Erkek İnfertilitesi kürler işe yaradı kıslar ameliyata felan gerek yokk artıkk allahım çok şükürrrrr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah bu sefer çok daha güzel çıkar spermiyogram sonucunuz. a.s keçi boynuzu kürünü çok övüyor burdaki arkadaşlar ama ben maalesef eşime içiremedim. siz deneyin bence bilmiyorumkismile arı sütü eczanelerde satılıyor yada getiriyorlar. netten araştırıp hazır arı sütü+polen+bal karışımları var aksu vital marka filan olmazsa onlardan alırsınız.

canım çok sevindim.daha bir kaç hafta önce aynı mutluluğu yaşadım.hatta benim önceki durumum çok vahimdi.sizin gibi bizim de beklediğimizin üstünde çıktı sonuçlar.gerçekten denemek lazım canım.doktorlara kalsa hayatta inanmaz ama bizim doktorda sizin gibi bizden tarif aldı:)
inşallah en kısa zaman da tatlı yakışıklı yada güzel ve ayrıca sağlıklı,zeki bebişlerimiz olur.ben hep böyl dua ediyorum.bugünde perşembeyi cumaya bağlayan gecede dualarımız kabul olur...

hayatım sizin adınıza sevindim inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun.peki siz neler yaptınız biraz anlatabilirmisin

canım benim özellikle merak ettiğim "BİR SÜRÜ ŞEY YAPTIM" kısmında yaptıkların. Bunlar benim için çok önemli çünkü bizim sayımız oldukça düşük her öğreneceğim yeni bilgi benim için dönüm noktası olabilir. O yüzden ayrıntıları yazmanı rica ediyorum ve bekliyorum....[/QUOTE]

canım bir süür şey derken yediklerine dikkat ettirdim mesela eşim sebze yemeklerini pek sevmez sebze ağırlıklı yemekler yaptım portakal suyu her gün taze sıkıp içirdim her gün ceviz fındık yedi işte arada havuç suyu diğerlerini zaten yazmıştım

merhaba arkadaslar kurlerı kullanan kısıler olarak bu topıgı gorunce hemen daldım valla cok sevındım kurlerın faydasını gorenlere allah bebeklerınızıde hayırlısıyla kucagınıza da versın bence bunun nasıple kısmetle gunuyle alakası var bız ne kurler denedık yaklasık 5aydır kullanıyoruz ama malesef sonuc yok sorunumuz sperm hareketlıgınde yavaslık ve kahrolası morfolojı %1 gıgseng evıcAP kecıboynuzu suyu kendısı pekmezı caksır suyu polen bal ozel karısım macunları bogurtlen koku cayı ama ıste malesef ama ne yalan soylıyeyım sıgarada kullanıyoruz bu stresle bırakamıyoruz ama az ıcıyoruz oyuzden dearkadasın dedıgı gıbı havuc suyu kullanmıyor esım bıde bu cınkodan cok bahsedılıyor cok etkısı varmıs bılgısı olan kullanan varmı aranızda herkese ıyı gunler umarım bızde kullandıklarımızın bır faydası olur

geçmiş olsun canım önecelikle
dediğim gibi bizede gizli varikosle olabilir amlyt dediler olmadık eğer kürlerden sonra sayımız yükselmesiydi artık bizde düşünecektik mecburen..
ben derimki önce bi test daha versin eşiniz ondan sonra karar verin keçib oynuzunu mutlaka deneyin allahın bizler için gönderdiği bi mucize bu...arı sütü polen şarküterilerde oluyo canım ama orda varmıdır bilemem nettende sipariş veriyomuş bazı arkadaşlar opuyorumnanaktan

canım o zmaan sizinde gözünüzaydın
doktor eşimi tebrik etmiş çok azimlisinz felan demiş ii ce tarifini almış hepsinin nerden bulunur felan die ii ce sormuş kaydirigubbakcemile3
amin canım tez zamnda hayırlı şekilde kavuşuruz inşlhh melkelerimizeopuyorumnanaktan:Saruboceq:

canım geçmiş olsun rabibm tez zamnda şifalarını versib bizlerede bebklerimizi yollsaın inşlhh

ben bi kaç kür bir arada kullanılmaz die biliyorum canım yani 3 ay keçiboynuzu kürü kullılcak sonuç olumlu değilse çakşır suyu böğürtlen kökü felan kullanılcak
ben çinko kullanmdaım canım ama kullanlar da baya varmış okuduğum kadarıyla
allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım eğer eşin içmekde zorlanıyor ise soğutsun buz gibi olduktan sonra diksin bi defada
benim eşim öle yapıyo arkasaındanda bi brdk su içiyo birde ağzuna şeker atıto bi tane :1hug:

hayatım bu gıgseng nasıl bişey nerden alıyosun ve nasıl kullanıyosun.anlatabilirmisin.bizdede sorun morfoloji .bunu bikaç yerdede duymuştumda merak ettim

selam arkadaşlar ben başarı öykümü yazdım biliyosunuz zaten
ama isterseniz baraya kopyalayayım
arkadaşım topime bu mesajı atmıssın eger topime kopyalarsan sevinirim çünku insanların ihtiyacı olan bilgi çareyi kurlerin sonuçlarını benim topigimden ögrenmesini istiyorum yardımcı olursan sevinirim

teşekkür ederim canım.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum burdaki herkes için.bugün cuma ve önceki dualarım hepimiz için geçerli olur inşallah....

hayatım bu gıgseng nasıl bişey nerden alıyosun ve nasıl kullanıyosun.anlatabilirmisin.bizdede sorun morfoloji .bunu bikaç yerdede duymuştumda merak ettim

gıgsengın cesıtlerı var ben normal bıraz uygun olanını almıstım ıcınde arı sutu bal ve gıgseng denılen madde var 3bır arada karısık aktarların hepsınde vardır sanırım tek basına arı sutu pahalı oluyor dıye boyle almıstık macun gıbı ama en cok ıse yarayan kırmızı kore gıgsengı bıze aktarcıda soylemıstı en faydalısı budur dıye ama bır ozel muayne parasıydı almadık sonrakı ayda gıgsengın tabletını almıstık oda faydalı normalde adaptasyon ıcın gunluk hayattakı vucud enerjısı ıcınde kullanılıyormus buaralar tv dede reklamı cıkıyor gıgsengın pahalı olmasının sebebıde agacı yur dısında tam hatırlayamıyorum ama cok uzun yıllardan sonra buyuyormus ozamanda bu gıgseng neyse artık alınabılıyormus ondan

teşekkürler canım bilgiler için.bende bi bakım buralardaa.s.

kızlar birşey sorucam eşim dün eczaneden arısütü bal polen karışımı almış.sabah içecekti ama baya katı birşey şişeden dökülmüyordu kullanan arkadaşlar sizinkide bölemiydi.biz bir kaba su koyup şişeyi onun içinde az ısıttık öle eridi ve içti eşim.bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba sevgili aysen, umarım en kısa zamanda bebişine kavulursun. kürlerin faydasına ben de çok inanıyorum. biz de nedensiz infertilite var. yaklaşık 5 senedir bebek istiyoruz ama malesef şimdiye kadar sonuçlarımız hep başarısız oldu. 2 kere aşılama, 1 kere tüp bebek denedik. tğp bebek merkezinde eşim spermiyogram yaptırdı, değerlerinin alt sınırda olduğu, bebek olmamasına neden olmadığı söyşlendi. benim eşim doktor olduğu için alternatif çazümler konusunda önceleri hep önyargılı davrandı. keçiboynuzu suyunu hiç içiremedim. polen, arısütü, bal karışımı verdim, aktarda bir sürü bitkinin karışımından oluşan bir macun yaptırdım bir türlü kullandıramadım. sonra vitaminleri araştırmaya başladım,en azından yutulduğu için baskı yoluyla içiririm diye düiündüm. allaha şükür vitaminlere ses çıkarmıyor.

arkadaşlar, e vitamini, çinko, selenyum, ginseng, folik asit vitaminleri ve L-arginin adına aminoasit sperm sayısı ve hareketliliğini arttırmada çok etkiliymiş.benim gibi eşi kürleri kullanmayı reddeden arkadaşlarım varsa vitamin vermeyi deneyebilirler. ben bir de bu vitaminlerle birlikte klomen ilaç veriyorum. jinekologum klomenin erkeklerde de kullanıldığını söyledi, araştırdım gerçekten aşlerinde faydasını görenler var. bunun yanında havuç suyu da gerçekten çok etkili. tavşanlarrın ne kadar çabuk ve çok ürediklerini hepimiz biliriz:) bildiğimiz bütün yolları deneyeceğiz napalım...
arkadaşlar bir de eşlerimize odaklanıp kendiimizi de ihmal etmeyelim. bizlerin yumurta gelişimi ve kalitesi de beslenme, aldığımız vitaminlerle çok bağlantılı.
allahım hepimize en kısa zamanda sağlılı bebişler nasip etsin. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum, içimden isyan edesim geliyor!Ama mücadeleyi kesinlikle bırakmıyorujm.
hepinizi öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…