Erkek İnfertilitesi kürler işe yaradı kıslar ameliyata felan gerek yokk artıkk allahım çok şükürrrrr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar birşey sorucam eşim dün eczaneden arısütü bal polen karışımı almış.sabah içecekti ama baya katı birşey şişeden dökülmüyordu kullanan arkadaşlar sizinkide bölemiydi.biz bir kaba su koyup şişeyi onun içinde az ısıttık öle eridi ve içti eşim.bilgi verirseniz sevinirim.

benim aldığım bal kıvamındaydı.bayat falan olabilirmi?

benim aldığım bal kıvamındaydı.bayat falan olabilirmi?

hayatım bizde ondan şüphelendik ama son kullanma tarihi 2014 yazıyo.markası dynabeille sizinki hangi markaydı.kullanmasakmı yaa kafam karıştı şimdi.ama eşim normal dedi polen falan varya içinde katılaşmış olbilir dedi ve içti:bbo:

Merhaba sevgili aysen, umarım en kısa zamanda bebişine kavulursun. kürlerin faydasına ben de çok inanıyorum. biz de nedensiz infertilite var. yaklaşık 5 senedir bebek istiyoruz ama malesef şimdiye kadar sonuçlarımız hep başarısız oldu. 2 kere aşılama, 1 kere tüp bebek denedik. tğp bebek merkezinde eşim spermiyogram yaptırdı, değerlerinin alt sınırda olduğu, bebek olmamasına neden olmadığı söyşlendi. benim eşim doktor olduğu için alternatif çazümler konusunda önceleri hep önyargılı davrandı. keçiboynuzu suyunu hiç içiremedim. polen, arısütü, bal karışımı verdim, aktarda bir sürü bitkinin karışımından oluşan bir macun yaptırdım bir türlü kullandıramadım. sonra vitaminleri araştırmaya başladım,en azından yutulduğu için baskı yoluyla içiririm diye düiündüm. allaha şükür vitaminlere ses çıkarmıyor.

arkadaşlar, e vitamini, çinko, selenyum, ginseng, folik asit vitaminleri ve L-arginin adına aminoasit sperm sayısı ve hareketliliğini arttırmada çok etkiliymiş.benim gibi eşi kürleri kullanmayı reddeden arkadaşlarım varsa vitamin vermeyi deneyebilirler. ben bir de bu vitaminlerle birlikte klomen ilaç veriyorum. jinekologum klomenin erkeklerde de kullanıldığını söyledi, araştırdım gerçekten aşlerinde faydasını görenler var. bunun yanında havuç suyu da gerçekten çok etkili. tavşanlarrın ne kadar çabuk ve çok ürediklerini hepimiz biliriz:) bildiğimiz bütün yolları deneyeceğiz napalım...
arkadaşlar bir de eşlerimize odaklanıp kendiimizi de ihmal etmeyelim. bizlerin yumurta gelişimi ve kalitesi de beslenme, aldığımız vitaminlerle çok bağlantılı.
allahım hepimize en kısa zamanda sağlılı bebişler nasip etsin. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum, içimden isyan edesim geliyor!Ama mücadeleyi kesinlikle bırakmıyorujm.
hepinizi öpüyorum....

merhaba canım inşlhh vesile olur tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza
bu da bizlerin imtihanı ne yapalım opuyorumnanaktan

hayatım bizde ondan şüphelendik ama son kullanma tarihi 2014 yazıyo.markası dynabeille sizinki hangi markaydı.kullanmasakmı yaa kafam karıştı şimdi.ama eşim normal dedi polen falan varya içinde katılaşmış olbilir dedi ve içti:bbo:

selam kıslar bizde ilk aldığımızda şüphelendik kullanma tarihi felan mı geçti die
sonra aktarcıya sorduk hayır dedi yemeden önce peteğin üstüne veya sıcak suyun içine koyun ama kapak kısmını geçmesin su dedi sonra yiyin dedi
yani rahat olun
opuyorumnanaktan

selam kıslar bizde ilk aldığımızda şüphelendik kullanma tarihi felan mı geçti die
sonra aktarcıya sorduk hayır dedi yemeden önce peteğin üstüne veya sıcak suyun içine koyun ama kapak kısmını geçmesin su dedi sonra yiyin dedi
yani rahat olun
opuyorumnanaktan
saol canım içim rahatladı vallaopuyorumnanaktaneşim söledi normaldir diyede ben evham yaptim birde burada böle kader arkadaslarım olunca onlara sorim dedim:1hug:eşimede dedim sabah ben kızlara bi sorim diye kızlar kim diyo:roflol:bizim durumumuzu kimse bilmiyo o yüzden dert yanıp bişeyler danışamıyorum kimseye ama siz iyiki varsınız.allahım hepimizin yüzüne gülsün.:Saruboceq:zaten böle bir durumuda ancak çeken anlar:1hug:kaydirigubbakcemile5a.s.

benimde moralim bozuk kızlar..
eşime okadar araştırıp buluyorum gidip alıyorum tadına bakıyor ve içmiyor yemiyor valla üzüldüğüne eminim ama bazende sanki umrunda değilmiş gibi davranıyor. evicap ve çinkoyu zorla veriyorum. ben onun yerinde olsaydım bana bu kadar sabırlı davranmazdı. bende boşverdim artık ne hali varsa görsün ben ona anlatıyorum anlamak istemiyor belki diyorum fayda sağlar ne kaybederiz. ama nafile :umursamaz:

merhaba canım, valla aynı sıkıntıyı ben de eşimle yaşıyorum. o kadar sinir oluyorum ki bazen!!! tek başına mücadele vermek insanı yıpratıyor. sanıyorum erkek doğası böyle, ya da bizim eşler biraz enterasan :) neyse canımızı sıkmayalım. onlar duygularını çok dışarı vuramıyorlar, bizler birbirimle sıkıntılarımızı paylaştığımız için rahatlıyoruz ve daha mücadeleci hareket ediyoruz. onların da bizim gibi mücadele etmelerini bekliyoruz. inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz ve bu sıkıntıları atarız...

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm test sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda ıMMOTıL,çok nadir alanlarda MOTıL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.

benimde moralim bozuk kızlar..
eşime okadar araştırıp buluyorum gidip alıyorum tadına bakıyor ve içmiyor yemiyor valla üzüldüğüne eminim ama bazende sanki umrunda değilmiş gibi davranıyor. evicap ve çinkoyu zorla veriyorum. ben onun yerinde olsaydım bana bu kadar sabırlı davranmazdı. bende boşverdim artık ne hali varsa görsün ben ona anlatıyorum anlamak istemiyor belki diyorum fayda sağlar ne kaybederiz. ama nafile :umursamaz:
ah canım inan benimkide öle çok kızıyorum:oklava: ilaçlarını içmeyi unutur yok o benim midemi yakıyo der ilaçlar bana göbek yapıyo der anlat anlat bitmez yani:1no2:bende bazen senin gibi diyorumki yapmıycam hiçbirşey kendi uğraşsın ama sonra diyorumki kime yapıyosun bütün gün üzülen adet olunca ağlayan sensin şimdi trip atma zamanı değil diyorum ve zorlada olsa aldıklarımın hepsini içiriyorum:lepi:ah şu bebek bi gelse ben ona ozaman soracam hamileliğimdede o benim peşimde koşacakbayanssulusmileama gerçekten çok sinir bozucu bir şey sorun onda derdi yine ben çekiyorum ama bebeğim için herşeye değer:emir_bebek:

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm test sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.
canım inşallah işe yarar.bu kürlerle sayıyı hareketi artıran çok kişi var sende okumuşsundur.moralini bozmadan ve yılmadan kürlere devam edin keçiboynuzu kürünü ihmal etmeden üç ay sürekli uygulayın ondan olumlu sonuç alan çok kişi var canım.tam olarak isimlerini bilmiyorum ama gnc lerde vitaminler var hızı arttıran topiklerde yazıyo onları araştır onlarıda kullansın eşin faydası olur belki gıda harici ilaç olarak alınan vitamin minareller daha iyi diye düşünüyorum konsantre sonuçta daha etkilidir.allah yardımcınız olsun canım:1hug:

evet arkadaşlar sabretmekten başka çaremiz yok. eşim dr. öle bişi demedi ne malum işe yaradığı diyip duruyor. tablet olan şeyleri içiyor benden hapı varsa al içeyim diyor. bende sabrediyorum burdan örnekler veriyorum. bende bi hamile kaliim :CüvCüv: sorucam hesabını :jeyyar: az kaldı zaten kısmetse 2-3 güne kadar iğnelere başlarım sonrada 3 hafta sabır gösterip inşallah neticeyi alırız. kızlar allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :emir_bebek:

arkadaşlar benim eşimde azosperm ama doktor bize hiç ilaç tedavisi uygulamadı bizde o zamanın verdiği şaşkınlıktan vede tecrübesizlikten dolayı hiç araştırmadık direk bizi tüp bebeğe hazırladılar eşim amelyat oldu çok şükür kaç tane bulundu şimdi hamileyim :D ama doktoruma sordum neden bize ilaç tedavisi uygulamadınız diye olmaz normal yolla çıkış olmaz dedi kanallrımı tıkalı dedim hayır açık dedi ama olmaz dedi eğer ikinci bebeği düşünecek olursam bende öncelikle kürlere başlıycam inşallah amelyata gerek kalmaz çünkü çok zor bi amelyat allah hepimizin yardımcısı olsun amin

arkadaşlar benim eşimde azosperm ama doktor bize hiç ilaç tedavisi uygulamadı bizde o zamanın verdiği şaşkınlıktan vede tecrübesizlikten dolayı hiç araştırmadık direk bizi tüp bebeğe hazırladılar eşim amelyat oldu çok şükür kaç tane bulundu şimdi hamileyim :D ama doktoruma sordum neden bize ilaç tedavisi uygulamadınız diye olmaz normal yolla çıkış olmaz dedi kanallrımı tıkalı dedim hayır açık dedi ama olmaz dedi eğer ikinci bebeği düşünecek olursam bende öncelikle kürlere başlıycam inşallah amelyata gerek kalmaz çünkü çok zor bi amelyat allah hepimizin yardımcısı olsun amin

merhaba canım...transfere gideceğin zaman yazışmıştık hatırlarsan..neticeni listeden gördüm ama sana denk gelemedim sonra..hayırlı olsun,sağ salim kucağına alırsın inşallah.ne kadarlık oldu?ankarada tedavi olmuştun galiba..ben hala beklemedeyim.eşimde morfoloji sorunu var.kür yaptım bende ama çok az bi süre yedi..devam etmedi.bu yaz aşılama düşünüyoruz.yada tüp bebek.....dua et bizim için..sevgiler..

sağol canım darısı başına inşallh ben bugün 17.haftama girdim hayırlısıyla seninde müjdeli haberlerini alırız burdan sıkma canını olur sadece sabretmek lazım biz hiç sanki evlat sahibi olamıycakmışız gibi düşünüyoduk ama umudumuzu hiç kaybetmedik direndik çok şükür oldu inşallah siznde olur

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

inşallah bu sefer çok daha güzel çıkar spermiyogram sonucunuz. a.s keçi boynuzu kürünü çok övüyor burdaki arkadaşlar ama ben maalesef eşime içiremedim. siz deneyin bence bilmiyorumkismile arı sütü eczanelerde satılıyor yada getiriyorlar. netten araştırıp hazır arı sütü+polen+bal karışımları var aksu vital marka filan olmazsa onlardan alırsınız.

canım eşimde bu kez ultrason sonucunda solda hafif varikosel çıktı. değerlerimiz eskisine göre iyi çok şükür. sayı 28milyon toplam 84milyon yazıyo. hızlı hareket %21e yükselmiş toplam hareket %36 olmuş. prof. dr ameliyata gerek yok demiş lökosit fazla olduğundan antibiyotik vermiş. bi de hızı artırmak için sabahları bal polen ye demiş. biz de eczaneden aldık ama kavonozda verdiler üzerinde kalomix kronik yazıyo. başka da kutusu bilgisi yok.bu karışım sizin dediğinizdenmi acaba. benim eşim de keçi b. kürünü hiç içmiyo.

geçmiş olsun canım önecelikle
dediğim gibi bizede gizli varikosle olabilir amlyt dediler olmadık eğer kürlerden sonra sayımız yükselmesiydi artık bizde düşünecektik mecburen..
ben derimki önce bi test daha versin eşiniz ondan sonra karar verin keçib oynuzunu mutlaka deneyin allahın bizler için gönderdiği bi mucize bu...arı sütü polen şarküterilerde oluyo canım ama orda varmıdır bilemem nettende sipariş veriyomuş bazı arkadaşlar opuyorumnanaktan

canım eşimin test sonucu solda hafif varikosel, sayı 28milyon hızlı doğrusal hareket %21 toplam hareket %36 morfoloji normal çıktı çoooook şükür. ameliyata gerek görmemiş. lökosit fazla olduğundan antibiyotik vermiş bi de hareket için bal polen ye demiş. 1ay sonra kontrol demiş. keçi boynuzunu içiremiyorum. eczaneden bal polen karışımı sordum o da kapağında kalomix kronik yazan bi cam şişe verdi başka da bişey yazmıyo kutusu da yok. hiç duydunuz mu daha önce?

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Back
X