Kurbanlık koyun gibiyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah be güzelim ,herkes kendi hayatını yaşıyor...
bu hayatta başımıza herşey gelebiliyor...
severiz,aldatılırız,ayrılırız,vs..vs...
bu olaylara elbette üzülürüz,bir zaman kendimize gelemeyiz,
karşımıza çıkanları hep karşılaştırırız,onu ararız,dilimiz söylemese de gönlümüz bekler...
pekiii,nereye kadar...
neden size bunları yaşatan biri için ,hayatınızdan vazgeçiyorsunuz..
sizin de evlenmeye,anne olmaya hakkınız var...
olmadı ve bitti deyin,silin kafanızdan..
sonuçta bir başkasını,size tercih etmiş,ondan ne bekleyebilirsiniz ki...
bence şöyle bir kendinize gelin,
o çocuğa bir şans verin,neden sevemeyecekmiş gibi düşünüyorsunuz ki???
haa,siz başkasını sevemezsiniz değil mi??
sizin hayatınızın merkezi hala o eski adam...
silin ya,onu düşünmeniz bile,hala ona değer verdiğiniz anlamına gelmiyor mu sizce...
mutlu olmak istiyorsanız,aklınıza başınıza alın derim...
evet bir şans verin,tanımaya çalışın,eğer kafa dengi iseniz,
neden olmasın...bu güzel zamanlarınızı ,değmeyen biri için
mutsuz hale getirmeyin...
sevgiler...

İyide her ikisininde lisans mezunu olması şartmı? kültür illaki çok çok okumakla olmuyo birazda hayata dair tecrübler lazım bence seni istemeye gelen çocukla biraz zaman geçir onu tanımaya çalış ömrün boyuncada seni aldatan şerefsizi düşünecek halin yok

Sana katılıyorum sonuna kadar hemdeşutarafagitti:enbuyukkk:

Canım öncelikle durumuna üzüldüm tabiki kolay değildir. ama insanlar herzaman mutlu olamazki? yani istediği gibi gitmez herşey. birkere unutmak diye birşey yoktur alışmak diye birşey vardır. onu unuttum demek bile hatırlanmanın yarısıdır.
bu insana sen 4 seneni vermişsin bukadar zamanda fedakarlıklar yaşanmıştır. senin onu unutman için başkasıyla evlenmende çözüm değil sorun senin yüksek lisans okuyup onunda işçi olması değil pek alada görücü usulüyle evlenip çok mutlu olan insanlarda var yani demek istediğim birini hayatında istiyorsan tabiki mutlu olmak için, kalbindende geçiyorsa bu kişeye şans verebilisin belkide geçmişi untmak için bu insan senin sebebin olucak ama evlilik için acele teme derim. sadece tanış kafana göreyse aklına yatarsa bir gelecek düşünürsün herşey için hakkında hayırlı olsun derim.

Ailenin seni zorlayacagini sanmiyorum yada umuyorum
Hissetmiyorsan, istemiyorsan, hayir de bitsin.
Sakin "acaba sonrada severmiyim" gibi seyler dusunupte yanlislar yapma
Hem daha henuz 3 ay oldu ayrilali...yaran taze...onu unutmak için evlenme sakin
Hem kendine yaparsin hemde karsi tarafa.
Zaman ver kendine..çalis, gez, dolas, arkadaslarinla vakit geçir, ailenle vakit geçir...
Zamani gelince de, evlenecegin insan gelir seni bulur zaten
"O"nuda unutacaksin
Ve artik onu kiyaslama cunku o sana buyuk bir darbe vurdu
Sanirim karsindakiler yinede ondan çok daha iyiler.
Geçmisine çizgi çiziyorsan onunda nasil biri oldugunu unut canim...

valla kendini böle bırakmıssan cok acı cok kötü..görende zorla evlendiriolar sanıccak...neden kurbanlık gibi olasın..kendine acımak tan gizli zevk mi alıosn anlamadım ama hemen aklını basına almalısın yoksa snn içn tehlike canları calıo

ınan cok uzuldum ama hiçbır acı kalıcı degıl unutma zamanla gecıcek ve sende bır baskasını seveceksın bu boyle zaman herseyın ılacı hakkında hayırlısı olsun canım

Öncelikle artık sevemem saçmalığına son ver...Neden baskasıyla su anda belki de mutlu mutlu karısıyla sarılmış uyuyor olan o adam için baska kısmetlerini geri cevireceksin ki?belki de seni isteyen bu adam çok çok iyi ondan..ısınamadım diyorsun kimse 2kez görüp ısınamaz zaten bikaç ay konuş dolaş tanı..ona şans ver..sevmezsen tık yoksa kalbinde olmaz de olmasın..ama böyle cahilce koyunum falan deme yakışmadı sana:))evlenmek nasiptir aslında..iyi sanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…