kızlar birşey sorucam eşim dün eczaneden arısütü bal polen karışımı almış.sabah içecekti ama baya katı birşey şişeden dökülmüyordu kullanan arkadaşlar sizinkide bölemiydi.biz bir kaba su koyup şişeyi onun içinde az ısıttık öle eridi ve içti eşim.bilgi verirseniz sevinirim.
benim aldığım bal kıvamındaydı.bayat falan olabilirmi?
Merhaba sevgili aysen, umarım en kısa zamanda bebişine kavulursun. kürlerin faydasına ben de çok inanıyorum. biz de nedensiz infertilite var. yaklaşık 5 senedir bebek istiyoruz ama malesef şimdiye kadar sonuçlarımız hep başarısız oldu. 2 kere aşılama, 1 kere tüp bebek denedik. tğp bebek merkezinde eşim spermiyogram yaptırdı, değerlerinin alt sınırda olduğu, bebek olmamasına neden olmadığı söyşlendi. benim eşim doktor olduğu için alternatif çazümler konusunda önceleri hep önyargılı davrandı. keçiboynuzu suyunu hiç içiremedim. polen, arısütü, bal karışımı verdim, aktarda bir sürü bitkinin karışımından oluşan bir macun yaptırdım bir türlü kullandıramadım. sonra vitaminleri araştırmaya başladım,en azından yutulduğu için baskı yoluyla içiririm diye düiündüm. allaha şükür vitaminlere ses çıkarmıyor.
arkadaşlar, e vitamini, çinko, selenyum, ginseng, folik asit vitaminleri ve L-arginin adına aminoasit sperm sayısı ve hareketliliğini arttırmada çok etkiliymiş.benim gibi eşi kürleri kullanmayı reddeden arkadaşlarım varsa vitamin vermeyi deneyebilirler. ben bir de bu vitaminlerle birlikte klomen ilaç veriyorum. jinekologum klomenin erkeklerde de kullanıldığını söyledi, araştırdım gerçekten aşlerinde faydasını görenler var. bunun yanında havuç suyu da gerçekten çok etkili. tavşanlarrın ne kadar çabuk ve çok ürediklerini hepimiz biliriz:) bildiğimiz bütün yolları deneyeceğiz napalım...
arkadaşlar bir de eşlerimize odaklanıp kendiimizi de ihmal etmeyelim. bizlerin yumurta gelişimi ve kalitesi de beslenme, aldığımız vitaminlerle çok bağlantılı.
allahım hepimize en kısa zamanda sağlılı bebişler nasip etsin. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum, içimden isyan edesim geliyor!Ama mücadeleyi kesinlikle bırakmıyorujm.
hepinizi öpüyorum....
hayatım bizde ondan şüphelendik ama son kullanma tarihi 2014 yazıyo.markası dynabeille sizinki hangi markaydı.kullanmasakmı yaa kafam karıştı şimdi.ama eşim normal dedi polen falan varya içinde katılaşmış olbilir dedi ve içti:bbo:
saol canım içim rahatladı vallaopuyorumnanaktaneşim söledi normaldir diyede ben evham yaptim birde burada böle kader arkadaslarım olunca onlara sorim dedim:1hug:eşimede dedim sabah ben kızlara bi sorim diye kızlar kim diyo:roflol:bizim durumumuzu kimse bilmiyo o yüzden dert yanıp bişeyler danışamıyorum kimseye ama siz iyiki varsınız.allahım hepimizin yüzüne gülsün.:Saruboceq:zaten böle bir durumuda ancak çeken anlar:1hug:kaydirigubbakcemile5a.s.selam kıslar bizde ilk aldığımızda şüphelendik kullanma tarihi felan mı geçti die
sonra aktarcıya sorduk hayır dedi yemeden önce peteğin üstüne veya sıcak suyun içine koyun ama kapak kısmını geçmesin su dedi sonra yiyin dedi
yani rahat olun
opuyorumnanaktan
ah canım inan benimkide öle çok kızıyorumbenimde moralim bozuk kızlar..
eşime okadar araştırıp buluyorum gidip alıyorum tadına bakıyor ve içmiyor yemiyor valla üzüldüğüne eminim ama bazende sanki umrunda değilmiş gibi davranıyor. evicap ve çinkoyu zorla veriyorum. ben onun yerinde olsaydım bana bu kadar sabırlı davranmazdı. bende boşverdim artık ne hali varsa görsün ben ona anlatıyorum anlamak istemiyor belki diyorum fayda sağlar ne kaybederiz. ama nafile :umursamaz:
canım inşallah işe yarar.bu kürlerle sayıyı hareketi artıran çok kişi var sende okumuşsundur.moralini bozmadan ve yılmadan kürlere devam edin keçiboynuzu kürünü ihmal etmeden üç ay sürekli uygulayın ondan olumlu sonuç alan çok kişi var canım.tam olarak isimlerini bilmiyorum ama gnc lerde vitaminler var hızı arttıran topiklerde yazıyo onları araştır onlarıda kullansın eşin faydası olur belki gıda harici ilaç olarak alınan vitamin minareller daha iyi diye düşünüyorum konsantre sonuçta daha etkilidir.allah yardımcınız olsun canım:1hug:36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm test sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.
arkadaşlar benim eşimde azosperm ama doktor bize hiç ilaç tedavisi uygulamadı bizde o zamanın verdiği şaşkınlıktan vede tecrübesizlikten dolayı hiç araştırmadık direk bizi tüp bebeğe hazırladılar eşim amelyat oldu çok şükür kaç tane bulundu şimdi hamileyimama doktoruma sordum neden bize ilaç tedavisi uygulamadınız diye olmaz normal yolla çıkış olmaz dedi kanallrımı tıkalı dedim hayır açık dedi ama olmaz dedi eğer ikinci bebeği düşünecek olursam bende öncelikle kürlere başlıycam inşallah amelyata gerek kalmaz çünkü çok zor bi amelyat allah hepimizin yardımcısı olsun amin
inşallah bu sefer çok daha güzel çıkar spermiyogram sonucunuz. a.s keçi boynuzu kürünü çok övüyor burdaki arkadaşlar ama ben maalesef eşime içiremedim. siz deneyin bence bilmiyorumkismile arı sütü eczanelerde satılıyor yada getiriyorlar. netten araştırıp hazır arı sütü+polen+bal karışımları var aksu vital marka filan olmazsa onlardan alırsınız.
geçmiş olsun canım önecelikle
dediğim gibi bizede gizli varikosle olabilir amlyt dediler olmadık eğer kürlerden sonra sayımız yükselmesiydi artık bizde düşünecektik mecburen..
ben derimki önce bi test daha versin eşiniz ondan sonra karar verin keçib oynuzunu mutlaka deneyin allahın bizler için gönderdiği bi mucize bu...arı sütü polen şarküterilerde oluyo canım ama orda varmıdır bilemem nettende sipariş veriyomuş bazı arkadaşlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?