- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Hahahhhah sayılmaz olur mu, hoşgeldinnben bekarım, sunum telaşı yapacak eltim yok ama 2 görümce adayım var, sayılır mı ? :)
beni de aranıza alın
Hahahhhah sayılmaz olur mu, hoşgeldinnSevgilin mi var, nişanlı mısın? Tanışalım biraz kendinden bahseder misin
E harikaymışsevgilim var, resmiyete dökülmüş bir şey yok ama ablaları ile tanışıyorum hatta sevgilim olmadan görüşüyoruz da :)
35 yaşındayım, yarışmaya istanbuldan katılıyorum hihihih
Valla o dertten bende muzdaripim göbegim için bir krem kullanıyorum onu sürüp streçliyip spor yapıyorum azcık etki ediyor sankiÖnerebileceğiniz bir şeyler var mı her şeyi yiyip içebilirimYeter ki şu göbekimsi gitsin
Günaydın, eşimi kurdelaylan sarıp işe yolladımmm kendim de kurdelanıp bir firedevs yöroglu edasında evde can sıkıntılı pinekliyorum
Valla o dertten bende muzdaripim göbegim için bir krem kullanıyorum onu sürüp streçliyip spor yapıyorum azcık etki ediyor sanki
E harikaymışPembik geberik gelinler hakkında ne düşünüyorsun, görümcelerinin bir tanesi olmak için nasıl stratejiler uyguluyorsun dermişim
Neler yaparsınastrojurnal ? Çalışıyor musun?
Düğün zamanımı hatırlıyorum da gayet sakin başladığım yolun sonunda bi kere evlencemm diye kınada kullanılacak mumları süslüyordum hay Allah beni kahretmesin yayaaa ben bu hayatta piremses görüntüsüne en uzak kadınlardan biriyim :) pembe ve kabarık, rabbim yazdıysa bozdun :)
daha düz kesim, elbise görünümlü şeyler benim olayım.
görümce adayım geçen akşam aradı ve telefonda 3 saat konuştuk, aradaki "x seni üzüyor galiba bazen, hmmm?" sorusunu saymazsak performansı yüksek bir gelişme oldu hahaha
evet evet çalışıyorum, mühendisim ben.
sen çalışıyor musun ?
Düğün zamanımı hatırlıyorum da gayet sakin başladığım yolun sonunda bi kere evlencemm diye kınada kullanılacak mumları süslüyordum hay Allah beni kahretmesin yaAma ben de kabarık etekli değildim. Zarif bir A kesimdi.
Öğretmenim ben de. Özeldeyim ama devlete geçebilirim bu yaz bakıcaz. Covidden sebep şu an evdeyim ama Temmuzda çocuklar gelmese bile okula gidiyor olacağım. Senin iş normal seyrinde devam edebiliyordur diye düşünüyorum? Ofise gidebiliyor musunuz?
Demek isterdim ki firedevs yör oglu gibi eve masör spor hocası falan çagırıyorum diye hava atmak isterdim ama malesef tatlımAa streç sahiden işe yarıyor mu? Çok yoğun olmasa da yarım saat spor yapıyorum her gün ben de sararım işe yarıyorsa. Nasıl bir spor yapıyorsun?
O kıza bayılıyorum inanılmaz motive ediciolive_bluto senin o gobegimsi dedigin sey bende oldum olasi var, hem de gobegimsi degil yani mekanin sahibi gibi gelmis yerlesmis bedenime. Sonradan taniyanlar iki sezeryan sonrasi anca toparlaniyor sanir, bilmiyorlar ki hic birakmadi beni
Chloe ting abs videosu var. Yaklasik 10 dk. Duzenli olmasa da onu yapiyorum.
Bu arada ben e ogretmenim. Brans ne senin canim?
Hic dümdüz bir karnim olmayacak sanki benimO kıza bayılıyorum inanılmaz motive ediciBu son hareket her şeyini vererek yap dedikçe acı yok olive acı yokkk hıağğğ diye yapıyorum Ay göbekli bir arkadaşım var onu da sürekli hamile sanıyorlar. Aç mı öleyim diyor yiyor valla. Aslında ben de önemsemeyeceğim de pantolonlarım eskisi gibi dursun üstümde istiyorum olursa olur olmazsa "Aç mı ölücem"kafasına girerim belki. Hayır niye orada birikiyosun ki? Eskiden popomda birikirdi yağ keşke yine oraya gitse
Aa canım öğretmenimm ben okulönceciyim senin branş ne?
O kıza bayılıyorum inanılmaz motive ediciBu son hareket her şeyini vererek yap dedikçe acı yok olive acı yokkk hıağğğ diye yapıyorum Ay göbekli bir arkadaşım var onu da sürekli hamile sanıyorlar. Aç mı öleyim diyor yiyor valla. Aslında ben de önemsemeyeceğim de pantolonlarım eskisi gibi dursun üstümde istiyorum olursa olur olmazsa "Aç mı ölücem"kafasına girerim belki. Hayır niye orada birikiyosun ki? Eskiden popomda birikirdi yağ keşke yine oraya gitse
Aa canım öğretmenimm ben okulönceciyim senin branş ne?
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsınben annem vefat ettiği için kına gibi şeyleri pek istemiyorum, olursa da küçük bir grupla olabilir. :)
ama tabi ne yazık ki herkes karışıyor öyle dönemlerde, ne kadar benim tekelimde kalır olaylar belli olmaz hehe
ben home office, son 2 hafta birkaç kez gittim ama ilk 3 ay evdeydim hep.
o anlamda şanslıyız. global bir firma olduğu için tüm dünyada uygulama nasılsa onu takip ettik, esnetmediler.
çok şükür vaka da çıkmadı firmada.
bu süreçte en çok öğretmenler zorlandı bence. yani sınıfta bile zor zaptederken online eğitim falan, bence öğretmenler çok önemli işler başardılar :)
Hahahah ben inanıyorum olacakHic dümdüz bir karnim olmayacak sanki benimamaaaaan olmadi korse takariz, na yapalim
Benim ingilizce canim
Ekmeği kesmemiz lazımen zayıf zamanlarımda bile hep göbeğim var.
kilo aldığım an 8,5 aylık hamile gibiyim
bu beni üzer
Memleketce bir yabanci dil sorunumuz var ki bizim gobek problemi yaninda hic kalir. Bazen sinav kağıtlarını okurken bu dunyadan gocesim geliyor.Hahahah ben inanıyorum olacakKorsenin elbise gibi olanını iç göstermesin diye bi kaç kez giydim nefes alamıyorum gibi hissettim resmen.
İngilizce mi? Çok güzellİngilizcemi çok acik geliştirmem lazım yüksek lisans yapıyorum ve çeviri yaparken ingilizce seviyeme ağlayasım geliyor
Ekmeği kesmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?