- 15 Ekim 2016
- 22.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.090
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.841
Bugünü tembellik günü ilan ediyorum kendime 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır iki mil ile başlayacağımevet canım , leslie yürüyüş yapma imkanı olmayanlar içinde öneriyorlar. ama senin adımların fazla ben senin yerinde olsam 2 mil yaparım![]()
sefan olsunBugünü tembellik günü ilan ediyorum kendime![]()
terk i diyar eyledin sen bizimiraba spor severler![]()
kız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğeterk i diyar eyledin sen bizi![]()
bırakmayaydın iyiydi spor dinç tutar insanıkız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğe
Arada madonna görmeden selam vermeye geliyorum işte![]()
Cok haklısin ama çok yoruluyorum, dermanım kalmıyor.bırakmayaydın iyiydi spor dinç tutar insanı
madonna yakalarsa bir anda squat çektirebilir sana![]()
kız sporu bıraktım hangi yüzle geleyim bu topiğe
Arada madonna görmeden selam vermeye geliyorum işte![]()
kız en güzeli ya kuru bir toto bence çok güzelCok haklısin ama çok yoruluyorum, dermanım kalmıyor.
Squat bacaklarimi taş gibi yapti ama totoma faydasi olmadi pek. Zaten birşey yok kaldiracak![]()
ya ne demezsinkız en güzeli ya kuru bir toto bence çok güzel![]()
Günaydın ormanmı korkmuyomusun ormanda :) :)Günaydınlar efendim, bu sabah ormanda bir tur attım ve 8067 adım atmış olmuşumİki haftanın acısını çıkardım
Herkese sporlu günler diliyorum![]()
Babamla geldik gerçi o koşuyor ben tek başıma yürüyorum hava aydınlık ya artık korkmuyorum ama köpekler üzerime gelince geriliyorum :)Günaydın ormanmı korkmuyomusun ormanda :) :)
Çok iyi ben o kadar korkağımki caddede yürümeye çekiniyorum :)))Babamla geldik gerçi o koşuyor ben tek başıma yürüyorum hava aydınlık ya artık korkmuyorum ama köpekler üzerime gelince geriliyorum :)
Neyseki rahatsız etmiyorlar yüz vermeyince
Bence bu korkunun üzerine gidersen zamanla geçer.. sonuçta herkes yürüyor yollarda her yer kalabalık oluyor için rahat olur böyle düşünürsen :)Çok iyi ben o kadar korkağımki caddede yürümeye çekiniyorum :)))