- 15 Ekim 2016
- 22.742
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.088
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Bugun degil mi canimBen başladım bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun degil mi canimBen başladım bile
Evet bugün 30 squat 60 dk plank 1 mil leslieBugun degil mi canim
Tamam aksama herkes bildirince toplu bildirim yazacagimEvet bugün 30 squat 60 dk plank 1 mil leslie
canım 1.58 52 kiloyumKizlar boy ve kilolarinizi yazar misiniz :)
Kolay gelsin mados
Popo sekillendirme de squat cok iyi , netten after befor fotolarina bak istersenKolay gelsin mados
Bende pilatese baslicam heralde kilo sorunum yok 46 kiloyum ama popomu sekillendirmek istiyorum suan arastirmalardayim![]()
Boy 1.69Kizlar boy ve kilolarinizi yazar misiniz :)
Arastiriyorum suan balım pilates blidge squat arasindayimPopo sekillendirme de squat cok iyi , netten after befor fotolarina bak istersen![]()
Bugun basliyorsun degil mi canimBoy 1.69
Kilo 64 :)
Evet başlıyorum :)Bugun basliyorsun degil mi canim
Tamam akşama bildirim yapıyoruzEvet başlıyorum :)
Efendim cnm :))
Seni de spor yapmak istiyordun diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorumEfendim cnm :))
Doğrudur. . Ama ahh vaktim yok..bebeğim var. 20 gün sonra sınavım var. Beni bırakın siz devam edinSeni de spor yapmak istiyordun diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum![]()
kızzzz burada da denk geldik.Doğrudur. . Ama ahh vaktim yok..bebeğim var. 20 gün sonra sınavım var. Beni bırakın siz devam edin![]()
Kız kanka olduk ya biz..kızzzz burada da denk geldik.
kk küçük yer
Fazla vaktini almaz. Günlük en fazla 5 dakika. katıl bize birsey kaybetmezsin![]()
Aynen öyle vallaKız kanka olduk ya biz..