• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Olur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun

Olur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun?
Yumurtlamadan sonra ilk 2 3 gün sağ kasığımda ağrı hissetmiştim ama şuanda belirtim yok bekliyorum heyecanla 😊🤲🏻 sende ne gibi belirtiler var ve ne zaman beta hcg baktırmaya düşünüyorsun

Aşkım bende sana şunu diyorum bu arkadaşımız koyu çıkmış dimi ama pik değil hala bunu savunuyorum eğer yarın pik çıkmazsa silikleşirse çatlamış olduğunu varsayalım yine ilişki yaşarsa gebelik ihtimali olur ama pik görürse bir gün sonra silikleşir aynı marka testi kullanıyorum bu test bu şekilde çalışıyo o bahsettiğin konu da bende piki yakalayamadoğı için adet görüyor değerlendirmediği için seğil çünkü gebelik oluşması için yumurtanın belli bir boyuta ulaşması gerekir lh pik olduğu zamanda en yüksek ihtimaldir çünkü yumurtanın yeterince büyüsüğüdü anlamına gelir
Hayırlısıyla bekleyelim en iyisi 😅

Yumurtlamadan sonra ilk 2 3 gün sağ kasığımda ağrı hissetmiştim ama şuanda belirtim yok bekliyorum heyecanla 😊🤲🏻 sende ne gibi belirtiler var ve ne zaman beta hcg baktırmaya düşünüyorsun
Canım bende senle aynı. Ovülasyondan 3-4 gün sonra 2 gün falan adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. 2-3 günde ara sadece sağ kasığımda batmalar hissettim. Dünden beri de ara ara beyaz kremsi akıntım oluyor. Birde göğüs ucum sızlıyor o kadar.Ben aynı zamanda ilaçlarda kullanıyorum ondan dolayı da olabilir bakalım bekleyelim. Ben gecikme olmadan test yapmaya düşünmüyorum

Kızlar bat 31 ekin olup pik gören var mı bende pik yok henüz acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım

Kızlar bat 31 ekin olup pik gören var mı bende pik yok henüz acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
benim 30 ekin gösteriyor takvim. geçen ay 5 gün gecikmem olmuştu tabi düzenim bozuldu emin değilim o yüzden ama bu ay ovulasyon testinde dün piki gördüm, testi tekrarlayacağım bugün

Eklentiler

• 1000126030.webp
    1000126030.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 11
Canım bende senle aynı. Ovülasyondan 3-4 gün sonra 2 gün falan adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. 2-3 günde ara sadece sağ kasığımda batmalar hissettim. Dünden beri de ara ara beyaz kremsi akıntım oluyor. Birde göğüs ucum sızlıyor o kadar.Ben aynı zamanda ilaçlarda kullanıyorum ondan dolayı da olabilir bakalım bekleyelim. Ben gecikme olmadan test yapmaya düşünmüyorum
Belirtilerimizde hemen hemen aynı inşaAllah güzel sonuçlar alırız bu arada bende grip oldum biraz halsizlik var ondan kaynaklı sanırım pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum 😊🌸

Back
X