Kurdalesini alan gelsin

Kızlar acayip gaza geldim hemen gittim ateşli meyve tabağı hazırladım gözlerimi belerterek izliyorum beğenilmesse karnımı tutup yatağa atacam kendimi bebek yok ama göbek var düşmesin dimi

Eklentiler

• images (3).webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy deme. Benimki de oyleydi, sonra anasi bi gun tutamadi cenesini, gordu iyi niyetli anasini. Neyse her serde vardir bir hayir. Simdi en ufak seyde yarim saat soyleniyorum. Icimde kalacagina dinlensin dursun
Eltim gelene kadar annimin iyi niyiti innimi sivmiyımısın? Eltim geldi gördüler Eşim annesini sevdiğime ikna oldu birden. Annesinin hatalı olduğunu beni anladığını söyler ama iyi niyetli diye mutlaka eklerdi. Bi gün iyiyse iyi niyeti. ben rahatsız oluyorum diye bir patladım daha da son oldu. Kayınvalidemi severim iyi de anlaşırız ama çokk konuşur.Konuşurken de arada şunu şöyle yap filan derdi. Şimdi kızım sen en iyisini bilirsin diyip çekiliyor. Örseledi eltim onu yazık yavrum ya

Kızlar acayip gaza geldim hemen gittim ateşli meyve tabağı hazırladım gözlerimi belerterek izliyorum beğenilmesse karnımı tutup yatağa atacam kendimi bebek yok ama göbek var düşmesin dimi
Çok da belertme. Öyle bi belert ki belerttin mi belertmedin mi emin olamasınlar.

Şimdi kim kalkıp dolaptan kurdaaalee alıp bir yerlere bağlayacak...size iyi geceler benim içim geçmiş yâda içimden geçmişler neyse işte amann
Lütfen kendine gel, kayınvaliden sana bir kurdalen de mi yok dediğinde kocanın gözleri açılır ve dışarı kayarsa accayip pişman olursun

Lütfen kendine gel, kayınvaliden sana bir kurdalen de mi yok dediğinde kocanın gözleri açılır ve dışarı kayarsa accayip pişman olursun
Yemişim kv sini.3 tane sıpayı yorulsunlar diye bebek arabasiyla bisiklet peşinde koşarak gezdirmisim...gece de cahil birine denk geldim BDV de sabaha kadar onla uğraştım uykusuzum

Ben de elti istiyoruuuuum esim tek cocuk, nasil memnunum bu durumdan anlatamam benimki de kotu bir insan degil, sadece prof. su ulkenin ne doktora,ne avukata, ne muhendise ne de ogretmene ihtiyaci var. Long live the kaynanaaaa!!! Tek basina her seye yeter

Ya aynısını düşünüyorum Neyse ki benimki diyeceğini dedikten sonra sen daha iyisini bilirsin tabii diye ekler. Napıcan eltiyi, sonra sunum yarışları filan zor iş

Ya aynısını düşünüyorum Neyse ki benimki diyeceğini dedikten sonra sen daha iyisini bilirsin tabii diye ekler. Napıcan eltiyi, sonra sunum yarışları filan zor iş
Olsun ayol, aksiyon olur. sunumsuzlukta son noktayim. Bi kere evimde pembe renk yok benim. Nasil piremsessem

Olsun ayol, aksiyon olur. sunumsuzlukta son noktayim. Bi kere evimde pembe renk yok benim. Nasil piremsessem
Valla ben de hep bi aksiyon istiyorum ama kavga gibi, çekişme gibi değil. Eşimle gezmeli tozmalı maceralı Bitse de şu corona bassak gitsek.

Valla ben de hep bi aksiyon istiyorum ama kavga gibi, çekişme gibi değil. Eşimle gezmeli tozmalı maceralı Bitse de şu corona bassak gitsek.
Ben aldim cocuklari bastim geldim anamin babamin yanina. Yazlik yerdeyiz 10 gundur. Ama tatili adam yapiyor. Cocuklari getirmemeliydim biri 3 yasinda biri 10 aylik oyle aksiyon dolu günler yasiyorum ki her gun cisimi tutma rekorumu tekrar kiriyorum. O da cocuklarimi ozledim diye dert yaniyor bana

Valla birden evime gidip çişimi yapmak istiyorum diye ağlayan bi kız vardı o geldi aklıma Getirmesen meraktan ölürdün ama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…