- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.861
Benim de bacaklarım sertleşmiş.Henüz pişmedi pişsin atarım
Annem farketti onu da jean giyince
Kilo almışım ya. Ama ben diyet yapmıyordum yarın başlıyorum diyete :/
Bacaklarım aynı valla. BıngılBenim de bacaklarım sertleşmiş.
Totomda daha icraat yok
Hic bir zaman bıngıl bıngıl olmadılar zatenBacaklarım aynı valla. Bıngıl
Kız neye üzülüon bıngıl olması iyi bişeymiş gibiHic bir zaman bıngıl bıngıl olmadılar zaten
kuru bacaklarin da giderini yok anacım.Kız neye üzülüon bıngıl olması iyi bişeymiş gibihamur gibi
Aynısını ablam dedi çok kilo almışsın dediHenüz pişmedi pişsin atarım
Annem farketti onu da jean giyince
Kilo almışım ya. Ama ben diyet yapmıyordum yarın başlıyorum diyete :/
Desene doğru tahmin etmişim boşamı gitti onca crunchCrunch da acıtır mekik de Zaten acımazsa hocam hep şunu derdi yanlış yapıyorsun acıması gerekiyor sızlayacak
Bunlar karpuzu devirmis heral
Aferinnn sanaaa
Mekik çek canım tabi önce doktoruna bir sor ona göre seni zorlamayacak bir program yaparızDesene doğru tahmin etmişim boşamı gitti onca crunch
Ben napim o zaman yanlış yapmaya devam mı etsem :))) çünkü orda bi uyuşukluk hissi vardı geçmişti mekik çektiğimden beri yeniden o his varben haftaiçi bi doktora gideyim bişey yok derse doğru yolu bulurum
Gösterir canım onun hemen öncesi yarım saat sade Türk kahvesi iç yağların çabuk yakarKızlar bişey aklıma takıldı yaa
Şimdi ben mekik çekiyorum sonra plank yapıyorum birazda yan karın çalışıyorum squat derken yoruluyorum. MeselaDisipline Girmis BirKadin bacımızın eklediği videoyu akşam sıkıldığım an yapsam da etki gösterir değil mi
İvit şekerim ♥Ah gerçekten mii o halde hemşehri sayılırız anadan da olsa canım benim
Ama sen verdin dimi canım? Öyle hatırlıyorumAynısını ablam dedi çok kilo almışsın dedi
Sıkmalık iyi hahahakuru bacaklarin da giderini yok anacım.
Etli etli beyle mis gibi , pambık gibi bacaklar candır
Ohh tamam canım çook sağollGösterir canım onun hemen öncesi yarım saat sade Türk kahvesi iç yağların çabuk yakar
Bu hateketlerin herbirini 60 ar saniye yapıp squata ve jumping jack e başlıyorum canımAt canım bende merak ediyorum yogayı
Çok iyi bende ctesi salona yetişemiyorum ya ctesi evde blank ve yoga düşünüyorum birde avm pilates bandı alırsam bacak çalışırım pazarda dinleme nasıl senceEki Görüntüle 1983108
Bu hateketlerin herbirini 60 ar saniye yapıp squata ve jumping jack e başlıyorum canım
Burada sadece benim için sıkıntılı olan boat hareketi boyun fıtığına zararı yoksa yapayım bir araştırayımEki Görüntüle 1983108
Bu hateketlerin herbirini 60 ar saniye yapıp squata ve jumping jack e başlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?