kurnaz zeki kizlar acil fikir

Arkadaşınızın whatsapp mesajları duruyormu?
Yeniden konuyu açıcı mesajlar yazabilirsiniz ona.
Kelimelerinizi çok dikkatli seçip bugün bana yapılan yarın sizede yapılacaktır, nasıl yalan ifade verirsin yemin edersin vs diye zarf atsanız? Itiraf elde edebilirsiniz

Duruyor.sahitlere baski yapmam aleyhe bir durum..ama kendidi haber gonderdi ve "dogruyu zaten itiraf edicem.sakin bisey ortaya cikmasin" dedi

Zaten yakin zamanda isveren ve baska davalarda yalanci sahitlik yaoan baska isciler savciya sikayet edildi.Ben de isveren herkese yalan sahitlik yaptiriyo diye delil olarak koydum

2-Verilen isi yapmayip bir birimi zorda birakmisim 19.12.2014 de(Oysa ki isi onlar yapamadigi icin bizzat 23.12.2014 de genel mudur bana isi devretti)yazili delili koydum
3-%60 iditme engelli bi personele bagirmisim ve kotu davranmisim 2 sene ( kizla sarilip cekildigimiz foto ve beni cok sevdigini yazdigi mesajlari koydum,) 4-birisi bi fotokopi cek demis cekmemisim

Biri birini itilince mahkemeye mi veriliniyor
Ben hakim olsam de getin derdim şahsen bence çok kafaya takmayın.

Öhüüüüm.
Sankim çaycı olayı komple komplo.
Hangi çaycı (iq seviyesi 70 in altında olanlar hariç) pis bardak getireceğim diye ısrar eder ki ???

Siz acaba şirketle ilgili bilmemeniz gereken birseyler biliyor ya da gormemeniz gereken birseyler mi gördünüz ??
Çayci kesinlikle oyuncu. Sizi işten çıkarmak için böyle bir komplo duzenlemisler...

Tabii canim.yoksa nasil cesaret etsin....yani diuorum ki hakim de aptal degildir, bu kadarini dusunur herhalde
Valla ben buradan dusunduysem hakim (neler görmüş geçirmiştir) sip diye anlar.
Bir de son derece haklı!!! Ve vah yaziiikkk mağdur!!! Cayciyi aynı gün işten çıkarmaları çok enteresan

Bu olaylar olurken oturuyor muydunuz ayakta mıydınız,

oturuyor ve masada çalışıyorsanız çaycıyı nasıl itmiş olabilirsiniz,çaycılar sizin dokunabileceğiniz mesafeye mi yaklaşıyor ayrıca otururken nasıl iteceksiniz,bunun olması için ayakta ve yüz yüze olmanız gerekiyor.

Çaycının işten çıkarılmasının sebebini sordurun mahkemede,madem siz ittiniz,kötü davranan hor gören sizsiniz,çaycı niye kovulmuş. Bunda bile kendileriyle çelişiyor işvereniniz.

Sanki olayı insan kaynakları değil de, çaycı yazıyormuş gibi hissettim...
İşe girerken resmi evrak falan yazdırmadılar mı size?

Ben hakime olsam yawrum sizin işiniz gücünüz mu yok yalllaaaahh der mahkemeden kovarim herkesi.gider bi çay içerim..

:))))))) tovbe yahu guldurdun..
.isciyi yaptigi bu ahlaksizlik nedeniyle tazminatsiz isten attim diyor patron
O zaman şöyle düşünelim, bunlar bir senaryo. İşten atıp tazminat vermemek için. Aklıma çok yattı, kendilerini ne zeki zannediyorlar ya bu sebepten insan işten mi atılır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…