günü 25 Eylül Cuma, üçüncü günü 26 Eylül Cumartesi ve son günü 27 Eylül Pazar günü tatil olacak. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte 28 Eylül Pazartesi günü tekrar işbaşı yapılacak.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/kurban_bayrami_tatili_uzatiliyor-1432193

yani hem oteller dolsun diye okulları 28 inde açacaksın hem ana babasına tatil vermiceksin, aksi saçma olurdu

yani hem oteller dolsun diye okulları 28 inde açacaksın hem ana babasına tatil vermiceksin, aksi saçma olurdu
Valla şu durumda beni çok sinirlendirdi.
Çocuk oyuncağı mı bu?
Madem tatil vereceksin,ki ben bunada karşıyım,önceden haber ver.
2 gün önce Çarşamba günü (yani arefe günü) nün tatil olduğu ilan edildi,şimdi tüm bayramı tatil etmekten bahsediyorlar.

aynen son gün mü söylenir, beceriksizlik...

ben de tatile karşıyım, sürekli tatildeyiz arada çalışıyoruz işte tatillere mola olarak

Ay bir şey diyemiyorum şu devlete.
Yine memur yine memur.
Herkes tatil olur biz geliriz yine.
Açıkça söylüyorum gelir vergisinde düzenbazlık yolu olsa kesinlikle denerim. Beni düşünmeyen devlete ben neden vergi veriyorum son kuruşuna kadar ki memurundan almamak için kırk tane ayrıcalıklı madde koyuyor.

o da kendi içinde çelişik, işçinin ilkokula giden çocuğu tek başına otele tatile gidecek bu durumda

o da kendi içinde çelişik, işçinin ilkokula giden çocuğu tek başına otele tatile gidecek bu durumda
annaaa özelde işçi ve tatil???
Bu çok zor..
Devletin işçisinin hakkı tatil..
Burada verilen çelik burunlu iş ayakkabısını adam bayramda giymek için saklıyor. Devlet sağolsun.

Bence memurun tatile gitmesini beklemek de kendi içinde çelişik bir durum chess.
Ek geliri olmayan hiçbir memur o maaşla otele gidemez.

valla kıyak yaptıklarını düşünüyorlar onlar ama... yine de beğenmiyorsunuz yaw

Bu gidisle .2015-2016 egitim ögretim yilı yillik programı ;
Istiklal Marşı kapanış .
Ben de ögrenci olmak istiyom.

Devlette oteller para kazanacak diye 2 gün sektörü yatırıp zarar edeceği rakamı düşünen var mı acaba? Ne kadar komik bir matematik.

Bir de devlete tatil de özel sektöre nanay.

Ufffs....

şu karmaşada otellerde tatil yapan var mı gerçekten yahu?

bişeydende memnn olun yahu

bence burda karşı çıkanların ıp adresinden kimlikleri tespit edilsin ve onların tatili iptal edilsin

yada takas etme hakkımız varmı bizim bayramda bile yok

yıllık iznimizden kullancaz onuda bayram günü anca çıkcaz

Valla şu dönemde hala tatile gidecek olan varsa ne mutlu.bizde ne para ne moral var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…