Kurban mı kessem ne yapsam bilemedim🤣...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Alt komşum eşimin annesi ve kızkardeşi için ''aileden biri gibi'' tabir ettikleri bir insan.Doğal olarak onunla üç senede bir merhabam dahi olmadı aşırı rahat biridir bana göre değildi denk bile gelmedik desem yeridir ev girişleri farklı yerlerde olduğu için.Bugün eşimin annesi taşınırken çatı katında eşyaları var onları veririz dedi eşimde tamam dedi ne kadar sevindim anlatılmaz yaşanır.20 gün sonra çıkıyormuş.Yeni kiracı bile hazırmış ki tam eşimle bana uygun kişiler gelecek çok şükür sonunda istediğim komşuluk ilişkisini kurabileceğim galiba.Sadaka falan vermeyi düşünüyorum her yaz çıkacak diye beklerken şükürler olsun çıkıyor ne yapsam bilemiyorum sevinçten içim içime sığmıyor

sırf kaynananlar seviyor diye mi komşudan bu kadar nefret ettin yani
Yok nefret etmiyorum ama görüşmedim eşim uyarmıştı zaten selâm ver geç diye en başında kadında bir garipti yanında giyinip soyunmamı beklemişti beni ikinci görmesinde eşimin daha önceki görüştüğü kişiden bahsetmişti tüh olmadı diye sebep var yani

Konularınızın içeriği o kadar boş ki... Hayatınızda hiç mi işiniz, gücünüz, yaşam gayeniz yok? Deseniz ki "böyle sıkıntı yaşattılar, şöyle zehir ettiler, gittiler de kurtulduk", bir "geçmiş olsun" da ben derim. Neymiş, aileden biri diye tabir etmişler. Eee?
Dünyaya bir kere geliyorsunuz, onda da milletle uğraşıp durmaktan tadınız tuzunuz yok. Yazık valla.

Birsürü komşum var hiçbirini tanımam aman başka işim mi yok yaaa ...

Mutlulugunuz katlanarak çogalsin gelen gideni aratmasin, darisi komşusundan memnun olmayanlarin başina

Valla tereliyecim konuyu niye anlamadım dedim sonra konu sahibesi kimmiş diye bi baktım ki aaa sen:)) , nasılsın bacım nerelerdesin kaç zamandır
İyiyi çok şükür ne olsun hayat akıp gidiyor sen nasılsın?

Canım bu yorumu yaparak sen çok dolu bir insan oldun tek sebebi tabiki bu değil başka birine yazdım ama sen bilmesende olur.Çok şükür kimseyle uğraşmıyorum hatta benimle uğraşanlardan uzak dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…