- 15 Ekim 2016
- 22.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.090
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Maksat dik ve iri görünsün şekerimAy kızlar ben şimdi geldiiim çok yoğundum yahu bugün dedikoduları kaçırmışımm
Bu arada o totolarımız bu fotolardaki gibi kalkrsa acabası daha mı iri görünürük yahuu
Kafam karıştı şimdi de![]()
BendeeeBugün ben 70 tane yapıyormuşum![]()
Bugün birisi bana d.tün kalkmış dediSquat ile gerçekten dik ve sıkı bir totoş oluyor mu göbeği topluyor mu yaşamış örnekler gercek kişiler lazım bana![]()
İnternetten after before resimlerine bakabilirsn yeşilim:)Squat ile gerçekten dik ve sıkı bir totoş oluyor mu göbeği topluyor mu yaşamış örnekler gercek kişiler lazım bana![]()
Ben dedim dimi bize yakında bi tarafların kalkmış dicekler diyeBugün birisi bana d.tün kalkmış dedi![]()

Canım kalıp belli, değişen birşey olmaz biz sadece daha diri durucazAy kızlar ben şimdi geldiiim çok yoğundum yahu bugün dedikoduları kaçırmışımm
Bu arada o totolarımız bu fotolardaki gibi kalkrsa acabası daha mı iri görünürük yahuu
Kafam karıştı şimdi de![]()
14 squat
10ar hip lift
40 mekik
50 ip atlama
Bilinen iç bacak dış bacak sıkılaştırma hareketlerinden gün içinde aklıma geldikçe yaptım bide.haliyle onları sayamadım :))
Disipline Girmis BirKadin
![]()
Emeğinize sağlık kızlar :)Modanicaim bugun 40 sguat 20 mekik![]()

Bugün birisi bana d.tün kalkmış dedi![]()
İnternetten after before resimlerine bakabilirsn yeşilim:)
Ayrıca ne kadar sıkısın dediler.Ben dedim dimi bize yakında bi tarafların kalkmış dicekler diye![]()
Kızlar bunları çoğu ameliyatlı malesef Amerika'da ve Avrupa'da çok meşhur nereden biliyorsun diyorsanız çoğu yabancı arkadaşlarım anlatıyor ve devamlı yabancı müşterileri görüyorum gerçek gibi değiller Zaten