- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
hiçbir zaman evlenmeyi istemedim beyaz atlı prensmiş falan yalan bence çocuk yapmak bana göre değil çünkü bu dünya o kadar temiz değil onuda geçtim ben kendi sorumluluğumu taşıyamıyorum asla istemiyorum bunları zaten dizlerimdede problem var ev işi asla yapamıyorum onu geçtim doğru düzgün yürüyemiyorum bile 7 yıllık ilişki bitti ve ben bir daha güvenemem güzelim bakımlıyımda akrabalar beni evlendirme peşinde helede baba denen insan diyim o boğaz eksilsin derdindeler durumumuz iyi değil borç içindeyiz küçükken para karşılığı verilmeye bile çalışıldım sırf borçlar var diye buna benzer çok olay yaşadım bazıları bana kocan arabanı alır şöyle böyle diyor şunun çiftliği var bunun şusu var diyor diyor da elin oğlu sonuçta neyse ben bu sene amelyat olunca yeniden başladım herşeye derse faln temelim sıfır ama başladım annemde sağolsun kitaplar aldı sınava az kaldı çok konum var btiticek gibi değil gerçekten değil matemetik sıfır diğer dersler bi iki ünite falan bitti ama bi konu beş günde bitiyor temel sıfır anlamıyorum hiçbirşey çok ağır ilerliyorum hayat boyu kitap açmadım çünkü bugün gene koca bulmuşlar ilk kez annemde evlenceksen evlen dedi ağır geldi bu sene ünivertenin olmucağı kesin çalışmayı bırakmıyorum tabikide ama bugün çok ağır geldi annem benden hevesli çıktı evlenmeme ben evlensem ne olucakki elin oğlu biblo diye almıcakki ne kadar iyi olursa olsun bunalıma girdim günler su gibi geçiyor temel olmadığı için konular beş günde bitiyor ne yapıcam ben ne yapıcam lütfen başka yerlere çekmeyin konuyu lütfen