• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurgu

kesinlikle ne yaşayacağımı bilsem daha sakin olurum. belirsizlik insanın sırtına ok gibi saplanıyor. neden bu düşünceye kapıldım belki nedeni bulsam çözümünü de bulacağım. bunun için psikologa gittim angelica bir taneyle delirmezsin dedi farklı sorunlarımla ilgilendi. boş biri değildi ama ben baş koysam düzelecek sorunlarla ilgilenmeyi seçti. belki madde konusunda donanımsızdı bilmiyorum. sizinle konuşmak daha iyi geliyor ama herkesle olduğundan.

Canım benim her zaman yazabilirsin biliyorsun.:KK200:

Tabiki de delirmeyeceksin ama yaşadığın kaygıyı hafifletecek birşeyler önermemesine şaşırdım. Belki daha ilk seans diyedir. Bazen asıl meseleleri daha sonraya bırakabiliyorlar önce danışanla tanışmak ve güven sağlamak için.

pilatesten umutluydum ya... bir sürü malzeme falan aldım:KK43:
Öyle heveslendiysen platesle devam et bakalım nasıl geliyor. Malzeme falan da almışsın. Zaten tek bir spor yapmak zorunda değilsin bir gün plates bir gün kardiyo yaparsın daha faydalı olur

Canım benim her zaman yazabilirsin biliyorsun.:KK200:

Tabiki de delirmeyeceksin ama yaşadığın kaygıyı hafifletecek birşeyler önermemesine şaşırdım. Belki daha ilk seans diyedir. Bazen asıl meseleleri daha sonraya bırakabiliyorlar önce danışanla tanışmak ve güven sağlamak için.
Devam etmeyi pek düşünmüyorum biraz uyuşamadık sanki hanımefendiyle. Öyle sezdim.

işte olay bundan sonrası, bundan sonra yaşadıklarım. okey bir daha yaşayamayacağım. ilk on beş gün kabul ettirdim bunu kendime, küçük kardeşimin varlığını kabul etmem bir hafta sürdü. ama farklı bir boyuta gittim. beynim erimiş gibi hissettim şimdi de onu kaybetmekten korkuyorum. uykuya gelince garip bir sürü rüya görsem de uyuyorum. güzel uyuyorum, ilaçlar sayesinde. korkum o anları düşünerek delirmek, böyle bir şey mümkün olabilir mi?
İnsan kendi kendine konuşarak delirebilir bence.
Senin kafan yerindeyken yapman gereken şeyler var. O düşüncelerden kurtulmak.
Mesela nasıl yapabilirsin?
Bu bi kurgu mu diye düşündüğünde yaa evet şöyle de oluyo, kurgu sanki gibi saçmalamaktansa yok kurgu değil de git başka birşey yap. O başka birşey bedenen efor sarfettiğin bir iş olsun. Bedenin çalışırken beynin böyle şeylere vakit ayırmaz.
Ayrılık acısı gibi düşün. Çok yoğun çalışırken, telefon üstüne telefon gelirken o sırada da işleri yapmaya çalışırken kimsenin aklından ayy sevgilimden de ayrıldım ne kötü oldu, bunu bana demeyecekti diye geçmez. Eve girersin yalnız kalınca gelir aklına.
Spor yap, böyle deli gibi yoranlardan. Hiit diye geçiyor sanırım onlardan.
Ekmek yap. Böyle yoğur allah yoğur hamuru. Zorla biraz kendini.

İnsan kendi kendine konuşarak delirebilir bence.
Senin kafan yerindeyken yapman gereken şeyler var. O düşüncelerden kurtulmak.
Mesela nasıl yapabilirsin?
Bu bi kurgu mu diye düşündüğünde yaa evet şöyle de oluyo, kurgu sanki gibi saçmalamaktansa yok kurgu değil de git başka birşey yap. O başka birşey bedenen efor sarfettiğin bir iş olsun. Bedenin çalışırken beynin böyle şeylere vakit ayırmaz.
Ayrılık acısı gibi düşün. Çok yoğun çalışırken, telefon üstüne telefon gelirken o sırada da işleri yapmaya çalışırken kimsenin aklından ayy sevgilimden de ayrıldım ne kötü oldu, bunu bana demeyecekti diye geçmez. Eve girersin yalnız kalınca gelir aklına.
Spor yap, böyle deli gibi yoranlardan. Hiit diye geçiyor sanırım onlardan.
Ekmek yap. Böyle yoğur allah yoğur hamuru. Zorla biraz kendini.
Delirmek o kadar kolaysa ve kendimle konuştuklarımı düşünürsek şimdilik şanslıyım. Spor tavsiyesine uyacağım.

“Dr. Burns duygudurum tedavisi iyi hissetmek” Al oku.
kişisel gelişim tarzı bir şey mi yoksa cidden bir bakış kazandırıyor mu, kişisel gelişim okumayı sevenleri tenzih ederim

Back
X