- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Aynrn bu.zaten yazip gondermisler.farkli bisey diyemezNiye pis bardakla kahve getirmeye çalışıyorki
Vereceği ifade tam olarak bu mu olacak?
Aynrn bu.zaten yazip gondermisler.farkli bisey diyemez
İş mahkemesinde oluyor mu bilmiyorum ama diğer mahkemelerde karşı tarafın ve şahitlerinin yemin etmesini talep edebiliyorsunuz, hatta yemin metnini siz hazırlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir avukata danışabilirsiniz.Hanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yakanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yakanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirfi.pis bardakla verdi.uk degistir sedi, x degistirmedu.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkitpike donup "saba sahlep yspim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasisi,konusmamasini, odadan cikmasini soykefi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.
Evet.cayciyi itti isten attik.ahlaka aykiri bu hareket yuzunden tazminat vermiyoruz diyorlarÇok iddaasız bir ifade
Siz ittiniz diye mi dava edecekler?
Evet.cayciyi itti isten attik.ahlaka aykiri bu hareket yuzunden tazminat vermiyoruz diyorlar
Dogru.esim avukat...yemin ederse konu kapanir.yemin edip itti derse ben artik baska sey yapamiyoru..yemin en sin delilİş mahkemesinde oluyor mu bilmiyorum ama diğer mahkemelerde karşı tarafın ve şahitlerinin yemin etmesini talep edebiliyorsunuz, hatta yemin metnini siz hazırlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir avukata danışabilirsiniz.
Ana ben olmayan biseyi ispat edemem ki.sahitler dogru soylese atilirlar.patron herkese boyke seyler yapiyoKanıt olmadan bence bunu savunması ilginç olacak ama sahıte ihtiyacınız var
Ana ben olmayan biseyi ispat edemem ki.sahitler dogru soylese atilirlar.patron herkese boyke seyler yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?