Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

Rozellacim bunca seyi nasil yaptin tebrik ederim valla butun konusmayi okuyamadim cok uzun oldugu icin hamile kalabildin i ise yaradiysa bende yapiyim pcoluyum 2 basarisiz tup bebek denemesi yasadim simdi dondurulmuslara baslicam ama 10 kilo vermem gerekio oncesinde ama en azindan bu kurleride deniyim diyorum

valla rozella arkadasımızın sabrını tebrık edıyorum yazdıklarını bır kısmını okudum ılk ısım ermıs aktardan sipariş vermek oldu bugun denıycem bende teşekkürler bılgılerın ıcın...

teşekkür ederim.2. denememde hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için kürtaj oldum.size tavsiyem yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat edin asitli,acı ekşi ve baharatlı ve özelliklede hazır katkılı yiyecek ve içecekleri tüketmeyin.eşinizede yedirmeyin.hergün 1 bebe aspirini ve folik vitamin için.keçiboynuzu kürünü eşinize mutlaka içirin.mevsim sebzeleri tüketin.soğan kürü, incir kürü, aslanpençesi, hayıt, civanperçemi kürlerini sırasıyla yapın.eşinizde sperm sayı ve morfoloji sorunu varsa proxeed vitamin (biraz pahalı ama)içirin.alerjik rinitiniz varsa kış atlarında ve mevsim dönümlerinde her sabah aç 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi için.bol miktarda mevsim meyvesi tüketin.ve mutlaka günde 3 lt su için.zencefil, zerdaçal,hurma ve çörekotunun erkek ve kadın cinsel sağlığı için ne kadar faydalı olduğunu unutmayın.eşimin ve benim drum artık tüp yapmayın normal deneyin dediler.ayın 13ünde ilk adetimi oldum.3 ay korun dediler ama ben korunmuyorum.

teşekkür ederim.2. denememde hamile kaldım fakat kalbi atmadığı için kürtaj oldum.size tavsiyem yediğiniz içtiğiniz şeylere dikkat edin asitli,acı ekşi ve baharatlı ve özelliklede hazır katkılı yiyecek ve içecekleri tüketmeyin.eşinizede yedirmeyin.hergün 1 bebe aspirini ve folik vitamin için.keçiboynuzu kürünü eşinize mutlaka içirin.mevsim sebzeleri tüketin.soğan kürü, incir kürü, aslanpençesi, hayıt, civanperçemi kürlerini sırasıyla yapın.eşinizde sperm sayı ve morfoloji sorunu varsa proxeed vitamin (biraz pahalı ama)içirin.alerjik rinitiniz varsa kış atlarında ve mevsim dönümlerinde her sabah aç 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi için.bol miktarda mevsim meyvesi tüketin.ve mutlaka günde 3 lt su için.zencefil, zerdaçal,hurma ve çörekotunun erkek ve kadın cinsel sağlığı için ne kadar faydalı olduğunu unutmayın.eşimin ve benim drum artık tüp yapmayın normal deneyin dediler.ayın 13ünde ilk adetimi oldum.3 ay korun dediler ama ben korunmuyorum.

cnm öncelikle hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez yine olucak inşallah...bizde esımle ılgılı hıcbır problemımız yok bırde benım esım denızcı malesefkı gemıde ındıgı zaman proxeedını aldırıcam artık 1 ayda kecıboynuzu kurunu denıcem onun ıcın kendım ıcın sıparıs verdım hatta huseyın beyın bana telını verdıler bana telde baska bır kür söyledı sadece 1 hafta yapıcam onu kuru üzüm cekirdeği kürü ardından adet duzenleyıcı cayını ıcıcem öncelıkle bunu yapmam lazımm bırde yumurtlamayı saglayıcı macun ben aynı zamanda pkolu oldugum ıcın 10 kılo vermem lazım dukan dıyetıne başladım bakalım dıger saydıgın seylerde yok Allahtan bende ben soğan kürüne bugun adetımın son gunu dıye basladım cunku adetlerım duzenlı olmadıgı ıcın 15 gun kalası başlayamıyorum ıbrahım saracoglu sıtesınde böle durumda olan bırıne ozaman sız adetlıyken baslayın demıs hatta 30 gun bıle uygulayabılırsınız demıs bende başladım o yuzden eger adetlerım duzelırse ıncır kürünüde yapıcam tek korktugum kılo almak bunlardan zayıflamam gerekırken bırde ıyıce kılo almamam lazım macun kılo yapıomu sımdı bana gelıcek yarın kargom eger öleyse mevsım meyvelerını yemeyerek dengelemem gerekıo...ztn dukan dıyetının ılk 5 gun atak devresındeyım sadece proteın alıyorum şuan..meyve ztn yok bakalım artık görcez sonucu

ben sadece 4tane yumurtam oldu daha çok daha kaliteli yapabilecek bi kür varmı ??

5-6 adet inciri saf zeytinyağının içine parçalara bölerek koy ve her gün ikişer adete tekabül edecek şekilde ye, yumurta gelişimi,sayısı,kalitesi için birebir.

rozella bende başladım dukan diyetiyle devam edıyorum

sabhaları sırasıyla
1.)1 kaşık defneli hünnaplı macun alıyorum ama cok mıdem bulanıo öğürerek yıyorum burnumu kapatıp agzıma kasıgımı atıyorum hemen su içiyorum ardından
2.) sogan kürü 1 su bardağı
3.)aç karnına 1 cay bardagı bögürtlen kökü kaynatılmış
4.)aç karnına adet duzenleyıcı çay içiyorum 1 su bardağı
5.) hüseyin beyın myom ıcın verdıgı 5 gunluk kuruüzüm cekırdegı ıle kına kına denen bır bıtkının karısımı meyve suyunu ıcıyorum 1.750 lt suda verılen ölcüyü yapıyorum 1.5 gunde bıtırıyorum..

akşamlarıda yıne aynı sırayla hepsini bir daha yapıyorum...

bunları yapıyorum ama rozella sana sormak istediğim nasıl yıyodum bu macunu cok fena tadı resmenn kusucak gıbı oluyorumm..:(

slm canım!ben yoğurda karıştırıp yiyodum.bende devam edicem o macuna ve böğürtlen kürüne.fakat şimdi duyduğum bi kürü yapıyorum. anlatayım belki sonra onuda denersin.ben bir markette mağaza müdürü olarak çalışıyordum.tüp tedavisine başlayınca işi bıraktım.şu aralar yürüyüşe çıkıyorum.yürüyüşe çıktığım bir gün bir kafenin önünden geçerken yaşlı bir bayan müşterim vardı marketten. onu gördüm.bana seslendi ve konuşmaya başladık.kilo almışsın niye işi bıraktın dedi.bende tüp tedavisi gördüğümü ve olan biteni anlattım.onun bir tane oğlu var.çok aşırı kilolu. ileri derece obezite.gelini ise spastik özürlü.hangi hastaneye gittilerse, hangi dra gittilerse hepside senin çoçuğun olmaz demişler.'doğuştan anomalilerin var, çocuğunun olması mümkün değil demişler.gerçektende ağır spastik kız.boyun bölgesine ve kollarına hakim olamıyor.allah kimseye vermesin onada şifa versin insaallah.neyse,kafeyi oğluna açmış.'olmasaydı onların çocukları olazdı.gel içeri onlar sana ne yaptılarsa anlatsınlar.belki sende şifa bulursun' dedi.içeriye girdim.biraz sohbeten sonra oğlu anlatmaya başladı.gelini çok zor konuşuyor.internetten biraz araştırdıktan sonra öğrendiklerini sadece 10 gün yapmışlar.10 gün sonra hamile olduğunu öğrenmişler.hatta başka çocuğu olmayan arkadaşlarına önermişler.onlarında çocuğu olmuş.'abla benim eşime drlar çocuğunun olması mümkün değil diyorlardı ' dedi.

1 kavonoz keçiboynuzu pekmezinin içine 100 gr organik bal, 100 gr çakşır toz, 1 yemek kaşığı tarçın biraz karanfil,100 gr organik polen karıştırılacak.cam kavonaza koyulup tahta yda plastik kaşıkla sabahları 1 tatlı kaşığı yenecek. bu dediklerimi her iki eş de yapacak.ben biraz arı sütü zencefil ve zerdeçalda koydum.ayrıca sabah akşam yemeklerden önce aç 1 kahve fincanı çakşır suyu içilecek.öğlen yemeğinden önce ise enginar suyu.akşam yatmadan önce 1 adet kırmızı kore ginsengi içilecek. ben sabahları kahvaltıdan sonra üzüm çekirdeği kapsülde içiyorum.

eşim proxeed kullanmaya başladı 2. tedaviden sonra. öncesindede kullandı ama bu kez 6 ay kullanacak. ve keçiboynuzu kürünü yapıyoruz. morfoloji kruger yöntemine göre %97 den %90 a düşmüş.normal spermde %3 den %7 ye çıkmış.zaten referans değerleri normal spermin %14,anormal ise%4 ile%14 arası olması gerekmiş yaptırdığımız labratuvara göre.sayı ise ml de 36 000 000 den 112 000000 e.totalde ise 104 400 000 den 280 000 000 e yükselmiş.

Canım walla moralini bozmak istemem ama o proxeed denen ilacı (ki 15 günlüğü 100 tl idi geçen sene) 6 ay kullandı eşim. Tama sayı 20 binlerden 40 bine çıktı ama gel gör ki sayının artması hiç bir seye yaramıyor. Önemli olan bu ilacın sayıyı artırması değil, hamileliği sağlama oranı. Yani sayı artıyor iyi de bana ne bundan. Hamile kalabiliyor musun? hayır. O yüzden böyle ilactır kürdür hem para hem emek ve zaman harcamayın derim. Benden size tavsiye. rahat olun akısına bırakın ve bol bol dua edin. Ben öyle yapıyorum. 1 başarsısız tüp bebeğim var. Allah yardımcımız olsun. (Beraat kandiliniz mubarek olsun)

3 yıllık evlilermiş.çocukları olmuyormuş.sadece 10 gün bu kürü yapmışlar.ve hamile olduğunu öğrenmişler.ve adam eşinin hamileliği boyunca hiçbir bulantı dahil sıkıntı çekmediğini söyledi.kız spastik özürlü olmasına rağmen

canım benim eşim 6 aya tamamlamak için 3 ay daha içecek.ve sayı 280 milyona morfolojide %3 den %7 ye çıktı.

totalde ise 280 milyon biz 1. denemede hiç bir ilaç ve kür kullanmadık proxsetede yeni başlamıştı.1. deneme başarısız olunca kürlere başladık.2. denemede hamile kaldım ama bendede sorun var amh değerim düşük fsh ım sınırın üstünde

şimdi bu teyzenin oğlunun anlattığı kürü yapıyoruz.kasıklarımda bir hareketlilik hissediyorum.hem benim hemde eşimin doktoru aynı şeyi söylediler. bitkisrl kürler deneyin artık tüp denemeyin.tüp tedavisi hormonları alt üst ediyor dediler.

Back
X