Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim.2. denememde hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için kürtaj oldum.size tavsiyem yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat edin asitli,acı ekşi ve baharatlı ve özelliklede hazır katkılı yiyecek ve içecekleri tüketmeyin.eşinizede yedirmeyin.hergün 1 bebe aspirini ve folik vitamin için.keçiboynuzu kürünü eşinize mutlaka içirin.mevsim sebzeleri tüketin.soğan kürü, incir kürü, aslanpençesi, hayıt, civanperçemi kürlerini sırasıyla yapın.eşinizde sperm sayı ve morfoloji sorunu varsa proxeed vitamin (biraz pahalı ama)içirin.alerjik rinitiniz varsa kış atlarında ve mevsim dönümlerinde her sabah aç 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi için.bol miktarda mevsim meyvesi tüketin.ve mutlaka günde 3 lt su için.zencefil, zerdaçal,hurma ve çörekotunun erkek ve kadın cinsel sağlığı için ne kadar faydalı olduğunu unutmayın.eşimin ve benim drum artık tüp yapmayın normal deneyin dediler.ayın 13ünde ilk adetimi oldum.3 ay korun dediler ama ben korunmuyorum.
ben sadece 4tane yumurtam oldu daha çok daha kaliteli yapabilecek bi kür varmı ??
5-6 adet inciri saf zeytinyağının içine parçalara bölerek koy ve her gün ikişer adete tekabül edecek şekilde ye, yumurta gelişimi,sayısı,kalitesi için birebir.
saol canım hemen yapacam nekadar süre yiyecem bu kürü peki![]()
eşim proxeed kullanmaya başladı 2. tedaviden sonra. öncesindede kullandı ama bu kez 6 ay kullanacak. ve keçiboynuzu kürünü yapıyoruz. morfoloji kruger yöntemine göre %97 den %90 a düşmüş.normal spermde %3 den %7 ye çıkmış.zaten referans değerleri normal spermin %14,anormal ise%4 ile%14 arası olması gerekmiş yaptırdığımız labratuvara göre.sayı ise ml de 36 000 000 den 112 000000 e.totalde ise 104 400 000 den 280 000 000 e yükselmiş.