- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Yürüyüşe çıkmaya korkar oldum. Evin yakınında yürüyüş yolu olan büyük bir park var. Gidersem birileri yüzüme öksürecek korkusu yaşıyorumDemek isterdim ki firedevs yör oglu gibi eve masör spor hocası falan çagırıyorum diye hava atmak isterdim ama malesef tatlımben sadece onun gibi giyinip spor hocam varmış gibi hayal gücümlen yapıyorum
yarım saat bazen bir saat tempolu spor yapıyorum internetten açıyorum star tv de bir program var onun tekrar bölümleri ile yapıyorum ordaki bayan çok hoş çalıştırıyor acayip ter atıyorum çok iyi hissetiriyor bana. Bu arada streçli yürüyüş de çok işe yarıyor 3 5 senedir yaparım çok faydası oldugunu düşünüyorum. Kesinlikle denemelisin.
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın
O zaman daha toydum bir de cevvalimki sorma. ya herkes neden karışıyor diye triplere giriyordumoysa ki plan dışı gelişen çok şey oluyor. Böyle yaklaşman harika ❤❤ hiç stres olmazsın böyle. Çok güzel olsun herşey inşallah
Benimkiler bi de minikti 3 yaş :)) Anne babaları ekran karşısında baya bi mahcup ettiler hhhahahahah
Memleketce bir yabanci dil sorunumuz var ki bizim gobek problemi yaninda hic kalir. Bazen sinav kağıtlarını okurken bu dunyadan gocesim geliyor.yuksek lisans yapiyorsun, ingilizceyi mi cozemeyeceksin biraz ustune dus, hallolur
Ben daha sorunsuz bir dugun donemi atlatan gormedim. Varsa beri gelsinamin, teşekkür ederim :)
ya sonuçta biriyle evlenmeye karar verdiysen öyle de böyle de evleniyorsun. eğer çok absürt olaylar çıkmazsa.
o zaman neden herşeye canımı sıkayım ki diye düşünüyorum
ama o gün gelince belki de içimden cadı sila çıkar haha
Immm kulağa inanılmaz diyetetik geliyor hahahhhaevet ince ince dilimler kesip, üzerine z.yapı, kaşar peyniri ve domates koyup fırına atmak gibi mesela ahah
amin, teşekkür ederim :)
ya sonuçta biriyle evlenmeye karar verdiysen öyle de böyle de evleniyorsun. eğer çok absürt olaylar çıkmazsa.
o zaman neden herşeye canımı sıkayım ki diye düşünüyorum
ama o gün gelince belki de içimden cadı sila çıkar haha
Hangisini yazsam ki. En buyuk sorun -s takisinda. Olur olmaz yere takiyorlar. Lazim olan yere koymuyorlar. Nedense ben ne dersem hep tersini yapiyorlar
İngilizce konuşurken kendimi böyle hissediyorumOkuduğun en enteresan kağıt neydi ? İnşallah hallederim ya.
Ben daha sorunsuz bir dugun donemi atlatan gormedim. Varsa beri gelsin
Ben de böyle avutuyordum kendimi ama var yaBen daha sorunsuz bir dugun donemi atlatan gormedim. Varsa beri gelsin
Immm kulağa inanılmaz diyetetik geliyor hahahhha
Potansiyeline inanamayacaksın
Yapmaağ diyene kadar yetişmesem her şeyi ama her şeyi yeme potansiyeli var benimkilerin deHangisini yazsam ki. En buyuk sorun -s takisinda. Olur olmaz yere takiyorlar. Lazim olan yere koymuyorlar. Nedense ben ne dersem hep tersini yapiyorlar
Heyecanla bekliyorumahahah
valla o günler gelince yazıcam olayları :)
AHhh kimleri görüyorumEki Görüntüle 2654230 bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ..olivvv hayırlı olsun babyy
evett yaaa özleştik..ara ara uğruyorum buralara.nasılsın ne var neyok
İyiyim, o kadar yoğundum ki çok uzun süre gelemedim ben de her şey yolundaevett yaaa özleştik..ara ara uğruyorum buralara.nasılsın ne var neyok
çok iyi çocuklar büyüyyorlar.bende hep aynıİyiyim, o kadar yoğundum ki çok uzun süre gelemedim ben de her şey yolundaÇocuklar nasıl iş nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?