- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Yakışır
Kızlar acayip gaza geldim hemen gittim ateşli meyve tabağı hazırladım gözlerimi belerterek izliyorum beğenilmesse karnımı tutup yatağa atacam kendimi bebek yok ama göbek var düşmesin dimiAh canım
Eltim gelene kadar annimin iyi niyiti innimi sivmiyımısın? Eltim geldi gördülerAyyy deme. Benimki de oyleydi, sonra anasi bi gun tutamadi cenesini, gordu iyi niyetli anasini. Neyse her serde vardir bir hayir. Simdi en ufak seyde yarim saat soyleniyorum. Icimde kalacagina dinlensin dursun
Çok da belertme. Öyle bi belert ki belerttin mi belertmedin mi emin olamasınlar.Kızlar acayip gaza geldim hemen gittim ateşli meyve tabağı hazırladım gözlerimi belerterek izliyorum beğenilmesse karnımı tutup yatağa atacam kendimi bebek yok ama göbek var düşmesin dimi
Tabii ki minnoooş, sen iste yeter kisimli kolonyadan isterim ama evime bana hedaye alır mısın
Lütfen kendine gel, kayınvaliden sana bir kurdalen de mi yok dediğinde kocanın gözleri açılır ve dışarı kayarsa accayip pişman olursunŞimdi kim kalkıp dolaptan kurdaaalee alıp bir yerlere bağlayacak...size iyi geceler benim içim geçmiş yâda içimden geçmişler neyse işte amann
Bu bölümü izle samdanım. Goldistannböyle evim olsa her yeri platin yapar platinium gelinliğe geçiş yaparim ben yalnız
Yemişim kv sini.3 tane sıpayı yorulsunlar diye bebek arabasiyla bisiklet peşinde koşarak gezdirmisim...gece de cahil birine denk geldim BDV de sabaha kadar onla uğraştım uykusuzumLütfen kendine gel, kayınvaliden sana bir kurdalen de mi yok dediğinde kocanın gözleri açılır ve dışarı kayarsa accayip pişman olursun
Ben de elti istiyoruuuuumEltim gelene kadar annimin iyi niyiti innimi sivmiyımısın? Eltim geldi gördülerEşim annesini sevdiğime ikna oldu birden. Annesinin hatalı olduğunu beni anladığını söyler ama iyi niyetli diye mutlaka eklerdi. Bi gün iyiyse iyi niyeti. ben rahatsız oluyorum diye bir patladım daha da son oldu. Kayınvalidemi severim iyi de anlaşırız ama çokk konuşur.Konuşurken de arada şunu şöyle yap filan derdi. Şimdi kızım sen en iyisini bilirsin diyip çekiliyor. Örseledi eltim onu yazık yavrum ya
Ya aynısını düşünüyorumBen de elti istiyoruuuuumesim tek cocuk, nasil memnunum bu durumdan anlatamam benimki de kotu bir insan degil, sadece prof. su ulkenin ne doktora,ne avukata, ne muhendise ne de ogretmene ihtiyaci var. Long live the kaynanaaaa!!! Tek basina her seye yeter
Olsun ayol, aksiyon olur.Ya aynısını düşünüyorumNeyse ki benimki diyeceğini dedikten sonra sen daha iyisini bilirsin tabii diye ekler. Napıcan eltiyi, sonra sunum yarışları filan zor iş
Valla ben de hep bi aksiyon istiyorum ama kavga gibi, çekişme gibi değil. Eşimle gezmeli tozmalı maceralıOlsun ayol, aksiyon olur.sunumsuzlukta son noktayim. Bi kere evimde pembe renk yok benim. Nasil piremsessem
Gel gel hoşgeldinAyyyyyy ne oluyo burda ben yeni üye oldum dabenlede konuşun kiz
Yemişim kv sini.3 tane sıpayı yorulsunlar diye bebek arabasiyla bisiklet peşinde koşarak gezdirmisim...gece de cahil birine denk geldim BDV de sabaha kadar onla uğraştım uykusuzum
Ben aldim cocuklari bastim geldim anamin babamin yanina. Yazlik yerdeyiz 10 gundur. Ama tatili adam yapiyor. Cocuklari getirmemeliydimValla ben de hep bi aksiyon istiyorum ama kavga gibi, çekişme gibi değil. Eşimle gezmeli tozmalı maceralıBitse de şu corona bassak gitsek.
Hoşgeldin canım kurdelanı kap gel ne fırtınalar kopuyo burda damsız girebilir ama kurdelasiz girilmezAyyyyyy ne oluyo burda ben yeni üye oldum dabenlede konuşun kiz
Valla birden evime gidip çişimi yapmak istiyorum diye ağlayan bi kız vardı o geldi aklımaBen aldim cocuklari bastim geldim anamin babamin yanina. Yazlik yerdeyiz 10 gundur. Ama tatili adam yapiyor. Cocuklari getirmemeliydimbiri 3 yasinda biri 10 aylik oyle aksiyon dolu günler yasiyorum ki her gun cisimi tutma rekorumu tekrar kiriyorum. O da cocuklarimi ozledim diye dert yaniyor bana
Aman Allahım sloganımızı bulduk. Damsız girilir; kurdelasız aslaHoşgeldin canım kurdelanı kap gel ne fırtınalar kopuyo burda damsız girebilir ama kurdelasiz girilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?