canım inşlhh bu kürler vesile olur cnaım opuyorumnanaktan
canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı gelir bebişin :) benim eşimde de varikosel var. geçen yıl özelde ilk öğrendiğimizde çift taraflı kesinlikle ameliyat denmişti. bidaha test ameliyat filan yaptırmadık bebiş de gelmedi eşim çarşamba bi prof. a muayene oldu. o da solda biraz var demiş ama sperm testi veremedi randevuluymuş 25inde verecek. bizim de sayı 20milyon hareketlilik %12 falandı. ama önceden bu kürleri bilmediğimden hiç kullanmadık. umarım daha da düşmemiştir. 3. yılımızda olmasak derdim biraz daha olmasın kür falan deneyelim diye ama ameliyat derlerse olup kürleri kullanırız inşallah. burda aktar yok, arı sütü polen nerden bulabiliriz?
hayatım sizin adınıza sevindim inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun.peki siz neler yaptınız biraz anlatabilirmisincanım çok sevindim.daha bir kaç hafta önce aynı mutluluğu yaşadım.hatta benim önceki durumum çok vahimdi.sizin gibi bizim de beklediğimizin üstünde çıktı sonuçlar.gerçekten denemek lazım canım.doktorlara kalsa hayatta inanmaz ama bizim doktorda sizin gibi bizden tarif aldı:)
inşallah en kısa zaman da tatlı yakışıklı yada güzel ve ayrıca sağlıklı,zeki bebişlerimiz olur.ben hep böyl dua ediyorum.bugünde perşembeyi cumaya bağlayan gecede dualarımız kabul olur...
QUOTE=aysen_34;11660706]hiç sorma kuşum profluğa yükselcem yakında kaydirigubbakcemile3
eee başa gelince bi de herşeyi inciğine cıncığına kadar araştırınca biliyo insan yerimseniben
ama daha fasla bilmek istemiyorum kafamçokkarıştı
canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı gelir bebişin :) benim eşimde de varikosel var. geçen yıl özelde ilk öğrendiğimizde çift taraflı kesinlikle ameliyat denmişti. bidaha test ameliyat filan yaptırmadık bebiş de gelmedi eşim çarşamba bi prof. a muayene oldu. o da solda biraz var demiş ama sperm testi veremedi randevuluymuş 25inde verecek. bizim de sayı 20milyon hareketlilik %12 falandı. ama önceden bu kürleri bilmediğimden hiç kullanmadık. umarım daha da düşmemiştir. 3. yılımızda olmasak derdim biraz daha olmasın kür falan deneyelim diye ama ameliyat derlerse olup kürleri kullanırız inşallah. burda aktar yok, arı sütü polen nerden bulabiliriz?
canım çok sevindim.daha bir kaç hafta önce aynı mutluluğu yaşadım.hatta benim önceki durumum çok vahimdi.sizin gibi bizim de beklediğimizin üstünde çıktı sonuçlar.gerçekten denemek lazım canım.doktorlara kalsa hayatta inanmaz ama bizim doktorda sizin gibi bizden tarif aldı:)
inşallah en kısa zaman da tatlı yakışıklı yada güzel ve ayrıca sağlıklı,zeki bebişlerimiz olur.ben hep böyl dua ediyorum.bugünde perşembeyi cumaya bağlayan gecede dualarımız kabul olur...
merhaba arkadaslar kurlerı kullanan kısıler olarak bu topıgı gorunce hemen daldım valla cok sevındım kurlerın faydasını gorenlere allah bebeklerınızıde hayırlısıyla kucagınıza da versın bence bunun nasıple kısmetle gunuyle alakası var bız ne kurler denedık yaklasık 5aydır kullanıyoruz ama malesef sonuc yok sorunumuz sperm hareketlıgınde yavaslık ve kahrolası morfolojı %1 gıgseng evıcAP kecıboynuzu suyu kendısı pekmezı caksır suyu polen bal ozel karısım macunları bogurtlen koku cayı ama ıste malesef ama ne yalan soylıyeyım sıgarada kullanıyoruz bu stresle bırakamıyoruz ama az ıcıyoruz oyuzden dearkadasın dedıgı gıbı havuc suyu kullanmıyor esım bıde bu cınkodan cok bahsedılıyor cok etkısı varmıs bılgısı olan kullanan varmı aranızda herkese ıyı gunler umarım bızde kullandıklarımızın bır faydası olur
inşallah bu sefer çok daha güzel çıkar spermiyogram sonucunuz. a.s keçi boynuzu kürünü çok övüyor burdaki arkadaşlar ama ben maalesef eşime içiremedim. siz deneyin bence bilmiyorumkismile arı sütü eczanelerde satılıyor yada getiriyorlar. netten araştırıp hazır arı sütü+polen+bal karışımları var aksu vital marka filan olmazsa onlardan alırsınız.
hayatım bu gıgseng nasıl bişey nerden alıyosun ve nasıl kullanıyosun.anlatabilirmisin.bizdede sorun morfoloji .bunu bikaç yerdede duymuştumda merak ettimmerhaba arkadaslar kurlerı kullanan kısıler olarak bu topıgı gorunce hemen daldım valla cok sevındım kurlerın faydasını gorenlere allah bebeklerınızıde hayırlısıyla kucagınıza da versın bence bunun nasıple kısmetle gunuyle alakası var bız ne kurler denedık yaklasık 5aydır kullanıyoruz ama malesef sonuc yok sorunumuz sperm hareketlıgınde yavaslık ve kahrolası morfolojı %1 gıgseng evıcAP kecıboynuzu suyu kendısı pekmezı caksır suyu polen bal ozel karısım macunları bogurtlen koku cayı ama ıste malesef ama ne yalan soylıyeyım sıgarada kullanıyoruz bu stresle bırakamıyoruz ama az ıcıyoruz oyuzden dearkadasın dedıgı gıbı havuc suyu kullanmıyor esım bıde bu cınkodan cok bahsedılıyor cok etkısı varmıs bılgısı olan kullanan varmı aranızda herkese ıyı gunler umarım bızde kullandıklarımızın bır faydası olur
ayşen nekadar süre yaptın bu kürleri?
arı sütünü nerden buldun aktarlarda varmı
canım o zmaan sizinde gözünüzaydın
doktor eşimi tebrik etmiş çok azimlisinz felan demiş ii ce tarifini almış hepsinin nerden bulunur felan die ii ce sormuş kaydirigubbakcemile3
amin canım tez zamnda hayırlı şekilde kavuşuruz inşlhh melkelerimizeopuyorumnanaktan:Saruboceq:
hayatım bu gıgseng nasıl bişey nerden alıyosun ve nasıl kullanıyosun.anlatabilirmisin.bizdede sorun morfoloji .bunu bikaç yerdede duymuştumda merak ettim
teşekkürler canım bilgiler için.bende bi bakım buralardaa.s.gıgsengın cesıtlerı var ben normal bıraz uygun olanını almıstım ıcınde arı sutu bal ve gıgseng denılen madde var 3bır arada karısık aktarların hepsınde vardır sanırım tek basına arı sutu pahalı oluyor dıye boyle almıstık macun gıbı ama en cok ıse yarayan kırmızı kore gıgsengı bıze aktarcıda soylemıstı en faydalısı budur dıye ama bır ozel muayne parasıydı almadık sonrakı ayda gıgsengın tabletını almıstık oda faydalı normalde adaptasyon ıcın gunluk hayattakı vucud enerjısı ıcınde kullanılıyormus buaralar tv dede reklamı cıkıyor gıgsengın pahalı olmasının sebebıde agacı yur dısında tam hatırlayamıyorum ama cok uzun yıllardan sonra buyuyormus ozamanda bu gıgseng neyse artık alınabılıyormus ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?