- Konu Sahibi samyelipoyraz
çok istiyorum ama kursa gitmeden kendimi geliştirebilirmiyim. Var mı ilgilenen yağlı boyayla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lisede atolyesi olan resim hocamiz sayesinde ilgilenmistim...
Sergi falan acmistik...
Kesin bir sey soyleyemem ama cok fazla teknik bilmek gerekiyor...
Renklerin karisimi, golgelendirmeler, dogru tonu tutturmak, dogru baz tonlari kullanmak vs.
Bence kursa gitmek en mantiklisi...
En azindan temel bilgileri ogrenerek, evde devam edebilirsiniz...
Eger boyle bir sansiniz yoksa, diger goreceli olarak kolay olan resimleri taklit ederek yapin, deneme yanilma ile...
Resim ogretmenligi son sinif ogrencisi olarak soyluyorum yagliboya en zor tekniklerden biri. Desen ve karakaleminizin oran orantı anatomi vs iyi olması lazım. Renk bilginizin olmasi lazim... karakalemle evde resmini geliştirmeye calis bence. Biz bile kac sene sonra gecebildik yagliboyaya ve hala zor. :)) umudunuzu kirmak icin demedim Heves etmek cok güzel eger kursa giderseniz en axindan bikac ay icin alistiktan sonra evde Kendiniz de Çalışirsiniz. Başarılar
ay çok saolun, netten de okudum önce karakalem diyorlar. videolarla falan bişeyler yapmaya çalıştım da malzemeleri farklı galiba öyle sadece kalemle olmuyormuş, fırça yada renk dağıtığı gibi bişeylerde var karakalemde sanırım.... guaj boya olayına girsem o daha kolay sanırım dimi yağl boyaya göre
Evin sartlari yagliboyayi zor kaldiriuor. Tiner ve boya kokuyor ev
Aaaa öyle mi ben bu detayı bilmiyordum. o zaman ben bu işe hiç kalkışmayayım, yağlı boya işine yani evde oğlum var çünkü. devamını getiremem. sen biliyorsundur bu bob roos. yağlı boya çalışıyor dimi. peki yağlı boya görünümü veren ama tiner falan işin içinde olmayan boya varmı.
Cocugun varsa hic evde yapma yagli boya tinerle temizlenir sadece. Kokusuz terebentin de alabilirsin ama yinede koku oluyor. .. pastel calis yada karakalem... ressam bob firca darbeleriyle güzel isler yapıyor. Onun yaptigi resimleti yapmak için cok iyi resim bilgisi sart degil. Onu takip edebilirsin
k üzüldüm ya yağlı boya hastasıyım. diğer resimler beni hiç cezbetmiyor. terebentin kokusuzsa yada zararlı deilse olabilir belki. ressam bob un yaptığı işlerde ev içinde olur mu, çok dökülme saçılma koku olur mu. acaba. senide meşgul ediyorum ya kusura bakma
bende ilgileniyorum yağlıboya resimle küçüklüğümden beri yapıyorum,geliştirmek için kursa gitmeye gerek yok bence yapa yapa videoda tvde izleyerek de geliştirebilirsin,ama teknikleri hemen öğrenmek istiyosan kursa git tabi
evde mi yapıyorsunuz sizde koku dökülme falan çok oluyor mu.
Boya kokusumu tiner kokusumu. Yani zararli bir kokumu oluyo. Oglum varda evdeevt evde odamda yapıyorum dökülme değilde koku oluyo tabi ki
Boya kokusumu tiner kokusumu. Yani zararli bir kokumu oluyo. Oglum varda evde