- Konu Sahibi Alonedark0
Dershaneyi bırakmaya gerek yok.sadece adamın derslerine girme.kütüphanede hazırlanmaya devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bence insan hisseder bunu.
Ben şu an benzeri bir durum yaşıyorum, benim karşı hislerim var gerçi ama senin durumun da başıma geldi o yüzden anlıyorum çok iyi.
Eğer terslemezsen işler açılmaya, sarkmaya kadar gidiyor.
Hatta terslesen bile sökmüyor bazılarına...
![]()
ne dıyebılır ? tersleyemez cunku rahatsız edecek sekılde bakan o . aksıne cekınmesı lazım. sız kızdıgınızda guluyorsa orda bır yanlıs var demektır.
ınsanlar boyle seyı hısseder. bakıslarından rahatsız oluyorum dıyorsanız vardır kesın ama urkek ceylan gıbı davranırsanız daha cok kendınıze cekersınız. tersleyemez cekınmeyın. adam gıbı dogru duzgun hareket etsın hocaysa hocalıgını bılsın oda ozaman.
umarım bu durumu cozebılırsınız. kımseye guven olmaz
Bence insan birinin kendine ne niyetle baktığını az çok anlar
Sınıf kalabalık ise onun başınızda duramayacağı bir yerde oturun
Mesela en arka ya da duvar kenarı falan ve asla göz teması kurmayın
Dialoga da girmeyin ders konusu dışında
Yalnız da kalmayın sınıfta falan
Yine de rahatsız edici gelirse kursu değiştirin annenize de açıkça bu şüphenizi anlatın
Valla erkeklerden her mok beklenir. Hele 50 yas ustu ise ben daha cok korkarim. Surekli surekli de ayni ogrenciye bakilmaz ki okuz gibi.
acık soyleyeyımHaklısınız. Siz
Cidden cesaret verdiniz teşekkür ederim. Ezik gibi korkacağıma direkt söylemeliyim bence de.
acık soyleyeyım
benım basıma geldı
once yanlıs anlıyorumdır dedım
sonra cekındım
uzak durdum ama adam bundan cesaret aldı tacız ettı benı
yanı ben aman yanlıs bırsey yapmayayım belkı kaza olmustur oyle denk gelmıstır yanlıs anlamısımdır derken adam meger fırsat kolluyormus o zamanı kendınce degerlendırdı.
ınanın sımdıkı aklım olsa tepkım o anda cok sert olurdu. oyuzden dedım cekınmeyın dıye . hıc bırsey dıyemez de yapamaz da.
Ben lisedeyken aynilarini matematik ogretmenimiz kiz arkadasima yapiyordu. Gerci kiz arkadasim hocadan hosaniyordu, hoca da bunu farkedince davranislarini arttirdi.Geçen hafta öyle yaptım arkada duvar kenarında oturuyordum. Test çözerken birden üstüme eğildi. Ki kimsenin ne yaptığına bakmazken o şekilde bana yaptı. Ben de belli ettim hatta geri çekilir misiniz rahatsız oluyorum dikkatim dagiliyor dedim.
Ben lisedeyken aynilarini matematik ogretmenimiz kiz arkadasima yapiyordu. Gerci kiz arkadasim hocadan hosaniyordu, hoca da bunu farkedince davranislarini arttirdi.
Ayrica o ne bicim ogretmen? Ogrenci uzak durun diyor, o salak salak guluyor.![]()
Son sınıf değilim 1 senem var ama şimdiden başlanıyor hazırlığa.
Buluttan nem kapmayın rica edicem. Öğretmen o tabi ki bakacak. Nereye bakıp anlatsın adam çöp kovasına mı?