- Konu Sahibi BayanHicKimse

Sayenizde çok ama çok güzel olduAsıl ben teşekkür ederim, ne güzel oldu bu yarışma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayenizde çok ama çok güzel olduAsıl ben teşekkür ederim, ne güzel oldu bu yarışma![]()
Ayy çok teşekkür ederimEllerine sağlık arkadaşım, nefis görünüyor hem et hem patlıcan severim bu ikiliyi çok yakıştırırım senin köftelerle eminim dahada lezzetli olmuştur![]()
Teşekkürler canımEnfes gözüküyor , ellerine sağlık .
Çok beğendim![]()
Teşekkür ederim ablacım, o senin harikalığınEllerine sağlık arkadaşım harika gözüküyor,yarışmada başarılar diliyorum ..
Evet ben de katıldım, nasıl cesaret ettim ben de anlamadımaa siz de katılmışsınız yarışmaya çok sevdiğim bir yemektirelinize sağlık , yarışmada başarılar diliyorum
![]()
Teşekkür ederim ablacım, o senin harikalığın![]()
Katıl benceGaza gelirsem katılabilirimsöz vermiyorum ama
![]()
sonuç güzel olmuşEvet ben de katıldım, nasıl cesaret ettim ben de anlamadım
Teşekkür ederim canım sana da![]()
Katıl benceBen çok eğlendim, her fotoğraf çekip hem yemek yapmak da ayrı bi deneyim
![]()
Yarın işin yoksa yap işteŞimdi baktım da yarın sonmuş katılım,geç kaldım birazcık başka sefere olabilir..
Çok eğlenceli oluyor,pilav yarışmasına katılmıştım sonra geri çekildim![]()
Yarın işin yoksa yap işteYapamazsan da dediğin gibi bi dahaki sefere olur artık
![]()
Kazanırsın tabi niye olmasınYarına çok zor alışveriş filan derken geç olur,başka sefere kısmet olursa katılırımyarışmayıda ben kazanırım dermişim
![]()
Kazanırsın tabi niye olmasınSen niye pilav yarışmasından çekildin
![]()
Aaa evet o çok haksızlık oluyor yaOy isteyenler çıkınca haksız rekabet olacaktı..
Aaa evet o çok haksızlık oluyor ya![]()