- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Ay canıııım çok mutlu oldum şuan ailemden birini bulmuşçasınaAhh canım hemşehrimm :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canıııım çok mutlu oldum şuan ailemden birini bulmuşçasınaAhh canım hemşehrimm :))
Malesef 10 ay önce çıktım güzel adana mdan:)) sen adana da misinAy canıııım çok mutlu oldum şuan ailemden birini bulmuşçasınaadana da mısın şuan yoksa başka diyarlara gelin mi gittin
![]()
Bu saatlerde söylesen daha iyi aslında heidi ya krışıyor arayaBen bildirmiştim raporu öğlen :)tekrar etmeme gerek var mi
Oooooooo squata başlamışızBir saat yürüyüş 55 tane squat
Yaşasın hiç yorulmadım![]()
Tamam canım bu saatte söylerim evet 50 =)ilk günümdüBu saatlerde söylesen daha iyi aslında heidi ya krışıyor araya
Ama 50 squattı dimi?
Tamam canım, ben de gideyim ufaktan bakim neler yapıcamTamam canım bu saatte söylerim evet 50 =)ilk günümdü
Kolay gelsinn=)))Tamam canım, ben de gideyim ufaktan bakim neler yapıcam
Squat 70![]()
Eki Görüntüle 1980417
Daha sadece yürüyüşümü
VallamiYetişirsin yetişirsiiiin ben totomu kaldırıyorsam sen bu azimle hayli hayli kaldırırsın güzelim![]()
Ayyy canım benim nereye gelin gttin bakimMalesef 10 ay önce çıktım güzel adana mdan:)) sen adana da misin
Fazla uzağa değil Gaziantep e geldim ama yine de memleketten çıkmak kötü=) İnşallah çıkmazsin canım=)Ayyy canım benim nereye gelin gttin bakim
Ben adanadayım canım inşallah da tatil dışında hiç çıkmam buradan![]()
Bu yaz plajda viktorya sikrıt estireceuuuğğğVallami
Iyi gaz veriyosunuz varyaa bu gazla manken bilem olurummsürümüde alirim arkamaa heyyt bee kimse tutamaz
Bende 4 cocuk varda ondan sürü dedim kafalar karismasin![]()
Haa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yokFazla uzağa değil Gaziantep e geldim ama yine de memleketten çıkmak kötü=) İnşallah çıkmazsin canım=)
Olurugg caanimm neyimiz eksikBu yaz plajda viktorya sikrıt estireceuuuğğğ![]()
Ahh o adanin kebabi yokmuuHaa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yok![]()
Ay aynen ya orda aç ölürdüm galiba=)))Haa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yok![]()
Benim bacaklar sizliyii koreKızlar bacaklarinız ne durumda? :)
A sende k.maraş mi=)) çok yakın bize=)Ahh o adanin kebabi yokmuubide salgam suyu pehh
Gurbette de hic biseyin tadi yok yaw
Kizlar bende size yakinimdondurma diyarindan
Ama gurbetteyim fransa'da ah ahh![]()
Aynen hemseri sayilirikA sende k.maraş mi=)) çok yakın bize=)
Benim bacaklar sizliyii kore![]()