Gidiyorum birkaç gün oruç tutayım diye almadım düzenli ilaçları. Doktor yasakladı şu an düzgün kullanıyorum.Psikiyatri randevularına gidip ilaçlarını düzenli kullanıyor musun?
Deli değilsin, aklın yerinde ama bu gidişle kendi kendini deli edeceksin.Akışına bıraksan artık.
İlaçlarını düzgün kullanmadığın her seferde en başa sararsın ki sarmışsın gördüğün gibi. Sağlığın daha önemli şu an. Bir haftaya daha iyi hissedersin.Gidiyorum birkaç gün oruç tutayım diye almadım düzenli ilaçları. Doktor yasakladı şu an düzgün kullanıyorum.
Çok uğraşıyorum, uğraştığım yaptığım şeyleri söylesem dalga geçersiniz belki. Korkuyorum ama. Sürekli korku endişe halindeyim.Desmond bu olay seni çok çok sarstı. Yani bilmiyorum hali hazır da ki problemler yüzünden mi bu kadar sarsıldın ama toparlanman lazımdı şimdiye kadar.
Kafanı dağıt ağın baska Bi şeylerle uğrassan.
İnancı sorgulanan da gayet olağan bunu her dönem bir çok insan yaşıyor. Yoğunlaşma yani.
Elimde değil ki. Nasıl başaracağım bunu?Akışına bırakmadığın için aşamadığını düşünüyorum. Biraz rahat bırak kendini. Düşünme birşey.
Sizi de kurguladığımı düşünüyorum.Senin kurgun olsaydı ben bu yazıyı göremezdim. Ben bu yazıyı görüyorsam yoksa bu benim kurgum mu? Paradoks
Çok fazla şeyle uğraşıyorum zaten. Yıllarca böyle mi kalacağım ben? Yıllarca böyle kalamam zaten. Birkaç adım sonrası delilik. Size dediğim filmi izlediniz mi?Neden kendini meşgul edecek bir şey bulmayı denemiyorsun?online dil eğitimine katıl, sıfırdan dile başla. Hafıza ile ilgili kısmı da tekrar farklı çalıştırmış olursun. Sürekli evde boş kaldığında dönüp dönüp bu anı düşüneceksin. Sadece ana odaklan. Aklına böyle sorular geldiğinde her şeyi bırak, nefes alıp vermeye odaklan.
E ama işte ben görüyorum bunu bak sen beni kurgulamış olsaydın ben nasıl hissederdim. Sadece sen hissedebilirdin. Ama bende hissediyorum.Sizi de kurguladığımı düşünüyorum.
Öncelikle ilaçlarını düzenli almaya devam et.Elimde değil ki. Nasıl başaracağım bunu?
Çok fazla şeyle uğraşıyorum zaten. Yıllarca böyle mi kalacağım ben? Yıllarca böyle kalamam zaten. Birkaç adım sonrası delilik. Size dediğim filmi izlediniz mi?
Evet bununla denk geldi, bu yüzden de kurgu olduğunu bunun üzerine delireceğimi düşünüyorum.İzledim klasik saçmalıkta bir Fransız filmi, çok daha farklı ve orjinal hikayeler var ama deneyim olmayanlara nasıl olabileceği ile ilgili anlatmışlar. Saçma yanları oldukça vardı. Siz eğer bunu sizin olaydan sonra izlediyseniz haliyle korkutmuştur.
Geçecek değil mi? Her şey iyi olacak?Selam cancağızım. Nedense o içimden sana cancağızım demek geçti yakın hissettim sana kendimi. Öncellikle bu geçici bir dönem bunu bilesin. Aynı yollardan geçtim ve geçiyorum. Bana da olanlar geçen sene oldu. Birkaç şeyin üst üste gelmesiyle baaam kendimi yerde buldum. Bir türlü toparlanamadim. İlaç desteği şart oldu, dr a gittim, ama bir sorun vardı annem çok karşıydı! Gizli gizli aldım. Allah'ım nasıl geçecek bu günler diyordum. Her Allah'ın günü ağlıyor yakariyordum. Tam da Ramazan'a denk gelmişti. İlaclarimi aldığım için oruclarimi tutamamistim, ki bugüne kadar hiç aksatmamistim. Nasıl duzelcem, diyordum sürekli neden böyleyim diyordum. Sürekli içinde bulunduğum durumu sorguluyordum. Pes etmedim. Devam ettim, tutundum bir yerlerden hayata. İlaclarimi aldım. İşe girdim, güzel de performans sergiledim. İki ilaç alıyordum Dr eşliğinde önce teke düştük, şimdi diğerini bırakıyorum yavaş yavaş :) neden yazdım bunları içinde bulunduğun durum bir surec. Zaman zaman olabilir, herkesin başından geçebilir. İmtihan dunyasindayiz. Şuan sana tavsiyem, ilaçlarını alman, ve kendini telkin etmen. Bir yandan önceden hayatın nasılsa o zamanki hobilerini, alışkanlıklarını devam ettirmen. Hepsi geçecek.
daha onceki durumlarinizi bilmiyorum sizi etkileyen birseylermi yasadiniz acaba benzer durumlar bana 99 depreminden sonra olmustu aslinda gercek degil hicbirsey vs tarzi ve bircok sey sonra gecti zamanlaSizi de kurguladığımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?