kurnaz zeki kizlar acil fikir

Bünyenizde ki iş yeri uzmanıyla bütün personele hijyen eğitimi vermekle yükümlü. Acaba on
Evet caycinin bu ifadesi de yanlis
Aslinda ayni bardak derken ayni pis bardakla icini bile yikamadan getiricem dedi.
Sizin hiç şahidiniz yokmu?

Benim sahidim yok.Boyke 5 olay daha vardi.uydurmuslar.hepsinin delilini ve sahte belge hazirladiklarini ispat ettim.
Bi tek bu olayi edemedim.hic sahidim yok

Ozet: cayci pis bardakla cay vermis ben de itmisim....itmedim ki
Bir kere itseniz de itmeseniz de size kasıt var. Çaycı neden size aynı bardakla sahlep getireceğini söylüyor? Alenen tahrik edip tartışma çıkarmak için. Bu cesareti nerden buluyor? Sizi yıldırmak mobbing uygylamak için bir başkası tarafından tembihlenmiş olmalı. Bence by çaycının davranış şekli ki bu diğerlerinin ifadelerinde de mevcut, o işyerinde size mobbing uygulandığının kanıtı. Önemli olan bu. Kavga çıkarmanız, Belki şiddet kullanmanız için bi tuzak.ama itmemişsiniz. Yine de bu olaydan faydalanmak istiyorlar. Bu işyerinde size karşı kötü niyet var. Hukuk insanı bunu görür. En çok da sahlebi kendisinin teklif etmesi ele veriyor.

Evet ben cok agir mobbing gordum.Ben de o an ilk olarak tembihlendigini dusundum. Bu isveren beni cikardi ve sonra bikac gun sonra aldi.tekrar bu sekikde cikardi.... Hskim gorur diyorum ama sonucta sahit dinlenince olay ispat edilmis oluyo.

Benim sahidim yok.Boyke 5 olay daha vardi.uydurmuslar.hepsinin delilini ve sahte belge hazirladiklarini ispat ettim.
Bi tek bu olayi edemedim.hic sahidim yok
Bakın ne güzel ortada kanıtlarla çürüttüğünüz başka iftiralarda varmış. Bu size çok yardımcı olur. Merak etmeyin, herşey sizin lehinize. Sakin olun hanım hanımcık olun mahkemede. Hakim öyle iyi görür ki herşeyi. Bu dava kesinlikle lehinize sonuçlanacak bence. Rahat olun.

Sizin iddiayı çürütmenize gerek yok,
İspat külfeti iddia sahibine aittir.
Oda yabancı şahitle bu işi çözmeye çalışmış.
Sizde şahitlerin onların çalışanı olduğu, taraflı oldukları yönünde iddiada bulunucaksınız.
Kaç yıl çalıştınız bilmiyorum, imkan varsa daha önceki işyerlerinizden sizin tavır davrajışlarınızla lgili şahit vs gösterin.
Sanmıyorumki mahkeme işvereni haklı bulsun, hakimler yemez bu numaraları rahat olun

Kaç yıl çalıştınız?
Diğer iddiaları neydi?
1-Bir sirkete is vermek karsiliginda rusvet talep ettigim ve bunu alnak icin hakaret edip baski kurup istifa asamasina getirdigim...,(Bizzat o sirket yoneticilerinden gelen ve konunun yalan oldugu ile ilgili yazi koydum)
2-

Ben var ya kac gun aglafim, kucuk dustum.yarin gelip yalani soylicek olan da en yakin arkadasimdi....is bulamadim ahlaktan cikarildim diye vs...korkuyorum aglarim sinirkenirim diye.nasil yuzume bakacak? Kac gun vana cay yemek vermediler.ya pis bardakla ic yada git dediler tazminatdiz.bu kiz da whatsaptan diyodu ku niye sana boyle yaptilar sen cok haklisin vs

Biliyorum bunu da soylicem.o kadin egitim almadi
Kesin almıştır. Bünyenizde iş güvenlik uzmanı varsa herkese eğitim vermekle yükümlü. O eğitimi aldıktan sonrada aldığına dair imzasını da atmıştır. İş güvenlik uzmanından o belgenin bir nüshasınıda alsanız hani eğitim aldığı halde bu şekilde davrandı etik olmadı falan tarzı onuda sunsanız. Bende üstü olarak onu uyardım deseniz.

1-Bir sirkete is vermek karsiliginda rusvet talep ettigim ve bunu alnak icin hakaret edip baski kurup istifa asamasina getirdigim...,(Bizzat o sirket yoneticilerinden gelen ve konunun yalan oldugu ile ilgili yazi koydum)
2-
2-Verilen isi yapmayip bir birimi zorda birakmisim 19.12.2014 de(Oysa ki isi onlar yapamadigi icin bizzat 23.12.2014 de genel mudur bana isi devretti)yazili delili koydum

Yok almadi.o egitim icin yeter sayi olmayinca isg sinif acmadi.disardan halk egitimden alindi.o kafin gitmedi

Bi de diyicem ki "itmedim.savunmamin aksini ispat edecek delili yoktur"

Bi de bana yemek ve cay verilmemesi de cok asagilayici...ayrica olay saatini baska bi saat yazmislar.tel sinyalim o vakit baska yerden cikacak.izinliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…