• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bende de pcos var bunu sen daha iyi bilirsin ki pcoslarda yumurtlama preblemi ve ya kısa süreli yumurtlama olur 9 senedir pcosum ve her yıl kontrolümü yaparım muhtemelen gece piki yakalmış olabilirsin
Kısa süreli yumurtlama derken? Ben de pcosluyum acaba sağlıksız mı yumurtluyoruz da pik kısa sürüyor

Biraz önceki arkadaşımında testi benim kullandığım testten olduğundan dolayı buna ve 4 sene kkulanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak yorum yaptım 😃
Yok anlıyorum sizi ama buradaki kişiler pik değil diyor ertesi gün silikleşiyor sonra adet görüyor yani bence pik çünki kaaaç kişiden gördüm chatgbtye bile yazdım o derece 🤣

Canım şunu diyorum pik değil diyorlar değerlendirme yapmıyo sonrasında e doğal olarak 15 gün sonrasına regl oluyo yumurtlamadığını sanıyo çok normal bi senaryo değilmi 😂
Aşkım bende sana şunu diyorum bu arkadaşımız koyu çıkmış dimi ama pik değil hala bunu savunuyorum eğer yarın pik çıkmazsa silikleşirse çatlamış olduğunu varsayalım yine ilişki yaşarsa gebelik ihtimali olur ama pik görürse bir gün sonra silikleşir aynı marka testi kullanıyorum bu test bu şekilde çalışıyo o bahsettiğin konu da bende piki yakalayamadoğı için adet görüyor değerlendirmediği için seğil çünkü gebelik oluşması için yumurtanın belli bir boyuta ulaşması gerekir lh pik olduğu zamanda en yüksek ihtimaldir çünkü yumurtanın yeterince büyüsüğüdü anlamına gelir

Canım şunu diyorum pik değil diyorlar değerlendirme yapmıyo sonrasında e doğal olarak 15 gün sonrasına regl oluyo yumurtlamadığını sanıyo çok normal bi senaryo değilmi 😂
IMG_1960.webp

Bahsettiğim durum tam olarak bu görseldeki yazı lh pik olmazsa gevelik olmaz pik olmadan hamile kalanların testi lh ölçümleri zayıftır

Bahsettiğim durum tam olarak bu görseldeki yazı lh pik olmazsa gevelik olmaz pik olmadan hamile kalanların testi lh ölçümleri zayıftır
Evet haklısınız pik olmazsa olmaz fakat her ay pik gördüğüm halde 3 aydır ovülasyonla takip ediyorum 5.ayım bu ay yine de hamilelik oluşmadı bende 🥲 pcos vs de yok nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

Evet haklısınız pik olmazsa olmaz fakat her ay pik gördüğüm halde 3 aydır ovülasyonla takip ediyorum 5.ayım bu ay yine de hamilelik oluşmadı bende 🥲 pcos vs de yok nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Çatlamıyodur aşkım başka açıklaması yok çünkü bende aynı durumdayım yumurtam büyüyo ama çatlamıuo ilk hamileliğimde doktor takip etmişti çatlamıyo demişti tüp bebek vs demişti ama 2. Ayında çatladı benimde çatlamıyo incir ve havuç kürü duyduğuma göre çatlatıyomuş denemekten zarar gelmez

Back
X