- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Maşallah canm yaa bizmde morfoloji sorunumuz varKızlar eşimin ilk sperm testinde morfoloji 2 çıkmıştı, çok üzüldük. Sonra doktor takviye ilaç verdi ama eşim onu pek kullanmadı ve kürleri denemeye karar verdik. Rabbim saraçoğlundan razı olsun. Videolarını izledik ve uygulamaya başladık. Bir ay keçiboynuzu kürü ve E vitamini, bir ay 4 lü bal karışımı ve at kuyruğu otu kullandık. Kür bittikten yaklaşık 15-20 gün sonra 2. Testi verdik ve toplam 315 milyon sperm sayısı, morfoloji de 12 olmuş. Rabbime şükürler olsun. Şuan hamile değilim ama sizlere umut olsun diye yazdım inşaallah bi faydam dokunur
Bu krugere göre dmi canm who.ya göre degl sanrmKızlar eşimin ilk sperm testinde morfoloji 2 çıkmıştı, çok üzüldük. Sonra doktor takviye ilaç verdi ama eşim onu pek kullanmadı ve kürleri denemeye karar verdik. Rabbim saraçoğlundan razı olsun. Videolarını izledik ve uygulamaya başladık. Bir ay keçiboynuzu kürü ve E vitamini, bir ay 4 lü bal karışımı ve at kuyruğu otu kullandık. Kür bittikten yaklaşık 15-20 gün sonra 2. Testi verdik ve toplam 315 milyon sperm sayısı, morfoloji de 12 olmuş. Rabbime şükürler olsun. Şuan hamile değilim ama sizlere umut olsun diye yazdım inşaallah bi faydam dokunur
Totalde 105 milyonduÇok güzel canım. Önceki sperm sayınız neydi?
Olmaz Allah’ın izniyle, yaptırın mutlakaMaşallah canm yaa bizmde morfoloji sorunumuz varsıfır bizim morfoloji bizde 3 aydır kür kullanyrz eşli olarak ikimizdeyiyoruz o macunları daha test yapmadk halen morfoloji sıfır olmasndan korkuyorum
EvetBu krugere göre dmi canm who.ya göre degl sanrm
E vitaminini nerden temin ettiniz videoyu bende izledim doğal diyor ismi varsa dogalsa paylaşır mısınız bizlere de şifa olur inşallahKızlar eşimin ilk sperm testinde morfoloji 2 çıkmıştı, çok üzüldük. Sonra doktor takviye ilaç verdi ama eşim onu pek kullanmadı ve kürleri denemeye karar verdik. Rabbim saraçoğlundan razı olsun. Videolarını izledik ve uygulamaya başladık. Bir ay keçiboynuzu kürü ve E vitamini, bir ay 4 lü bal karışımı ve at kuyruğu otu kullandık. Kür bittikten yaklaşık 15-20 gün sonra 2. Testi verdik ve toplam 315 milyon sperm sayısı, morfoloji de 12 olmuş. Rabbime şükürler olsun. Şuan hamile değilim ama sizlere umut olsun diye yazdım inşaallah bi faydam dokunur
Balın markası neydi?Totalde 105 milyondu
Solgardı markası.E vitaminini nerden temin ettiniz videoyu bende izledim doğal diyor ismi varsa dogalsa paylaşır mısınız bizlere de şifa olur inşallah
Saraçoğlunun sitesinden aldık.Balın markası neydi?
Biz de alıp deneyelim. Keçiboynuzu benim eşimde etki etmiyor ama diğerlerini denerizSaraçoğlunun sitesinden aldık.
Çok var böyle ballar ama sahte olur korkusuyla riske atmak istemedik.
İnşaallah faydalı olurlarBiz de alıp deneyelim. Keçiboynuzu benim eşimde etki etmiyor ama diğerlerini deneriz
İnşallah canım. İnşallah sen de tez vakitte hamile kalırsın hayırlısıyla. Bir de biz ne zaman keçiboynuzu alsak kurtlu oluyorİnşaallah faydalı olurlar
Çok işlek, çok satış yapan yerlerden almaya çalışın. Birde kendiniz seçerek kırık olmayanlardan alın ama sıra olabiliyor maalesefİnşallah canım. İnşallah sen de tez vakitte hamile kalırsın hayırlısıyla. Bir de biz ne zaman keçiboynuzu alsak kurtlu oluyor
Keçi boynuzu kürünü sabah akşam aç karına mı uyguladiniz dediğiniz e vitamininden aldım bende onu nasıl kullandınızSolgardı markası.
Şifa olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?