Kurdela nakışı ile yaptığım ilk havlum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiçte güzel olmamış:roflol:sen onu bana gönder bal yenisini yap bi bana bi elgoya bide roseme işin uzun şimdiden seri üretme başla derim:roflol::roflol::roflol:

hiçte güzel olmamış:roflol:sen onu bana gönder bal yenisini yap bi bana bi elgoya bide roseme işin uzun şimdiden seri üretme başla derim:roflol::roflol::roflol:

Runnnn çok uyuzsunn:jeyyar:delümm benimm sanada,elgomada,rosemede yaparımmm hemide bebe battaniyesisırnaşık şeysırnaşık şey

hee bak bu daha güsel olur sen yap bi örnek battaniye koy buraya belli mi olur aşka gelir bebe yaparız belki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee bak bu daha güsel olur sen yap bi örnek battaniye koy buraya belli mi olur aşka gelir bebe yaparız belki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Sen cidden delisin kızımm gecenin bu saattinde sana ne oluyorrr.Gündüzz uğramıyorsunn gece hayalet gibi siteye geliyonklava:Ben hamiş kalayım eltim battaniye yapıcak bana onun resmini eklerim okişşşş söz:roflol::roflol::roflol:

güneş ışıgına çıkamıyorum unutttun mu ben vampirim:roflol::roflol:

hamarat seni hamarat çok gü<el olmuş pc bozukluğu işe yaramış döktürmüşsün arkadaşım emeğine sağlıka.s

pc olmayınca sıkıntıdan elişine verdin dimek kendini.çok güzel olmuş balım ellerine sağlık.

çok güzel duyuro balım ilk defa yapmana rağmen bende özeniyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını bilsem hemen yapacam bakalım opuyorumnanaktan​

balkafaya bak sen.. nan ne arada yapmışsın bunları, ben niye görmedim :1shok:
ellerine sağlık tatlım çok guzel olmuş

Sağolun kızlarr teşekkürlerrrropuyorumnanaktanBeğendiğinize sevindimm:)

aman nede cok simartmislar seni hicte guzel olmamis ki laelaelaelaelae

nan balkafam ne zökel olmuş valla heee acemi cadı banada öğret emi kuzummm eline sağlık

balımmm bu ilk yaptığınsa diğerlerini çok merak ediyom heeeee:1rolleyes:
ellerine sağlık kız süper olmuşş
bende isterim yapmayı ama nirdeeeee bende o beceriiiii

sen gönder bana bakim onu yakından inceleyim ben:roflol:

sağolasınnn fıstıgımm :))tamam çeyizine yapalım senin:jeyyar:

gülümmmmm süper bu yaaa

cnm cok guzel olmuş ya bende yapıyorum bişiyler ama bu kadar degıl örgu oya falan işte bende ögrenmek istiyorum aslında kurdela nakışını:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…