- 8 Mart 2025
- 33
- 7
- 1
- 32
Anladım canım çok geçmiş olsunBeyin ameliyatı oldum bir yıl önce, değerlerimde oynamaya neden olduğu için yasak. Aşırıya kaçılmadığı durumlarda sağlıklı bireyler için sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım çok geçmiş olsunBeyin ameliyatı oldum bir yıl önce, değerlerimde oynamaya neden olduğu için yasak. Aşırıya kaçılmadığı durumlarda sağlıklı bireyler için sorun yok.
Teşekkür ederimAnladım canım çok geçmiş olsun
Olur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun
Yumurtlamadan sonra ilk 2 3 gün sağ kasığımda ağrı hissetmiştim ama şuanda belirtim yok bekliyorum heyecanlaOlur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun?
Hayırlısıyla bekleyelim en iyisiAşkım bende sana şunu diyorum bu arkadaşımız koyu çıkmış dimi ama pik değil hala bunu savunuyorum eğer yarın pik çıkmazsa silikleşirse çatlamış olduğunu varsayalım yine ilişki yaşarsa gebelik ihtimali olur ama pik görürse bir gün sonra silikleşir aynı marka testi kullanıyorum bu test bu şekilde çalışıyo o bahsettiğin konu da bende piki yakalayamadoğı için adet görüyor değerlendirmediği için seğil çünkü gebelik oluşması için yumurtanın belli bir boyuta ulaşması gerekir lh pik olduğu zamanda en yüksek ihtimaldir çünkü yumurtanın yeterince büyüsüğüdü anlamına gelir
Canım bende senle aynı. Ovülasyondan 3-4 gün sonra 2 gün falan adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. 2-3 günde ara sadece sağ kasığımda batmalar hissettim. Dünden beri de ara ara beyaz kremsi akıntım oluyor. Birde göğüs ucum sızlıyor o kadar.Ben aynı zamanda ilaçlarda kullanıyorum ondan dolayı da olabilir bakalım bekleyelim. Ben gecikme olmadan test yapmaya düşünmüyorumYumurtlamadan sonra ilk 2 3 gün sağ kasığımda ağrı hissetmiştim ama şuanda belirtim yok bekliyorum heyecanlasende ne gibi belirtiler var ve ne zaman beta hcg baktırmaya düşünüyorsun
Varsa her türlü çıkarDpo 10 da kan versem bende çok uykusuzluk ve yorgunluk var ya sürekli uykum geliyo
BencedeHayırlısıyla bekleyelim en iyisi![]()
benim 30 ekin gösteriyor takvim. geçen ay 5 gün gecikmem olmuştu tabi düzenim bozuldu emin değilim o yüzden ama bu ay ovulasyon testinde dün piki gördüm, testi tekrarlayacağım bugünKızlar bat 31 ekin olup pik gören var mı bende pik yok henüz acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
Benimde 1 hafta gecikti ilk kez eylüldebenim 30 ekin gösteriyor takvim. geçen ay 5 gün gecikmem olmuştu tabi düzenim bozuldu emin değilim o yüzden ama bu ay ovulasyon testinde dün piki gördüm, testi tekrarlayacağım bugün
bugün tekrarladın mı testi peki pik olmuş muBenimde 1 hafta gecikti ilk kez eylülde
Çatlamış mi sizceEvet pik olmuş yani 24-36 saat içinde çatlıcak demek oluyor bu
Benim de 31 Ekim dün pik gördüm ama önceki ay 19.gunde görmüşümKızlar bat 31 ekin olup pik gören var mı bende pik yok henüz acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
Evet canım gözün aydınÇatlamış mi sizce
Teşekkür ederim acayip kasik ağrım var bugün inşallah kist falan olmazEvet canım gözün aydın
Belirtilerimizde hemen hemen aynı inşaAllah güzel sonuçlar alırız bu arada bende grip oldum biraz halsizlik var ondan kaynaklı sanırım pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorumCanım bende senle aynı. Ovülasyondan 3-4 gün sonra 2 gün falan adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. 2-3 günde ara sadece sağ kasığımda batmalar hissettim. Dünden beri de ara ara beyaz kremsi akıntım oluyor. Birde göğüs ucum sızlıyor o kadar.Ben aynı zamanda ilaçlarda kullanıyorum ondan dolayı da olabilir bakalım bekleyelim. Ben gecikme olmadan test yapmaya düşünmüyorum
Bu çatlatma belirtiside olabilir amaTeşekkür ederim acayip kasik ağrım var bugün inşallah kist falan olmaz
inşallah çatlama belirtisidir normalde bu kadar yoğun yaşamam belirtileri de şaşırdım o yüzdenBu çatlatma belirtiside olabilir ama
Evettt çatladığına göre 13-14 gün bekleme zamanıinşallah çatlama belirtisidir normalde bu kadar yoğun yaşamam belirtileri de şaşırdım o yüzden