- 30 Ocak 2017
- 14.072
- 198.780
- 598
- Konu Sahibi Alonedark0
Orta okulda bir müzik öğretmenim vardı. Masaya otururdu, gözünü bana dikerdi dersi sırf bana bakarak anlatırdı :) bende ön sırada otururdum. Çekincemden saçımı bile kaşıyamazdım öyle bir başkasına geçmesini beklerdim. Ama bende iyi dinleyiciydim. Yani benim o derse ilgimin olduğu her halimden belli olurdu. Gerçekten dinlerken anlamaya çalışırdım. Sanırım o da bu yüzden göz kontağı kuruyordu benimle. Birde bir ona, bir buna bakarak ders anlatmak dikkatini dağıtıyor olabilir, belki de yorucu oluyordur diye düşünüyorum. Ya da gerçek bir dinleyici arıyordu ders boyu, bulunca da bırakmadı :))) ama hiç aklıma kötü bir şey gelmedi. Çok iyi biriydi. Sonra zaten dinleyici sayısı arttıkça sırayla herkesi göz hapsine aldıHerkese iyi akşamlar. Ünuversite sınavına hazırlanıyorum bu yüzden dersaneye gidiyorum. Çok sevdiğim bir hocamın etüt merkezi 1 ay önce yeni kaydoldum buraya. Neyse bu hocamı çok severim çok iyi bir kadın falan eşi de benim dersime giriyor. Adam 55 56 civarı biri. Ilk gördüğüm andan itibaren rahatsız oldum ama evham yapıyorum falan dedim. Normalde çok iyi bir adam gibiydi yani çevresi cok seviyordu. Ama derslerde bakışları o kadar rahatsız etti ki kafamı kaldırmadan dersi dinlemeye basladim. Kötü niyeti yoktur diye düşündüm belki de iyi anlıyor muyum diye bakiyordu ama bir süre sonra sınıfta sadece bana bu kadar çok ve dikkatli baktigini farketyim. Hani olur ya bi güvensizlik hissi aynen öyle oldum yani rahatsız oluyorum ama adamın da günahini almak istemiyorum. En sonunda anneme kursu bırakmak istedigimi söyledim ama başladı hayır olmaz demeye. İma ettim anlamadı rahatsız oluyorum sert biri falan dedim direk söyleyemedim. Gitmem için ısrar ediyor. Ne yapabilirim sizce evham mı yapıyorum yoksa rahatsız olmakta haklı mıyım? Eşi de cok değerli bi hocamdır ayrılırsam çok üzülecek ne yapsam bilemedim.