Ş
şekerpancarı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şekerpancarı
-
merhabalar arkadaşlar.daha önceden bana çok destek olmuştunuz..olayımı bilmeyenler için özetleyeyım...4 yıldır beraber olduğum insan benı aldatmış ve aldattığı kızla evlenmişti.üstelik benle beraberken evlenmişti.ben onu beklerken yolunu gözlerken çeyizimi hazırlarken o evlenmıştı.yaklaşık 3 ay oldu .öfkem sinirim kızgınlığım geçtimi bilmiyorum belkide alıştım.onuda bilmiyorum..
bugun benı istemeye biri gelecek.çocuk bir şirkette işçi .2 kere gördüm.
ısınamadım .çünkü istemeden kıyasladım.kıyaslıyorum.ne konuşması ne tavrı o degıl.ona benzemesınıde beklemıyorum. ona ısınamadım.ama istecem dedı .anamı babamı halamı teyzemı aile buyuklerımı gönderecem istecem dedı.babası babama tel açmış.babam gelın demiş.bizim evde herkes bir mutlu telaşa girdi.bayram sevıncı sankı. ama ben . ben ağlıyorum.kurbanlık koyun gibiyim.
artık bundan sonra aşık olmam kımseye artık. ne ona nede başkasına. kabul edecem.çünkü yaşım geldi çattı. bir şekılde bende artık yolumu çizmelıyım.
sizce mutlu olurmuyum.yada sevebılırmıyım.böyle evlenıpte mutlu olan varmı.siz veya başkasını mutluyken duydunuzmu
senağlamasenağlamasenağlama
HAKKINIZI HELAL EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?