- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.081
Sabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.Günaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.Günaydın kızlar![]()
Sen dur dahaAman Allahımmmm teyze mi oluyorumm![]()
Gerçekten mi canım içine doğmuş kızzSabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.
Evet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum yaAman Allahımmmm teyze mi oluyorumm![]()
Hayirli olsun arkadasimEvet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum ya![]()

Teşekkür ederim canımHayirli olsun arkadasimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
![]()
Oyyy oyyyy çok sewindim canım hayırlısı olsun inşallah.Teşekkür ederim canım![]()
Bir ara dedin ya çok yiyorum diye işte o zaman acaba hamile mi demiştim.Gerçekten mi canım içine doğmuş kızz
Teşekkür edrim canım valla eşimde ben de şoktayız hala değişik bir duygu![]()
Istemiyom benSen dur daha
Ay iyi erkenden haberini aldinEvet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum ya![]()

Ben yürüyüşle katılacağım artık size canımIstemiyom ben
Ay iyi erkenden haberini aldinhadi hayirlisi olsun kuzum saglicakla kucagina al insallah
Squat mquat yok bunda sonra![]()

Maşallah güzek kilo vermişsiniz.Benide alın benide. 4 gündür jillian level 1 yapıyorum. Ama ben baya ince sımsıkı olmak istiyorum. 68 kilodan 55e düştüm. O yüzden bacaklarım, kollarım, kollarım sarktı. Amacım kilo vermek değil ama sımsıkı olmak istiyorum. Squatgirl mü yapsam jillian a devam mı etsem bilemedim. Sizde squatlar farkettirdi mi?
Amingünaydınlar efendim güzel popolarımız daim olsun![]()

Squata başlayacak mısınız ?Yaa beni de al noluur. 3 gundur yapiyordum bende acayip poposuzum XD 170 boy 52 kilo.
Sen de oynamaya bahane arıyorsun sankiModannam bugun 1 saat yuruyus 40 mekik 25sguat mezleke yarim saat![]()