Nişan Kurban bayramında nişanlanacaklarr:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Kızlar 17 haziranda sözümüz yapıldı,bieln bilir atama muhabbetleri falan derken nişanı evdemi yapsak bi yer mi tutsak diye düşünürken evde yapmaya karar kıldık.Maksimum 50 kişi olucaz,Aslında evimize yakın güzel bir dükkan var bahçesi hoş falan ama ben oranın süslemesiydi müziğiydi organizasyonu halledebilirmiyim maliyetinin üstünden ne kadara kalkabilrim hala bilmiyorum aklımın bi köşesinde de o var yani..
Eğer evde yaparsak ne gbi hazırlıklar olur onu düşünmekteyim bi yandan da hevesim kalır mı düşüncesindeyim..
Kısacası evde nişan yapan ve yapacak arkadaşlardan biraz yardım bekliyorum,neler yapılabilir ekonomimizi çok sarsmadan:17:

bizde kurban bayramında isteme-söz olacak inşallah(bir aksilik çıkmazsa eğer:18:) ortalama 50-60 kişi olucaz.bizde evde yapıcaz

kızlar benimde kurbanda isteme ve nişan birarada olucak bi salon tuttuk bayramın3.günü malesef çok kalabalık olucağımız için( evde olmasını isityordum) alışwerişlerinizi yaptınız mı tepsiler için?? ben uzakta olduğum için bu konular benim için biraz uğraştırmalı oluyordaaa

bende kurban bayramında nısanlanıyorum ama evde olacak ben oyle ıstedım bı de mesafeler cok uzak ..aıle arasında evde gayet ıyı olur. tabı kalabalık olunacaksa ve ev darsa bıraz zor ewde yapmak ..

biz de bu cumartesi evde nişan yapıyoruz, ama dışarıda yapsaydık belki daha ucuza gelirdi. şuan evde yaptığım için biraz pişmanım.
evdeki nişanda yapılanları kısaca özetlersek;
ikram (bir tatlı bir tuzlu bir de nişan pastası -ama bütçenize ve meziyetlerinize göre daha çeşitlendirebilirsiniz...-)
içecek (biz termoslara çay doldurmayı planlıyoruz)
dağıtılacak hediyeler (ki bu oldukça maliyetli)
bohçaya girerseniz; onun süslenmesi de oldukça tutuyor (ben çalıştığımdan ve annemler de şehir dışında olduğundan buradaki bir çok arkadaş gibi evde süslemeleri kendimiz yapamadık, dışarıdan destek alıyoruz)
elbise+ayakkabı+kuaförü
bir de şehir dışından gelen akrabalar için yemek hazırlama kısmı var...

ÇOK AZ KALMIŞ SENİNKİSİ baya telaşlısındır şimdi inşallah herşey gönlünce olur... Benim hala kıyafetim yok çok tedirginim ya bulamazsam diyeeeee:s

Kızlar benim de bayramın hemen sonu ... 2 Kasım :) Evde olacak isteme - söz - nişan hepsini çıkarıcam aradan ohh şükür :)

ÇOK AZ KALMIŞ SENİNKİSİ baya telaşlısındır şimdi inşallah herşey gönlünce olur... Benim hala kıyafetim yok çok tedirginim ya bulamazsam diyeeeee:s

al bendende okadr! netten bakıyorum ama hala karar veremedım kısa mı gıysem uzun mu.. kısa elbıse daha hos olur sanıyorum ama .. evde olucak cunku. gercı bana kalsa pantolon gomlek gıyıcem :) mustakbel nısanlım elbıse dıye tutturdu....

al bendende okadr! netten bakıyorum ama hala karar veremedım kısa mı gıysem uzun mu.. kısa elbıse daha hos olur sanıyorum ama .. evde olucak cunku. gercı bana kalsa pantolon gomlek gıyıcem :) mustakbel nısanlım elbıse dıye tutturdu....

Bebeğim aynı bendensin!!

Ben de gittim geldim.. Bi sürü yer gezdim.

Sonra saten balık modeli zarif ama çok zarif siyah bir elbise aldım.. yakası altın rengi pullarla işlenmiş.. Abartı değil, ama çok uyduruk da değil...

Benim tüm arkadaşların elbiseleri hazr benden hevesliler bir ben kalmıştım..

Yani sade uzun bir abiye al işini görür bence. Ben de kısa giyeyim diyordum da şimdi büyüklere de saygısızlık olmasın dedim :)

ben nişana 2 hafta kala anca bulabildim, tadilat yaptırdım istediğim gibi olmadı dedim başka elbise alayım derken tadilatı güzel yapan bir yer buldum da öyle kurtardık nişan elbisesini...
evde yapıldığından ben diz üstünde krem+altın rengi karışımı bir şey aldım bir de ola ki bir şeyler takılırsa elbisede göstersin diye degaje yaka aldım. hiiiiç panik yapmaya gerek bile yokmuş ;)

kurbanın 4. günü benim de nişanım var...evimizi küçük olduğundan dolayı restorant tuttuk 140-150 kişi olucak nasipse...Daha nişanlığımı alamadım doğuda görev yaptığım için ayın 19unda gidicem istanbulda 1-2 günde halledebilirmiyim?İstanbulu bilen arkadaşlar nerelerden bakabilirimm??

Bebeğim aynı bendensin!!

Ben de gittim geldim.. Bi sürü yer gezdim.

Sonra saten balık modeli zarif ama çok zarif siyah bir elbise aldım.. yakası altın rengi pullarla işlenmiş.. Abartı değil, ama çok uyduruk da değil...

Benim tüm arkadaşların elbiseleri hazr benden hevesliler bir ben kalmıştım..

Yani sade uzun bir abiye al işini görür bence. Ben de kısa giyeyim diyordum da şimdi büyüklere de saygısızlık olmasın dedim :)

ewet sanrsam buyukler yuzunden bende uzun gıyıcem :)))

Kızlar merhaba benimde kurban bayramında nişanım olacak biraz mecburi bir nişan tabiki istiyorum ama ailemden kardeşimi ve babamı sekiz ay arayla kaybettim babamın vefatının üzerinden dört ay geçti o yüzden yüreğim buruk ve yarım bir şekilde kalkışıyorum bu işlere ve nişanımın evde oynama falan olmadan sadece yüzük keserek yapmayı düşünüyorum. Ama tabi neyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum insanlar tuhaf karşılar mı oynama olmamasını?

herkes normal düz elbise giymiş nişanında, benim ki prenses modeli kabarıklıgında :)) abartı mı kalcam acaba?? :50:
250 kısılık davet olacak gercı ama kabarık giyende duymadım, tereddutte kaldım. dikimde bide suan, degiştiremem artıkın :9:

Kızlar merhaba benimde kurban bayramında nişanım olacak biraz mecburi bir nişan tabiki istiyorum ama ailemden kardeşimi ve babamı sekiz ay arayla kaybettim babamın vefatının üzerinden dört ay geçti o yüzden yüreğim buruk ve yarım bir şekilde kalkışıyorum bu işlere ve nişanımın evde oynama falan olmadan sadece yüzük keserek yapmayı düşünüyorum. Ama tabi neyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum insanlar tuhaf karşılar mı oynama olmamasını?

öncelikle başın sağolsun canım.
bu senin nişanın olacagı için istedigin gibi yaparsın. insanları düşünme. senin için buruksa (ki bende olsam böle yapardım) sade bı yüzük takma töreni münasip olur. hem adet yerını bulur, hemde babana olan üzüntünü insanlar oynamak ıstıyo dıye es geçmemiş olursun. Mutluluklar canım

canım bende kurban bayramının 3. günü nişanlanıcam.. Bugün de kıyafetimi aldık, benim nişanım 100 kişilk bir mekanda olcak evde yapmayı düşündük ama olmadı baya kalabalık olcağımız için eve sığamıcamızı düşündük.. Nişan stresi beni mahvetti ama yaa çok zormuş böyle şeyler.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyosun.. düğünde ne yapcam hiç bilmiyorum.. Size mutluluklar diliyorum şimdiden hayırlı olsun tatlım :)

Kızlar 17 haziranda sözümüz yapıldı,bieln bilir atama muhabbetleri falan derken nişanı evdemi yapsak bi yer mi tutsak diye düşünürken evde yapmaya karar kıldık.Maksimum 50 kişi olucaz,Aslında evimize yakın güzel bir dükkan var bahçesi hoş falan ama ben oranın süslemesiydi müziğiydi organizasyonu halledebilirmiyim maliyetinin üstünden ne kadara kalkabilrim hala bilmiyorum aklımın bi köşesinde de o var yani..
Eğer evde yaparsak ne gbi hazırlıklar olur onu düşünmekteyim bi yandan da hevesim kalır mı düşüncesindeyim..
Kısacası evde nişan yapan ve yapacak arkadaşlardan biraz yardım bekliyorum,neler yapılabilir ekonomimizi çok sarsmadan:17:

Evlendikten sonra yapmak isteğin yapamadığın herşey için pişman oluyorsun. Eğer şartlarını çok çok zorlanmazsa en çok istediğini yap. Benim nişanım evde olmuştu çok kalabalık oldu sonradan dışarda nişan yapmadığımıza pişman olduk.

Back
X