Nakış kurdele nakışı için gerekli olanlar?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
canım tuhafiye dükkanına gidiyosun ve
kasnak (her modelde lazım olmuyor ama yinede muntazam olmasını istiyorsan kasnak kullanmalısın)
kurdele iğnesi
birkaç renk ve genişlikte kurdele
kurdelene uygun renkte iplik
sim iplik (istersen)
incik boncuk :)
kumaş, havlu neye işlemek istiyorsan
aklıma gelenler bunlar merak ettiğin bişi olursa sorabilirsin
kolay gelsin

canım bende yenı basladım ılk once havlu al kurdela nakısı ıcın dersen verıyorlar kasnak grı ve sarı kucuk boy sim yapacagın modele gore kalın ve ınce kurdela renklı ıpler cızım kagıdı sarı karbon kurdela ıgnesı makas kolay gelsın...

oy oy oy çok mutlu oldum ,ne güzel kurdelaya merak çoğalmış
kızlar walla ben çok meraklıyımdır bitirdiklerinizi lüfen resimlerini ekliyeylim lüfennnn

malzemelerimi alıp yapmaya başladım bile havluya yapıyorum bitince inş ben de resmini ekleyeceğim ama çok zevkliymiş zamanım olsa çabuk bitirebilirdim ama çalıştığım için zamanım pek kalmıyo herkese tavsiye ederim kesinlikle çok güzel bir nakış bu arada bi de kanaviçe öğrenmek istiyorum inş onu da yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…