• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurgu

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Bilenler bilir bilmek isteyenler önceki iki konuma bakabilir.

Toparlanamıyorum.

Bir şeyi aşıyorum yeni bir şey çıkıyor karşıma.

Şimdi de her şeyin bir kurgu olduğuna inanıyorum. Tüm bu insanlar, tüm bu teknolojiler, tüm bu Allah’ın cezası şeyler beynimde kurguladığım şeyler.

Her şey benim delirmem için kurguladığım şeyler.

Ben napacağım? Nereye gideceğim? Nasıl iyi olacağım?

Psikiyatrist yardımı alıyorum, psikoloğa gittim bu sorunum dışında her sorunumla ilgilendi sağolsun.

Ben nasıl aşacağım?
Lütfen birileri bana bir şey söylesin. Aklımdan şüphe ediyorum. Lütfen aklımın yerinde olduğunu söyleyin.

Ben çok zor durumdayım. Allah’tan yardım dilemekten, dua etmekten dilim aşındı. Ben nasıl iyi olacağım?

Nasıl bitecek her şey. İnandıklarımın eski haline dönmesini nasıl sağlayacağım?

Psikiyatri randevularına gidip ilaçlarını düzenli kullanıyor musun?

Deli değilsin, aklın yerinde ama bu gidişle kendi kendini deli edeceksin.Akışına bıraksan artık.
Gidiyorum birkaç gün oruç tutayım diye almadım düzenli ilaçları. Doktor yasakladı şu an düzgün kullanıyorum.

Gidiyorum birkaç gün oruç tutayım diye almadım düzenli ilaçları. Doktor yasakladı şu an düzgün kullanıyorum.
İlaçlarını düzgün kullanmadığın her seferde en başa sararsın ki sarmışsın gördüğün gibi. Sağlığın daha önemli şu an. Bir haftaya daha iyi hissedersin.

Desmond bu olay seni çok çok sarstı. Yani bilmiyorum hali hazır da ki problemler yüzünden mi bu kadar sarsıldın ama toparlanman lazımdı şimdiye kadar.
Kafanı dağıt ağın baska Bi şeylerle uğrassan.
İnancı sorgulanan da gayet olağan bunu her dönem bir çok insan yaşıyor. Yoğunlaşma yani.

Senin kurgun olsaydı ben bu yazıyı göremezdim. Ben bu yazıyı görüyorsam yoksa bu benim kurgum mu? Paradoks 🤦🏻‍♀️

Desmond bu olay seni çok çok sarstı. Yani bilmiyorum hali hazır da ki problemler yüzünden mi bu kadar sarsıldın ama toparlanman lazımdı şimdiye kadar.
Kafanı dağıt ağın baska Bi şeylerle uğrassan.
İnancı sorgulanan da gayet olağan bunu her dönem bir çok insan yaşıyor. Yoğunlaşma yani.
Çok uğraşıyorum, uğraştığım yaptığım şeyleri söylesem dalga geçersiniz belki. Korkuyorum ama. Sürekli korku endişe halindeyim.

Neden kendini meşgul edecek bir şey bulmayı denemiyorsun?online dil eğitimine katıl, sıfırdan dile başla. Hafıza ile ilgili kısmı da tekrar farklı çalıştırmış olursun. Sürekli evde boş kaldığında dönüp dönüp bu anı düşüneceksin. Sadece ana odaklan. Aklına böyle sorular geldiğinde her şeyi bırak, nefes alıp vermeye odaklan.

Neden kendini meşgul edecek bir şey bulmayı denemiyorsun?online dil eğitimine katıl, sıfırdan dile başla. Hafıza ile ilgili kısmı da tekrar farklı çalıştırmış olursun. Sürekli evde boş kaldığında dönüp dönüp bu anı düşüneceksin. Sadece ana odaklan. Aklına böyle sorular geldiğinde her şeyi bırak, nefes alıp vermeye odaklan.
Çok fazla şeyle uğraşıyorum zaten. Yıllarca böyle mi kalacağım ben? Yıllarca böyle kalamam zaten. Birkaç adım sonrası delilik. Size dediğim filmi izlediniz mi?

Elimde değil ki. Nasıl başaracağım bunu?
Öncelikle ilaçlarını düzenli almaya devam et.
Psikiyatrik ilaç tedavisinde hemen 1 2 haftada sonuç alamazsın. Akışına bırakıp düşünmemeye çalışmaktan başka çaren yok. İnanca yöneliyorsan inanca yönel, eğer seviyorsan boyama yap ya da elin neye yakınsa onu yap. Kendi kendine kalıp içinde bulunduğun durumu düşündükçe kendi kendini dibe çekmeye devam edeceksin.

Çok fazla şeyle uğraşıyorum zaten. Yıllarca böyle mi kalacağım ben? Yıllarca böyle kalamam zaten. Birkaç adım sonrası delilik. Size dediğim filmi izlediniz mi?

İzledim klasik saçmalıkta bir Fransız filmi, çok daha farklı ve orjinal hikayeler var ama deneyim olmayanlara nasıl olabileceği ile ilgili anlatmışlar. Saçma yanları oldukça vardı. Siz eğer bunu sizin olaydan sonra izlediyseniz haliyle korkutmuştur.

Selam cancağızım. Nedense o içimden sana cancağızım demek geçti yakın hissettim sana kendimi. Öncellikle bu geçici bir dönem bunu bilesin. Aynı yollardan geçtim ve geçiyorum. Bana da olanlar geçen sene oldu. Birkaç şeyin üst üste gelmesiyle baaam kendimi yerde buldum. Bir türlü toparlanamadim. İlaç desteği şart oldu, dr a gittim, ama bir sorun vardı annem çok karşıydı! Gizli gizli aldım. Allah'ım nasıl geçecek bu günler diyordum. Her Allah'ın günü ağlıyor yakariyordum. Tam da Ramazan'a denk gelmişti. İlaclarimi aldığım için oruclarimi tutamamistim, ki bugüne kadar hiç aksatmamistim. Nasıl duzelcem, diyordum sürekli neden böyleyim diyordum. Sürekli içinde bulunduğum durumu sorguluyordum. Pes etmedim. Devam ettim, tutundum bir yerlerden hayata. İlaclarimi aldım. İşe girdim, güzel de performans sergiledim. İki ilaç alıyordum Dr eşliğinde önce teke düştük, şimdi diğerini bırakıyorum yavaş yavaş :) neden yazdım bunları içinde bulunduğun durum bir surec. Zaman zaman olabilir, herkesin başından geçebilir. İmtihan dunyasindayiz. Şuan sana tavsiyem, ilaçlarını alman, ve kendini telkin etmen. Bir yandan önceden hayatın nasılsa o zamanki hobilerini, alışkanlıklarını devam ettirmen. Hepsi geçecek.

İzledim klasik saçmalıkta bir Fransız filmi, çok daha farklı ve orjinal hikayeler var ama deneyim olmayanlara nasıl olabileceği ile ilgili anlatmışlar. Saçma yanları oldukça vardı. Siz eğer bunu sizin olaydan sonra izlediyseniz haliyle korkutmuştur.
Evet bununla denk geldi, bu yüzden de kurgu olduğunu bunun üzerine delireceğimi düşünüyorum.

Selam cancağızım. Nedense o içimden sana cancağızım demek geçti yakın hissettim sana kendimi. Öncellikle bu geçici bir dönem bunu bilesin. Aynı yollardan geçtim ve geçiyorum. Bana da olanlar geçen sene oldu. Birkaç şeyin üst üste gelmesiyle baaam kendimi yerde buldum. Bir türlü toparlanamadim. İlaç desteği şart oldu, dr a gittim, ama bir sorun vardı annem çok karşıydı! Gizli gizli aldım. Allah'ım nasıl geçecek bu günler diyordum. Her Allah'ın günü ağlıyor yakariyordum. Tam da Ramazan'a denk gelmişti. İlaclarimi aldığım için oruclarimi tutamamistim, ki bugüne kadar hiç aksatmamistim. Nasıl duzelcem, diyordum sürekli neden böyleyim diyordum. Sürekli içinde bulunduğum durumu sorguluyordum. Pes etmedim. Devam ettim, tutundum bir yerlerden hayata. İlaclarimi aldım. İşe girdim, güzel de performans sergiledim. İki ilaç alıyordum Dr eşliğinde önce teke düştük, şimdi diğerini bırakıyorum yavaş yavaş :) neden yazdım bunları içinde bulunduğun durum bir surec. Zaman zaman olabilir, herkesin başından geçebilir. İmtihan dunyasindayiz. Şuan sana tavsiyem, ilaçlarını alman, ve kendini telkin etmen. Bir yandan önceden hayatın nasılsa o zamanki hobilerini, alışkanlıklarını devam ettirmen. Hepsi geçecek.
Geçecek değil mi? Her şey iyi olacak?

Bak hepimiz zaman zaman o duyguya kapılıyoruz. Eve dünya bir kurgu bir tiyatro hikayesi hepimiz rollerimizi oynayıp sahneden iniyoruz. Böyle düşün ve rolünü hakkıyla oynamaya mutlu olmaya odaklan. Mutlaka ama mutlaka hobi edin. Bir süre sonra buna çok takılmadığını farkedeceksin.. :)

Back
X