Evet.Tamam da eşler ayrı ayrı mı kesiyorr kurbanı ozaman adamlar kurban kesiyor oluyor. kadınlar kurban kesmiyor oluyor doğru mu anlıyorum
Kurban kişiye kesilirKızlar kurban keserken kişiye mi kesiliyor aile adına mı ben ilk defa duyuyorum kişiye kesildiğini o yüzden garipsedim Bi akıl verin sizede böyle birşeyler var mı? Yani bizimde akrabalarımız kesti ama kimse eşime yada kendime yada çocuğuma kestim demiyor. Herkes kurban kestik kurban kesicez gibi şeyler konuşuyor
parasını kim veriyorsa o kesmiş oluyor.Tamam da eşler ayrı ayrı mı kesiyorr kurbanı ozaman adamlar kurban kesiyor oluyor. kadınlar kurban kesmiyor oluyor doğru mu anlıyorum
e kurbanın bekar ya da evli olmakla alakası ne ki?Sizler öyle mi yapıyorsunuz o zaman. Gerçekten çok garipsedim. Hayatımda ilk Defa duydum.
Senelerce aynı evde annem babam ben ve kardesim adına (hepimizin kendi adımıza maddi birikimi geliri oldugu borcu olmadıgı icin) 4 hisse kestirdikSizler öyle mi yapıyorsunuz o zaman. Gerçekten çok garipsedim. Hayatımda ilk Defa duydum.
Eş calısmıyor ama evi var arabası var ne bileyim bilezikleri parası birikimi vs varsa kesmek zorunda kendi adınadaHani keseler bir ya eşlerin eş çalışmıyor sonuçta aile olarak kesiliyor diye biliyorum. Şöyle ki bana anlatılan bu sene eşim kendinde seneye bana birdahaki sene annesine sonra çocuklara her sene aileden bir bireye kesilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?