- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Neden aynı bardakla getireceğini söyledi? Basit bir mevzu ne hal almış..Tam o kısmını anlamadım. X size servise geldiğinde odada sizden başka kaç kişi vardı? Hepsi onu savunan ifademi verecek?
Evet caycinin bu ifadesi de yanlisNeden aynı bardakla getireceğini söyledi? Basit bir mevzu ne hal almış..
Bünyenizde ki iş yeri uzmanıyla bütün personele hijyen eğitimi vermekle yükümlü. Acaba onBen diyicem ki "sahlep yapim mi dedigonde evet de
dediysem cikip gidip yapsaydi bu olay olmazdi.insan kaynaklari sorumlusu olarak sirket kurallarini da hijyen kurallarini da tabii ki hatirlatirim.haksiz bir talepte bulunup isrdusurmustur.satasmada bulunmustur.saygisiz ve tahrik edici konustu.isverenin sahidi de hala yani da calisan iscilerdir.bu konuda somut kanit getirmesi gerekir.isciyim ve elimde hicbir delil yok.kamera kayitlari da isverendedir.getirsin...diycem
Sizin hiç şahidiniz yokmu?Evet caycinin bu ifadesi de yanlis
Aslinda ayni bardak derken ayni pis bardakla icini bile yikamadan getiricem dedi.
Biliyorum bunu da soylicem.o kadin egitim almadiBünyenizde ki iş yeri uzmanıyla bütün personele hijyen eğitimi vermekle yükümlü. Acaba on
Sizin hiç şahidiniz yokmu?
Bir kere itseniz de itmeseniz de size kasıt var. Çaycı neden size aynı bardakla sahlep getireceğini söylüyor? Alenen tahrik edip tartışma çıkarmak için. Bu cesareti nerden buluyor? Sizi yıldırmak mobbing uygylamak için bir başkası tarafından tembihlenmiş olmalı. Bence by çaycının davranış şekli ki bu diğerlerinin ifadelerinde de mevcut, o işyerinde size mobbing uygulandığının kanıtı. Önemli olan bu. Kavga çıkarmanız, Belki şiddet kullanmanız için bi tuzak.ama itmemişsiniz. Yine de bu olaydan faydalanmak istiyorlar. Bu işyerinde size karşı kötü niyet var. Hukuk insanı bunu görür. En çok da sahlebi kendisinin teklif etmesi ele veriyor.Ozet: cayci pis bardakla cay vermis ben de itmisim....itmedim ki
Evet ben cok agir mobbing gordum.Ben de o an ilk olarak tembihlendigini dusundum. Bu isveren beni cikardi ve sonra bikac gun sonra aldi.tekrar bu sekikde cikardi.... Hskim gorur diyorum ama sonucta sahit dinlenince olay ispat edilmis oluyo.Bir kere itseniz de itmeseniz de size kasıt var. Çaycı neden size aynı bardakla sahlep getireceğini söylüyor? Alenen tahrik edip tartışma çıkarmak için. Bu cesareti nerden buluyor? Sizi yıldırmak mobbing uygylamak için bir başkası tarafından tembihlenmiş olmalı. Bence by çaycının davranış şekli ki bu diğerlerinin ifadelerinde de mevcut, o işyerinde size mobbing uygulandığının kanıtı. Önemli olan bu. Kavga çıkarmanız, Belki şiddet kullanmanız için bi tuzak.ama itmemişsiniz. Yine de bu olaydan faydalanmak istiyorlar. Bu işyerinde size karşı kötü niyet var. Hukuk insanı bunu görür. En çok da sahlebi kendisinin teklif etmesi ele veriyor.
Bakın ne güzel ortada kanıtlarla çürüttüğünüz başka iftiralarda varmış. Bu size çok yardımcı olur. Merak etmeyin, herşey sizin lehinize. Sakin olun hanım hanımcık olun mahkemede. Hakim öyle iyi görür ki herşeyi. Bu dava kesinlikle lehinize sonuçlanacak bence. Rahat olun.Benim sahidim yok.Boyke 5 olay daha vardi.uydurmuslar.hepsinin delilini ve sahte belge hazirladiklarini ispat ettim.
Bi tek bu olayi edemedim.hic sahidim yok
1-Bir sirkete is vermek karsiliginda rusvet talep ettigim ve bunu alnak icin hakaret edip baski kurup istifa asamasina getirdigim...,(Bizzat o sirket yoneticilerinden gelen ve konunun yalan oldugu ile ilgili yazi koydum)Kaç yıl çalıştınız?
Diğer iddiaları neydi?
Ben var ya kac gun aglafim, kucuk dustum.yarin gelip yalani soylicek olan da en yakin arkadasimdi....is bulamadim ahlaktan cikarildim diye vs...korkuyorum aglarim sinirkenirim diye.nasil yuzume bakacak? Kac gun vana cay yemek vermediler.ya pis bardakla ic yada git dediler tazminatdiz.bu kiz da whatsaptan diyodu ku niye sana boyle yaptilar sen cok haklisin vsBakın ne güzel ortada kanıtlarla çürüttüğünüz başka iftiralarda varmış. Bu size çok yardımcı olur. Merak etmeyin, herşey sizin lehinize. Sakin olun hanım hanımcık olun mahkemede. Hakim öyle iyi görür ki herşeyi. Bu dava kesinlikle lehinize sonuçlanacak bence. Rahat olun.
Kesin almıştır. Bünyenizde iş güvenlik uzmanı varsa herkese eğitim vermekle yükümlü. O eğitimi aldıktan sonrada aldığına dair imzasını da atmıştır. İş güvenlik uzmanından o belgenin bir nüshasınıda alsanız hani eğitim aldığı halde bu şekilde davrandı etik olmadı falan tarzı onuda sunsanız. Bende üstü olarak onu uyardım deseniz.Biliyorum bunu da soylicem.o kadin egitim almadi
Allah yardımcınız olsun zor..Benim sahidim yok.Boyke 5 olay daha vardi.uydurmuslar.hepsinin delilini ve sahte belge hazirladiklarini ispat ettim.
Bi tek bu olayi edemedim.hic sahidim yok
2-Verilen isi yapmayip bir birimi zorda birakmisim 19.12.2014 de(Oysa ki isi onlar yapamadigi icin bizzat 23.12.2014 de genel mudur bana isi devretti)yazili delili koydum1-Bir sirkete is vermek karsiliginda rusvet talep ettigim ve bunu alnak icin hakaret edip baski kurup istifa asamasina getirdigim...,(Bizzat o sirket yoneticilerinden gelen ve konunun yalan oldugu ile ilgili yazi koydum)
2-
Yok almadi.o egitim icin yeter sayi olmayinca isg sinif acmadi.disardan halk egitimden alindi.o kafin gitmediKesin almıştır. Bünyenizde iş güvenlik uzmanı varsa herkese eğitim vermekle yükümlü. O eğitimi aldıktan sonrada aldığına dair imzasını da atmıştır. İş güvenlik uzmanından o belgenin bir nüshasınıda alsanız hani eğitim aldığı halde bu şekilde davrandı etik olmadı falan tarzı onuda sunsanız. Bende üstü olarak onu uyardım deseniz.
HımmYok almadi.o egitim icin yeter sayi olmayinca isg sinif acmadi.disardan halk egitimden alindi.o kafin gitmedi
Evet ama kadin ise yeni baslamistiHımm
Ama gitmesi de gerekirdi.patron suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?