Kurs İçin Geciktim mi ? (2012 KPSS)

muzipli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
33
0
36
Ankara
Merhabalar.
Benim başka başka durumlarım vardı, yüksek lisans yapıyorum, ona önem veriyordum.. O yüzden KPSS'ye yanaşmadım pek.
Fakat bazı şeyler fikrimi değiştirdi. Ve yükseklisansımı bırakıp KPSS'ye çalışmaya karar verdim.
Kursa giden arkadaşlarım hep Ekimde başladılar.
Ben geciktim mi ki ? Kayıt alırlar mı acaba diye merak ediyorum. Henüz yeni karar verdim..
Yarın bir bakıcam ama gidip elim boş dönmek de istemiyorum.
İçime bir umut doğması için açtım bu konuyuda :):):)
Benimle aynı durumda olan var mı ?

yok canım çok fazla geciktiğin söylenemez.
Bazı kurslar aralıkta başlıyor, bazılarıda gruplara ayırıyor. yani ekim grubu şubat grubu diye. araştırabilirsin.
ben gitmiyorum konularımı yarıladım.

büyük şehirdeysen dersane seceneği de fazladır ve mutlaka vardır gec baslayan dersaneler
ama keşke yüksek lisansı bırakmasaymıssın bende yüksek lisans yapıyorum, kpss dersanesine basladım ve aynı zamanda çalısıyorum.
Allahın izniyle yetişicem hepsine
umarım sende bulursun gec baslayan bir dersane
yada en kötü ihtimalle hızlandırılmıs kursların tarihlerini öğren onlara katılırsın

Teşekkür ederim cevaplar için, yarın metini duyduğum birkaç kursa bakacağım..

Yüksek lisansa çok isteyerek başladım, fen edebiyat mezunuyum. ama ÖYP'den falan hiç umudum yok.. 2-2,5 senede en iyi ihtimalle kadro alırım, puanlarım çok iyi değil çünkü..
Ve okulda da yaşadığım bazı sıkıntılar buna sebep oldu..
Pedagojik formasyona başvurdum, kabul edildim,dersler başladığında bile formasyonu "ek olarak" diye düşünüyordum. ama bu sıralar, dersler ilerledikce o yöne yönelmek mantığıma yattı yaklaşık 1 ay düşününce.. Ailem de etkiledi tabii.

Teşekkür ederim bulurum inşallah, kolay gelsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…