kurbanlık koyun gibi hissediyorum

evlen cnm,evlen.hyatıno boşu boşuna evde oturarak nası geçirceksin ki,hani tamam kariyer fln heveslerini anlıyorum ama eve gelen hayat arkadaşına yaptığın yemekle gurur duymadıktan,minik meleğini eline alıp hayatını ona adamadıktan sonra allah-u tealanın seni kadın olarak bu dünyaya getirmiş olmasının ne anlamı var???
gençlik sanrılarını erken geçtim ben çok şükür,3. çocuğuma hamileyim inşAllah sana da hayırlısını diliyırum allah güzel bir kısmet çıkarır karşına,yakın zamanda hamileliğini görürüz cnm inşAllah
Allahin bizi yaratma amaci cocuk dogurmamiz ve yemek yapmamiz mi yani? Ciddi degilsinizdir umarin

Allahin bizi yaratma amaci cocuk dogurmamiz ve yemek yapmamiz mi yani? Ciddi degilsinizdir umarin
hayır tatlım insanları neden böyle yargılysn ki,dünya üzerinde en önemli şey budur tabiki yoksa bunca insan neden çocuk yapsın şimdi ama dimi

hayır tatlım insanları neden böyle yargılysn ki,dünya üzerinde en önemli şey budur tabiki yoksa bunca insan neden çocuk yapsın şimdi ama dimi
Kimine gore onemlidir kimine gore degildir onu sorgulamak kimsenin haddine degil. Allahin kadini yaratma amacini kadinlar boyle gordukten sonra erkekler kadina daha cooook iskence eder

Bir yıl daha idare edin sıkın dişinizi ve çok çalışıp seneye sınava girin. Güzel bir yer kazanıp gidersiniz. Devletten kredi ve başka yerlerden burslar bulup ailenize muhtaç olmadan yaşarsınız. Sadece 1 yıl daha dayanacaksınız ve cok çalışacaksınız.
Hayatta başarılar ve mutluluklar dilerim

Dünya üzerindeki en önemli şey çocuk doğurmak mı? :D :D :D senin üç tane olduğu için böyle sanrılara düşmüşsün kuzucuk. Öyle olsaydı çocuğu olmayan insanlar var olmazdı. Dünyanın en varlıklı insanları 10000lerce çocuk yaparlardı. Çocuğu doğurmaktan ziyade iyi yetiştirmek önemli, üç tane bebeği iyi yetiştirmek çok çok önemli. Anneler kendini yetiştirsin ki çocukların ufku dar olmasın, sığ bakmasınlar

ben zaten en zorunu yaşıyorum yatağa bağımlı eve hapisim dersehanede ben yapamam dizimin amelyatını yaptırmayanlar beni dersahaneye hayatta göndermez
ameliyat olunca düzelecek misiniz peki doktorlar umutlu mu?
inşallah sağlığınız biran önce yerine gelir inşallah

avukatlık da bildiğim kadarıyla hareketli bir iş önce sağlık
Allah yardımcınız olsun

bi sene daha dayanıcam sonra üniverteye giderim inşallah bi sene için mi evleniyim bu dizle kimse işe almaz beni servise bile inip çıkamıyorum
bişey daha soracağım
madem bu kadar kötü durumunuz neden evlendirmeye çalışıyor aileniz
bide yanlış anlamayın isteyenler bunu sorun etmeyecek insanlar mı?

evlen cnm,evlen.hyatıno boşu boşuna evde oturarak nası geçirceksin ki,hani tamam kariyer fln heveslerini anlıyorum ama eve gelen hayat arkadaşına yaptığın yemekle gurur duymadıktan,minik meleğini eline alıp hayatını ona adamadıktan sonra allah-u tealanın seni kadın olarak bu dünyaya getirmiş olmasının ne anlamı var???
gençlik sanrılarını erken geçtim ben çok şükür,3. çocuğuma hamileyim inşAllah sana da hayırlısını diliyırum allah güzel bir kısmet çıkarır karşına,yakın zamanda hamileliğini görürüz cnm inşAllah
allah korusun lütfen geri alın öyle dua etmeyin evlenmek hele hamile kalmayı hiç istemiyorum

Neden evliliği bu kadar kötü tasarladın kafanda?Sence evlilik bu kadar berbat bişe olsa kim evliliğini yürütür? Bence doğru insanı bulduktan sonra evlilik bir cennet. Sen önce bu önyargını kır. içine biri sinerse evlenmek daha mantıklı. çünkü ailende de huzur yok. kendine göre biriyle hayatını birleştirirsen eğer senin okumana da engel olmaz. Benim çok tanıdığım var evlenip üni okuyup memur olan. Kafandaki bu düşüncelerle ilerleyemezsin ki temelinde yokmuş. Ya ailenle aranı düzelt, kafandaki problemleri sil tamamen derslerine odaklan, ya da temiz iyi biri karşına çıkarsa evlen.
evlenip mutlu olanı görmedim hele bizim aileden sonra Allah korusun her yük kadında piskolojik baskısıda cabası çocukmuş falan dünya düzgün değil kendi yükünü taşıyamayan birinin çocuk sahibi falan olmasıda mantıklı değil her evlenen ya boşanıyor yada çaresiz olduğu için katlanıyor

ameliyat olunca düzelecek misiniz peki doktorlar umutlu mu?
inşallah sağlığınız biran önce yerine gelir inşallah

avukatlık da bildiğim kadarıyla hareketli bir iş önce sağlık
Allah yardımcınız olsun
ya ben düz yolda yürüyebiliyorum canım yansada yokuş merdiven çıkamıyorum yük taşıyamıyorum çok uzun süre ayakta kalamıyorum evlenmek isteyenler geneli zengin arabası tedavasi yaptırırıız okuturuz her türlü imkanı sağlarız diyorlar ancak el sonuçta ne kadar güven olur yarın bu adam bıkabilir de amelyat olup güçlendirirsem fizik tedaviyle ilerlemezse eski halime dönebilirim Rabbimin izniyle ama bu insanlar benle niye uğraşsınşlar ki neden öz baba denilenin yapmadığını yapsınlar ki

evlenip mutlu olanı görmedim hele bizim aileden sonra Allah korusun her yük kadında piskolojik baskısıda cabası çocukmuş falan dünya düzgün değil kendi yükünü taşıyamayan birinin çocuk sahibi falan olmasıda mantıklı değil her evlenen ya boşanıyor yada çaresiz olduğu için katlanıyor
Bencede siz bu dusnceyle asla yuva kurmayın...Asla cocuk sahibi olmayin.Cunku yazik olur onlara.En bastan kabullenmen iyi.Her ewlenen bosanmiyor.Duzgun insanlarla karsilasmayan insanlar, anlasamayan insanlar bosaniyor. Sen kendini bu kadar asagi goruosan yok cocuk bakamam sorumluluk alamam diye Allahta isteyenlere nasip etsin inşallah.

Back
X