- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Bunu dusunup kurgulamislardirÇayci ve yalancı tanıklara ayrı ayrı ne sekilde ittiğiniz sorulsun. Tek eliyle mı iki eliyle mı ne sekilde
Duruyor.sahitlere baski yapmam aleyhe bir durum..ama kendidi haber gonderdi ve "dogruyu zaten itiraf edicem.sakin bisey ortaya cikmasin" dediArkadaşınızın whatsapp mesajları duruyormu?
Yeniden konuyu açıcı mesajlar yazabilirsiniz ona.
Kelimelerinizi çok dikkatli seçip bugün bana yapılan yarın sizede yapılacaktır, nasıl yalan ifade verirsin yemin edersin vs diye zarf atsanız? Itiraf elde edebilirsiniz
3-%60 iditme engelli bi personele bagirmisim ve kotu davranmisim 2 sene ( kizla sarilip cekildigimiz foto ve beni cok sevdigini yazdigi mesajlari koydum,) 4-birisi bi fotokopi cek demis cekmemisim2-Verilen isi yapmayip bir birimi zorda birakmisim 19.12.2014 de(Oysa ki isi onlar yapamadigi icin bizzat 23.12.2014 de genel mudur bana isi devretti)yazili delili koydum
:))))))) tovbe yahu guldurdun..Biri birini itilince mahkemeye mi veriliniyor
Ben hakim olsam de getin derdim şahsen bence çok kafaya takmayın.
Tabii canim.yoksa nasil cesaret etsin....yani diuorum ki hakim de aptal degildir, bu kadarini dusunur herhaldeÖhüüüüm.
Sankim çaycı olayı komple komplo.
Hangi çaycı (iq seviyesi 70 in altında olanlar hariç) pis bardak getireceğim diye ısrar eder ki ???
Valla ben buradan dusunduysem hakim (neler görmüş geçirmiştir) sip diye anlar.Tabii canim.yoksa nasil cesaret etsin....yani diuorum ki hakim de aptal degildir, bu kadarini dusunur herhalde
:))) insallahBen hakime olsam yawrum sizin işiniz gücünüz mu yok yalllaaaahh der mahkemeden kovarim herkesi.gider bi çay içerim..
Onlarin dili onlarin gozuyle ifade ettim.Sanki olayı insan kaynakları değil de, çaycı yazıyormuş gibi hissettim...
İşe girerken resmi evrak falan yazdırmadılar mı size?
O zaman şöyle düşünelim, bunlar bir senaryo. İşten atıp tazminat vermemek için. Aklıma çok yattı, kendilerini ne zeki zannediyorlar ya bu sebepten insan işten mi atılır??:))))))) tovbe yahu guldurdun..
.isciyi yaptigi bu ahlaksizlik nedeniyle tazminatsiz isten attim diyor patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?