Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

işallah hamşsndir canım yarınmı belli olacaktı..hayırlı haberlerini bekliyoruz ..hiç belirti olmadanda hamiş olunabiliyor..stres yapma işallah hamişsindir..:49:

hamile kalanların çoğu rozella gibi kasık ağrısı falan çekiyo ..benim hiiç ağrım olmadı hatta ilk iki gün karnımda gerginlik oldu daha sonraki 10 gün hiiç bişey olmadı ne kasık ağrısı ne batma ne 8. gün lekesi hiç bişey .hiç tutunamamış demek :(

ama tabi hiç belirti olmayadabilir de bünyeden bünyeye değişyo Allah ol dedikten sonra..

ya kızlar size bişey soracam daha önce hiç ateş ölçümü yaptınızmı yumurtlama günlerinde her sabah aynı saat ta yapılan güzel bi sistem bence bende denemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ..

merhaba selbu
gecmis olsun oncelikle. vucut isisini sabahlari yataktan kalkmadan yada kalkar kalkmaz dil altından ölçüyorsun ve kayıt ediyorsun. ovulasyon olduktan sonra vucut sicakliginda artis oluyor ve adet olana kadar ayni duzeyde devam ediyor. ornegin 36.2 iken 36.8 e cikiyor ve adet olmaz isen 36.8 civarinda hamilelik boyunca devam ediyor. sicakligin dustugunde ise adet olacagini anliyorsun. tek sorun ovulasyon olduktan sonra sicakligin artmasi. ovulasyon oncesini anlaman icin testleri oneririm. :34:

bugün yaşadılkarımı paylaşmak istiyorum.sabah kalktım.idrar testi yaptım.pozitif çıktı.sonra hazırlandım ve eşim geldi.ama bende sürekli adet olavcakmışım gibi kasık ve karın ağrısı vardı.kanımı verdikten sonra kahvaltı yapmaya gittik çamaşırımın adet olmuşum gibi ıslandığını hissettim. eyvah dedim.bitti bu iş.eşime çaktırmadım.wcde baktım akıntı. sırılsıklam çamaşırım.düne kadar damla damla olan akıntım bugün sular seller gibi.

rozella tebrik ederim. umut oldun ışık oldun. allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. hayırlı uğurlu olsun.:nazar::nazar::nazar:

tekrar hastanede beklemeye başladık.çok heycanlandık.dr geldi biz umutsuzca dr abaktık dr kağıda .hayırlı olsun hamilesiniz dedi. şaka değil demi dedim.evet hamilesiniz dedi.hemen eşimle birbirimize sarılıp öpüştük. kan değerimi sordum.150 dedi. 13 nisan da keseyi görmek için çağırdı. 8 nisan doğum günüm. çok güzel bir doğum günü hediyesi. 3 hafta 5 günlük hamileyim.

rozella tebrik ederim yazmasamda takip ediyordumm..çok sevindim sağlıkla kavuş bebeginee
darısı bekleyenlerin başına:46:

13 nisanda tekrar geleceksin deyince katlanıp katlanmadığı içi kan mı varicem dedim .hayır kaseye bakıcaz dedi.kanı gerekli görürsek alırız dedi.

rozella tebrik ederim yazmasamda takip ediyordumm..çok sevindim sağlıkla kavuş bebeginee
darısı bekleyenlerin başına:46:

amin canım.sonuç beklerken 5 aylık hamile bir arkadaşım aradı. 'şimdi uyandım.ve hemen seni aradım'. dedi.rüyasında deniz kenarında bir yerde olduğumuzu söledi.ona 3 aylık hamileyiim demişim.'bak sana söylüyorum hamilesin' dedi.

tavsiyem katlılı hiç bişey yemeyin. sigara içmeyin.transferden sonra dinlenerek geçirinçbol meyve sebze yiyin.havuç syu içiyodum bir kaç defa içtim sonra bıraktım.a vitamin fazlalığı hamileler için zararlıymış

bugün gün içerisinde atılmak için ovitrelle çatlatma iğnesi verdi.bebek tutunmaya devam etsin diye

rozella , kalbim küt küttt ... senden hayırlı haber beklıyordum ve geldi... hayırlı ve uğurlu olsun... lütfen hikayenı paylaş kurlerini neler yedın neler içtin aylarca hangi kurleri yaptın yazz.. bizlere umut olsun... sağlıcakla kal... tekrar hayırlı olsunnnnnnn.........:nazar:

ben çalışırken uzun saatler çalıtığım için beslenmem çok dengesizdi.sigara ,çay,kahve,uzun süre aç kalma. sağlıksız şeyler yemek gibi.hatta bu yüzden demir depolarım boşalmıştı.demir solisyon içtim bir süre.işi bıraktıktan sonra 1. tüp bebek denedik.açıkçası fazla dikkat etmedim.3. günden sonra kalktım.marketten poşetler taşıdım.ama bu sefer banyo bile yapmadım 12 gün.sıcak suyla uzun süre banyo yapmayı sevdiğim için.ama dün kısa ve ayakta ılık suyla ilk banyomu yaptım.

rozella , kalbim küt küttt ... senden hayırlı haber beklıyordum ve geldi... hayırlı ve uğurlu olsun... lütfen hikayenı paylaş kurlerini neler yedın neler içtin aylarca hangi kurleri yaptın yazz.. bizlere umut olsun... sağlıcakla kal... tekrar hayırlı olsunnnnnnn.........:nazar:

çok teşekkür ederim.canım katkılı şeyleri vucut kabul edemezmiş.doğasına aykırı katkılı bir şey yendiğinde ona savaş açarmış.ben ermiş aktarda aldığım böğürtlen köküne çok inanarak içtim. tabiki şifasını allahtan umarak. çünkü araştırdım. hücre yenileyici özelliği var. ve daha bir çok faydası.ayrıca gönderdiği çörek otlu hünnaplı defneli macuna da inandım çünkü peygamberimiz birtek ölüme çaresi yok demiş.

bol su için ben telimin hatırlatıcısını ayarladım her saat başı su iç meyi kendime hatırlattım. en az 3 lt su içtim.kandolaşımını hızladırıp bebeğin beslenerek tutunmasını kolaylaştırıyo.

kocaeli gölcükte oturuyorum doktor arıyorum konaktaki gülcin hanımdan cok bahsedilmiş memnunkalan cok bide funda salihoglu varmıs giden var mı

Back
X