- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.341
İnşallah öylesindir kuzumİnşaallah 58.1 dim pazar günü sabah yarın sabah bakıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öylesindir kuzumİnşaallah 58.1 dim pazar günü sabah yarın sabah bakıcam

Ben hep kıyafetle tartılıyorumVede çıplak![]()
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdımBen hep kıyafetle tartılıyorum
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım![]()
Bak sen şunaBenim oğlan dedi ki
Anne senin karnın kayboldu ama popon büyüüük
![]()
Tatlım selam ben etiketledim beni unutmaGünaydın kızlar , miyavın muhabbetini yaparken liste kaynadı iyi mi![]()
Benim birde misafirim vardı![]()
Birde birşey rica edicem, gündüz bildirm yapanlar beni etiketleyebilir mi, diğer türlü sayfalar arasında karışıyor.
Canim keşke ilk sayfaya listeleseydin o zaman hem sana kolaylık olurdu. Hem de takip etmesi kolay olurdu.Günaydın kızlar , miyavın muhabbetini yaparken liste kaynadı iyi mi![]()
Benim birde misafirim vardı![]()
Birde birşey rica edicem, gündüz bildirm yapanlar beni etiketleyebilir mi, diğer türlü sayfalar arasında karışıyor.
Kız ilahi yaaaaSen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım![]()
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım![]()
Gördüm canımTatlım selam ben etiketledim beni unutma![]()
Bugün 40 squat yaz canım gider gitmez eve yapacağımGördüm canımama sen dünü yazmış bulundun . Bugün için aklında ne var. Bana söyle onu yazayım akşam
Kız hergün koca sayfa oluyor , ilk sayfayı o şekilde düzenlemem çok zor ayrıca. Listeye biri ni eklerken bile sıkıntı oluyor.Sitenin heryeri reklam malumunuz.donuyor sürekli.Canim keşke ilk sayfaya listeleseydin o zaman hem sana kolaylık olurdu. Hem de takip etmesi kolay olurdu.
Tamam canımBugün 40 squat yaz canım gider gitmez eve yapacağım
Tımım cınımKız hergün koca sayfa oluyor , ilk sayfayı o şekilde düzenlemem çok zor ayrıca. Listeye biri ni eklerken bile sıkıntı oluyor.Sitenin heryeri reklam malumunuz.donuyor sürekli.